- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.061
kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...
kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...
Canim cok sevindim.saglikla sagliklica insallah.
Kizlar dun ultrasona girdim kizim kocaman olmus masallah.cok sukur her sey yolunda
Kizlar dun ultrasona girdim kizim kocaman olmus masallah.cok sukur her sey yolunda
kızlar şenay çıkmış doktordan protein c iyi değilmiş galiba doktor 3 ay daha korunma vermiş.....
elifçim çooook sevindim maşallah ezgimize :).Canim cok sevindim.saglikla sagliklica insallah.
kızlar şenay çıkmış doktordan protein c iyi değilmiş galiba doktor 3 ay daha korunma vermiş.....
emine bu haftaki dua ne olucak... eğer bi fikir yoksa allahın isimleri veya şu iki duadan birisi olabilir
İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"-- "O yaratandır ve yok.tan var edendir. ama ben dualamaya sonradan katıldığım için bilmiyorum belki bu duaları çekmiş olabilirsiniz..
duayi kim yapacak hala belli olmadi.
selmacim sen yaparmisin.
selma da gelmezse hic yapmayan biri talip olsun arkadaslar duaya.
canım istersen bende yapabilirim ben yapmıştım ama yine seve seve yaparım
duayi kim yapacak hala belli olmadi.
selmacim sen yaparmisin.
selma da gelmezse hic yapmayan biri talip olsun arkadaslar duaya.
olsun hayirlisi olsun.senayimiz iyi olsun.once tahlilleri iyi ciksin.bebis zaten gelir.onemli olan senay.gec olsun guc olmasin.