-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.161
aynen canım hayırlısı. dr.un dediğini yapmak ve ondan sonrasını allaha bırakmaktan başka çare yok. rabbimden gelene boynumuz kıldan ince. kabullenmek en doğrusu sanırım. böylece insan kendini de yıpratmamış oluyor. herşeye kaldığım yerden devam ediyorum ümidimi kaybetmeden. rabbim sonunda inşallah yüzüme bakar.
evet canım inşallah bu sınavı başarıyla verebiliriz. hayat bir sınavmış. insan bu yaşadıklarıyla öğreniyor. rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın. umarım senin sonuçların güzel çıkar. haberlerini bekliyorum canım. aman soru sormayı unutma:) insan hocanın yanına girince soracakları aklından uçuyor. girmeden önce kendi kendine tekrar et. hatta not al. gitmeden notlarını oku:)
şenaycım sonucunu öğrenince bende burdaki herkes gibi çok üzüldüm. ama şunu gördüm ki Rabbim seni çok seviyor. Allah bu dünyada en sevdiği kullarını imtihan eder. Peygamber efendimiz (sav) o kadar çok imtihan edilmiş ki Hz Fatıma hariç bütün evlatlarını kendi elleriyle toprağa vermiş. yaşadığı başka sıkıntılar da cabası. 3 ay boyunca evinde ocağı hiç yanmamış.
şunu biliyorum ki derdini veren Rabbim dermanını da verir sabrını da. ben senin pes etmeyeceğini biliyorum ne dua etmekten ne de tedavini uygulamaktan vazgeçmeyeceksin. İnşallah bu cuma vakti hürmetine tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda sana sıkıntısız bir hamilelik ve ardından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.
kızlar benim randevum 12 temmuzda yeterince iğnem olmadığı için burda dr a gittim kese görünmedi dr daha çok erken dedi üsten baktı zaten. hcg ve progesteron testi istedi 3.30 da çıkacak inşallah iyi çıkar sonuçlar.
canım korkunun ecele faydası yok malesef. bilmemiz gerekli herşeyi. çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. olduğunda da onlar için yaşamamız lazım. biz hep risk altındayız malesef. özellikle menopoz döneminde çok dikkatli olmamız gerekiyor. veya bir ameliyat olurken. pıhtılaşma hastası olduğumuzu belitmemiz gerekiyor. bunun dışında ilerleyen yaşlarda coraspin kullanabilirsin gün aşırı. bildiğinde korkacak bişey yok aslında bu hastalık bilmediğinde çok tehlikeli. mesela ben bilmiş olsaydım yasmin kullanmazdım. böylece pıhtı atmamış olurdu. sadece dikkat etmemiz gereken belli şeyler var. bunları bilmemiz yeterli. gerisi allaha kalmış.
ben artık kendimi tamamen allaha bıraktım sanırım. dr ne diyorsa yapıp olursa da olmazsa da onun bileceği iş diyorum. ha 3 ay sonra da olmazsa o zaman başka arayışlara da girebilirim. belki başka dr. başka tedavi yöntemi. tabi vazgeçmeyeceğim. yapacak bişey yok. vildanın dediği gibi derdi veren allah dermanını da verir inş.
evet canım bi düşünürüm bakalım. bu işin zor olduğunu biliyordum ama bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim. hakkımızda hayırlısı
anladım canım. sanırım sinan hocaya devam etmek yürek istiyor:) evet moral bozuyor ama söylediklerinde gerçeklik payı var. en kötü senaryoyu yazıyor. bizzat pıhtı atmasını yaşayan biri olarak bu işin şakaya gelir tarafı olmadığını çok iyi biliyorum. o yüzden sinan hocanın dedikleri bozmadı benim moralimi. benim moralimi bozan bütün çabalarıma rağmen değerlerimin düzelmemesi. sanki hiç düzelmeyecek gibi geldi. hayurlısı hep beraber göreceğiz sonucu
kızlar yasin tebareke amme rahman okuyarak arkadaşlarımın isimlerini sayarak dualamayı yaptım allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin allah kabul etsin
canım dr. un dediği doğru daha çok erken. belki vaginadan bakılsa görülebilirdi. kan sonucun güzel çıkar inş. haber ver muhakkak. dualarımız seninle.kızlar benim randevum 12 temmuzda yeterince iğnem olmadığı için burda dr a gittim kese görünmedi dr daha çok erken dedi üsten baktı zaten. hcg ve progesteron testi istedi 3.30 da çıkacak inşallah iyi çıkar sonuçlar.
kızlar selamlar hayırlı cumalar
sizlere birşey soracağım. dünden beri benim vajinamda ve kasıklarımda hafif ağrılar var. gece de biraz belim ağrıdı. geçenlerde bu haftalarda bu ağrıların olabileceğini ve rahimin doğum kasılmaları için egzersiz yaptığını okumuştum ama içim rahta etmiyor korkmaya başladım. bu tip durumlar yaşayan var mı?Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum..
