Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Evet canım, haklısın aslında. Ben de doktora gideceğim zaman çok stres oluyorum. Normalde de doktorlardan korkarım biraz zaten, bir de Sinan hoca da yapı itibariyle biraz sert olunca, bir de heyecan da eklenince insan ne diyeceğini ne yapacağını unutuyor :) Not almakta fayda var

canım benim ne güzel dualar etmişsin. çok teşekkürler. bütün dualarına amin. aynısı benim gönlümden de senin için geçiyor. rabbim sağlıcakla inş. kolay hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip eder hepimize. inşallah rabbim hepimizi sevdiği kulları arasına katar. günahımız çok. bağışlanmak dileğimiz.

kızlar benim randevum 12 temmuzda yeterince iğnem olmadığı için burda dr a gittim kese görünmedi dr daha çok erken dedi üsten baktı zaten. hcg ve progesteron testi istedi 3.30 da çıkacak inşallah iyi çıkar sonuçlar.

kalbini ferah tut canım minik daha ondan görünmemiştir.iyi çıkar inşallah

kızlar selamlar hayırlı cumalar
sizlere birşey soracağım. dünden beri benim vajinamda ve kasıklarımda hafif ağrılar var. gece de biraz belim ağrıdı. geçenlerde bu haftalarda bu ağrıların olabileceğini ve rahimin doğum kasılmaları için egzersiz yaptığını okumuştum ama içim rahta etmiyor korkmaya başladım. bu tip durumlar yaşayan var mı?Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum..
şimdiden teşekkürler

Aynen öyle canım.moralini bozmak yok. ümidimizi kaybetmek yok. Dualarımız seninle. Şu an okunan ezanların ve bugünün yüzü suyu hürmetine Allahım tez zamanda hayırlıklı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip eder hepimize inşallah..
Bence tedavin işe yarıyorki sonuçların kötüye gitmiyor. İyiye gidiyor ama yavaş ilerliyor. Zor olanda bu. 3 ay sonra inşallah daha da iyi çıkar sonuçlar ve Sinan Hoca denemene izin verir. Ben öyle olacağına inanıyorum.

kızlar yasin tebareke amme rahman okuyarak arkadaşlarımın isimlerini sayarak dualamayı yaptım allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin allah kabul etsin

Ağzına sağlık canım. Allah kabul etsin inşallah. Mübarek üç ayların yüzü hürmetine kucaklarımız boş kalmasın inşallah.

canım dr. un dediği doğru daha çok erken. belki vaginadan bakılsa görülebilirdi. kan sonucun güzel çıkar inş. haber ver muhakkak. dualarımız seninle.

canım kasık ağrısını en iyi ben bilirim neler çektim neler sürekli yani son 3 aylık döneme kadar hep endol fitil kullanyodum hem vajinamda baskı hem de kasıklarımda geçmek bilmeyen ağrılar olurdu her ağrıdığnda moralim bozulurdu ama sürekli uzanp dinleniyodum ta ki 7. aydan sonra artık geçmeye başladı ama sonrasnda ve tabi şu anda da ara ara oluyo ağrılar ama o zaman ki ağrılarım geünlerce sürüyodu allaha şükür bişey olmadı dinlen ve kafaya takma inş. en kısa sürede geçer

canım benim çok teşekkürler. zaten sizlerin desteği, duaları beni ayakta tutan. ümidimi kaybeder gibi olduğumda sizlerin yazdıkları beni güçlü kılıyor. rabbim benim dualarımı kabul etmese bile muhakkak birbirimize ettiğimiz duaları kabul edecektir. o kadar temiz niyetle ediyoruz ki birbirimize bu duaları. hiç bir karşılığı yok. hiçbir beklenti yok. rabbim muhakkak mükafatını verecektir. ben inanıyorum. burada bulanan herkesin er ya da geç mutlu sona ulaşacağına, bebeğini kucağına alacağına. önemli olan hayırlı zamanda sağlıklı bebişlere kavuşabilmemiz.

canım cevabın için teşekkür ederim.inşallah benimkiler de seninkiler gibi geçici ağrılardır

Ne kadar şimdi hesabına göre canım.Bakılan cihaz bile önemli oluyor birde aklında olsun ümit hocada genelde üstten bakma taraftarı bana hep pelvik baktı. İlk kese görünümünde aç ve idrara sıkışık git ki rahat görünsün.Ben öyle gittim küçük olmasına ragmen göründü ümit hoca hatta bilinçli hasta işte vajinala kalmasın durum diye sıkışıp gelmiş dedi.:) Bu arada aynı gün randevumuz.Sen kaçta ordasın?inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Cuma ve sela arasında yasin suresi,meryem suresi,kenzül arş ve celcelütiye okuyup hepimiz için dua ettim.Rabbim kabul eylesin inşallah.Amin.