şimdiden teşekkürler
canım benim çok teşekkürler. zaten sizlerin desteği, duaları beni ayakta tutan. ümidimi kaybeder gibi olduğumda sizlerin yazdıkları beni güçlü kılıyor. rabbim benim dualarımı kabul etmese bile muhakkak birbirimize ettiğimiz duaları kabul edecektir. o kadar temiz niyetle ediyoruz ki birbirimize bu duaları. hiç bir karşılığı yok. hiçbir beklenti yok. rabbim muhakkak mükafatını verecektir. ben inanıyorum. burada bulanan herkesin er ya da geç mutlu sona ulaşacağına, bebeğini kucağına alacağına. önemli olan hayırlı zamanda sağlıklı bebişlere kavuşabilmemiz.Aynen öyle canım.moralini bozmak yok. ümidimizi kaybetmek yok. Dualarımız seninle. Şu an okunan ezanların ve bugünün yüzü suyu hürmetine Allahım tez zamanda hayırlıklı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip eder hepimize inşallah..
Bence tedavin işe yarıyorki sonuçların kötüye gitmiyor. İyiye gidiyor ama yavaş ilerliyor. Zor olanda bu. 3 ay sonra inşallah daha da iyi çıkar sonuçlar ve Sinan Hoca denemene izin verir. Ben öyle olacağına inanıyorum.
Ağzına sağlık canım. Allah kabul etsin inşallah. Mübarek üç ayların yüzü hürmetine kucaklarımız boş kalmasın inşallah.
canım kasık ağrısını en iyi ben bilirim neler çektim neler sürekli yani son 3 aylık döneme kadar hep endol fitil kullanyodum hem vajinamda baskı hem de kasıklarımda geçmek bilmeyen ağrılar olurdu her ağrıdığnda moralim bozulurdu ama sürekli uzanp dinleniyodum ta ki 7. aydan sonra artık geçmeye başladı ama sonrasnda ve tabi şu anda da ara ara oluyo ağrılar ama o zaman ki ağrılarım geünlerce sürüyodu allaha şükür bişey olmadı dinlen ve kafaya takma inş. en kısa sürede geçer
kızlar benim randevum 12 temmuzda yeterince iğnem olmadığı için burda dr a gittim kese görünmedi dr daha çok erken dedi üsten baktı zaten. hcg ve progesteron testi istedi 3.30 da çıkacak inşallah iyi çıkar sonuçlar.
Ne kadar şimdi hesabına göre canım.Bakılan cihaz bile önemli oluyor birde aklında olsun ümit hocada genelde üstten bakma taraftarı bana hep pelvik baktı. İlk kese görünümünde aç ve idrara sıkışık git ki rahat görünsün.Ben öyle gittim küçük olmasına ragmen göründü ümit hoca hatta bilinçli hasta işte vajinala kalmasın durum diye sıkışıp gelmiş dedi.:) Bu arada aynı gün randevumuz.Sen kaçta ordasın?inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
canım benim randevum 17.20 de ramazan ayına denk geliyor. oruçlu olacağım inşallah idrara sıkışık olmayabilirim ya da gün içinde en iyisi hiç gitmeyeyim wcye. canım benim sat 30 temmuz ama ben 32 günde bir adet oluyorum. 5+1 deyim ama 4+4 de olabilir. :) senin ne zaman görünmüştü kese. bir de randevun kaçta
canım benim randevum 17.20 de ramazan ayına denk geliyor. oruçlu olacağım inşallah idrara sıkışık olmayabilirim ya da gün içinde en iyisi hiç gitmeyeyim wcye. canım benim sat 30 temmuz ama ben 32 günde bir adet oluyorum. 5+1 deyim ama 4+4 de olabilir. :) senin ne zaman görünmüştü kese. bir de randevun kaçta
dün doktora gittim cok sükür bebegim iyi doktor simdilik hersey yolunda bir sorun gözükmüyor dedi..İNSALLAH böyle devam eder...bana göre bebisim dün 10 hafta 2 günlük tü doktor dedi 11 hafta 4 günlük benimki hep önden gidiyor...doktor dedı bu bebek 10 haftalık olamaz bi görseniz hersey olusmus cok heycanlandım esimde yanımdaydı bebegim sırt üstü yatıyordu ama bacagı ile tekme atıyordu bacagı kıpır kıpırdı ya an gözümün önünden gitmiyor..ALLAHIMA binlerce sükürler olsun...su an yazarken bile gözlerim dolduama bu mutluluk göz yasları...ben demeden doktor dedi ikili test yapalım zamanı gelmis dedi..ok dedim ense normal cıkdı burun ense normal kan verdim yeka testi felan bakılcakmıs kanda...15 gün sonra cıkcakmıs sonuclar ben dogudayım...kanı ankaraya gönderiyorlarmıs ondan bu kadar sürüyormus 18.07 zaman uydu bana bende 22 temmuzda almanya biletimi aldım..İNSALLAH hersey yolunda gider..allahım İNSALLAH su mübarek üc aylar hürmetine cümlemizin yavrusunu bagıslar...ve tüm gebe kalmak istiyenlerin karnını hemen doldurur :))
tsk ederim canım...aminnnnnn...benim son adet 22 nisan ama doktor ilk adet günümü kayıt ediyor usg ye...16 nisandan itibaren hesaplıyor galiba ben böyle anladım her seferine son adetinin ilk günü diye soruyor bana...5 cm olmus benim bebegim eli kolu belliydi ikili testi bile yaptı dün doktor...bu cocuk 10 haftalık olamaz dedi 10 haftalık icin büyük dedi..simdi tam dogum tarihi bilmiyorum biraz daha zaman gecsin ozaman belli olur ne zaman dogum...senin son adet tarihin kac ??? bebegin suan kac cm kac haftalıksın tam olarak canım ???
o zaman gelsin ben de alacam o aletten.usg ye verecegim parayi fazlasiyla cikaririm.yani.canım 3 ay bitti ya o yüzden 1 ay sonraya istedi ultrasonda görmek istersen arada gel dedi ama yol, sıcak yoruyo burda gidicem doktoruma bidahaki haftaya gidicem hem o zaman dörtlü tarama var bugün 11:10 geçe burdaki doktorda randevum var inşallah herşey yolundadır biraz zaman geçince endişeleniyorum. el dopleri mi alsam acaba diyorum en azından kalp atışını dinlerim. neyse hayırlısıyla iyi olduğunu göreyim inşallah.
benim hep alttan bakildi canim.ustten nerdeyse 1hafta gec gorunuyo.gorunur daha.kızlar benim randevum 12 temmuzda yeterince iğnem olmadığı için burda dr a gittim kese görünmedi dr daha çok erken dedi üsten baktı zaten. hcg ve progesteron testi istedi 3.30 da çıkacak inşallah iyi çıkar sonuçlar.
canim agzina saglik kendiliginden ne guzel dualar okumussun bizlere.boyle dualar cok daha degerli iste.beklenmeden yapilan dualar.allah razi olsun muradini versin.senin kontrolun bugundu degil.miCuma ve sela arasında yasin suresi,meryem suresi,kenzül arş ve celcelütiye okuyup hepimiz için dua ettim.Rabbim kabul eylesin inşallah.Amin.
ocanim agzina saglik kendiliginden ne guzel dualar okumussun bizlere.boyle dualar cok daha degerli iste.beklenmeden yapilan dualar.allah razi olsun muradini versin.senin kontrolun bugundu degil.mi
cnm oruc tutma konusunda elife katiliyorum.sunu dusunebiliriz daha cok.kucuk bebis bisey olmax deriZ ama aksine en hizli buyudukleri gelistikleri yediklerimize ihtiyac duyduklari donemlerdeyiz cnm.ben kizimda tutamDim.bir de gecen sene hamileydim gene tutamadim.borc neticede.tutacaz insallah.elife tamamen katiliyorum.bol sivi tuketmemiz lazim.zaten riskliyiz.allah biliyor bizi.cevrende seni elstirecek kisiler varsa dr yasakladi dersin.olur hep elestiren kisiler cikar.ben hamileyken tuttum falan derler.takilma sen onlara
herkes bizimle ayni mi.bizim yasadigimizi yadamadan kimse bizi kendiyle kiyadlMasin dimi.