canım benim randevum 17.20 de ramazan ayına denk geliyor. oruçlu olacağım inşallah idrara sıkışık olmayabilirim ya da gün içinde en iyisi hiç gitmeyeyim wcye. canım benim sat 30 temmuz ama ben 32 günde bir adet oluyorum. 5+1 deyim ama 4+4 de olabilir. :) senin ne zaman görünmüştü kese. bir de randevun kaçta

canım şimdi 4+4 ise görünmemesi normal 1-2 gün bile farkediyor. Döllenme zamanı önemli çünkü.Benimde sanırım 4+6 da kese göründü.Ben 11 gibi ordayım canım inşallah.Birgün denk geliriz belki.:)

Selvi bence oruc tutma.evey daha kucuk eeninki ama 3 saatte bir degisen suyun icin su icmen onemli.kış olsa tut derdim ama yaz hem sicak hem de oruc suresi uzum.dun trt1de bir programda kadin dogumcu biz orucu tavsiye etmiyoruz bebek sagligi icin zararli olabilir defi.zaten dinimizde de hamile ler oruclarini sonra kaza yapabilir biliyorsun.zaten riskliyiz bence bir daha dusun.benim ilk gebelikten ramazan borcum var bundanda olacak

maşallah Allah nazarlardan saklasın.
gebelik hesaplamalarında zaten her zaman son adet tarihinin ilk günü baz alınır, bittiği tarih dikkate alınmaz. yani son adet tarihinin ilk gününe göre sen zaten doktora gittiğin gün 11+1 günlükmüşsün, yani senin sabırsız bebiş 3 gün önden gidiyor sadece
bu arada şimdiden iyi yolculuklar.
uçak yolculuğunu sordun mu doktora, bir sakıncası yok değil mi?

o zaman gelsin ben de alacam o aletten.usg ye verecegim parayi fazlasiyla cikaririm.yani.
benim hep alttan bakildi canim.ustten nerdeyse 1hafta gec gorunuyo.gorunur daha.
Cuma ve sela arasında yasin suresi,meryem suresi,kenzül arş ve celcelütiye okuyup hepimiz için dua ettim.Rabbim kabul eylesin inşallah.Amin.
canim agzina saglik kendiliginden ne guzel dualar okumussun bizlere.boyle dualar cok daha degerli iste.beklenmeden yapilan dualar.allah razi olsun muradini versin.senin kontrolun bugundu degil.mi

cnm oruc tutma konusunda elife katiliyorum.sunu dusunebiliriz daha cok.kucuk bebis bisey olmax deriZ ama aksine en hizli buyudukleri gelistikleri yediklerimize ihtiyac duyduklari donemlerdeyiz cnm.ben kizimda tutamDim.bir de gecen sene hamileydim gene tutamadim.borc neticede.tutacaz insallah.elife tamamen katiliyorum.bol sivi tuketmemiz lazim.zaten riskliyiz.allah biliyor bizi.cevrende seni elstirecek kisiler varsa dr yasakladi dersin.olur hep elestiren kisiler cikar.ben hamileyken tuttum falan derler.takilma sen onlara
herkes bizimle ayni mi.bizim yasadigimizi yadamadan kimse bizi kendiyle kiyadlMasin dimi.

Son düzenleme:
bırkac gundur gıremedım kızlar.bakayım bı gecmıse neler olmus.yaz donemı ısler yogun.ne cok hamılemıs oldu masallahdarısı ısteyen herkese amınnnnnnnnnnnn

Canım ben 2 temmuzda gittim raporda aldım işte 10 gün. Şükür birazcık daha büyümüş Rabbim inşallah sonuna kadar sağlıklı eder hepimizinkini canım benim. Seninde yarın dimi randevun? Hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah.Cumaları evde olunca dualara daha çok vakit ayırmak istiyorum, Allahım kabul etsin inşallah.

Oruç konusunda bişi diyemiyorum ama şöle birşey varki ben bu ara her hafta kontrole gittim ağrılar olunca. Ama her hafta değişmişti gerçekten.Hızlı büyüme ve gelişme dönemleri.Dikkat etmek lazım haklısınız.

kızlar az önce dr dan geldim. hcg 1000in üzerindeymiş net bir değer yok biz 700 küsür olur diye hesaplamıştık fazla büyütmüşüm bebişimi :) progesteron da 24 çıktı. dr yine de progesteron verdi. bu arada 10 günlü iğne alabildim aslında benim raporum vardı 1 yıl süresi aralıkta dolacaktı. önceki gebeliğimde düşük olduğu için iğne almadığımdan sistem otomatik olarak 1 kutu veriyormuş. 10 gün sonra düzelir dedi eczacı. zaten 12 sinde randevum var. o zamana yazdırmış olurum.
oruç konusunu bir daha düşüneyim dr uma da danışıp öyle hareket ederim. ben de ilk 3 ay anne ne yerse yesin bebek annenin depolarından beslenir diye duymuştum. kafam karışmadı değil :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…