Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...:nazar::nazar::nazar:

Canim cok sevindim.saglikla sagliklica insallah.

Kizlar dun ultrasona girdim kizim kocaman olmus masallah.cok sukur her sey yolunda

$bebrk.jpg

kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...:nazar::nazar::nazar:

Allah nazarlardan saklasın, çok güzellll

Kizlar dun ultrasona girdim kizim kocaman olmus masallah.cok sukur her sey yolunda

Allah'a emanet olsun bebişin, maşallah prensesimize...

Maşallah ikinize de. Çok sevindim Elifcim.
Ya bende hep ikiz istemiştim. Ayşe bulantıların falan nasıl? İkiz olunca daha mı fazla oluyor rahatsızlıklar... İnşallah Allahım kucağına almayı da nasip eder sağlıkla:))) Çok sevindim bende.

Şenaycımm sende çalışmalar başla bence..Canım benim.

elifçim çooook sevindim maşallah ezgimize :).
kızlar şenay çıkmış doktordan protein c iyi değilmiş galiba doktor 3 ay daha korunma vermiş.....:KK43:

çok üzüldüm yaaa :KK43: Allahım şafi sıfatıyla şifa versin. en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

emine bu haftaki dua ne olucak... eğer bi fikir yoksa allahın isimleri veya şu iki duadan birisi olabilir
İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"-- "O yaratandır ve yok.tan var edendir. ama ben dualamaya sonradan katıldığım için bilmiyorum belki bu duaları çekmiş olabilirsiniz..

ikisi de cok guzelmis cnm.daha once okumamistik.okuruz tamam.

elıfcım cok sevındım.ama cok kısa gecmıssın bıraz anlatsana.ne konusyorsunuz doktorla.gelısımı nasıl kızımızın vs vs:)

senaycım uzulmek yok arkadasım.sen ıyı olacaksın bebıs gelsın.ılk once bız ve esımız.sonra herseyın hayırlısı.allah ım sana mukafat olarak bebısını en kısa surede versın canım

masallah aysecım ınan bende cok mutlu oldum.benım de ıkız kardesım var.o kadar guzel bır duygu kı.en yakın arkadasınla anne rahmınde bulusuyorsun.ınsallah ıkısı de saglıkla gelsın dunyaya:nazar:neden ılk kontrolde ogrenmedın acaba sordun mu doktora

kızlar şenay çıkmış doktordan protein c iyi değilmiş galiba doktor 3 ay daha korunma vermiş.....:KK43:

çok üzüldüm, kızcağız o kadar özen gösterdi diyetine halbuki. doktora bekle demesi kolay, başka bir yolu yok mudur ki bunun. 3 ay bekledi yine olmazsa yine mi 3 ay daha bekle diyecek. hakkında hayırlısı olsun inşallah. ne diyelim vardır bunda da bir hayır...

eminecim 400 daha okudum bu arada.

duayi kim yapacak hala belli olmadi.
selmacim sen yaparmisin.
selma da gelmezse hic yapmayan biri talip olsun arkadaslar duaya.

dün doktora gittim cok sükür bebegim iyi doktor simdilik hersey yolunda bir sorun gözükmüyor dedi..İNSALLAH böyle devam eder...bana göre bebisim dün 10 hafta 2 günlük tü doktor dedi 11 hafta 4 günlük benimki hep önden gidiyor...doktor dedı bu bebek 10 haftalık olamaz bi görseniz hersey olusmus cok heycanlandım esimde yanımdaydı bebegim sırt üstü yatıyordu ama bacagı ile tekme atıyordu bacagı kıpır kıpırdı ya an gözümün önünden gitmiyor..ALLAHIMA binlerce sükürler olsun...su an yazarken bile gözlerim doldu :KK43: ama bu mutluluk göz yasları...ben demeden doktor dedi ikili test yapalım zamanı gelmis dedi..ok dedim ense normal cıkdı burun ense normal kan verdim yeka testi felan bakılcakmıs kanda...15 gün sonra cıkcakmıs sonuclar ben dogudayım...kanı ankaraya gönderiyorlarmıs ondan bu kadar sürüyormus 18.07 zaman uydu bana bende 22 temmuzda almanya biletimi aldım..İNSALLAH hersey yolunda gider..allahım İNSALLAH su mübarek üc aylar hürmetine cümlemizin yavrusunu bagıslar...ve tüm gebe kalmak istiyenlerin karnını hemen doldurur :))

bu arada doktor dün itibriyle folik asiti bıraktırdı bana ve progesteronuda bıraktırdı....demir hapına basladım ve vitamin hapına (elevit) basladım bugün...progestorunu bırakmam umarım bi sorun yaratmaz...iki kez kahve rengi akıntım olmusdum gebeligin bslarında 5 /6 haftalarında ondan belli alıyordum doktor dedi 10 haftadan sonra progesteronun bir faydası olmaz dedi..bosuna alıyorsun artık dedi bırak dedi...sizde duydunuzmu faydası olmadını 10 haftadan sonra ???? ama clexane ve aspirine 36 haftaya kadar devam dedi 36 haftada bırakcaksın dedi...bakalım o haftalara bi geleyimde İNSALLAH...birde arkadaslar ben coraspirin kulanıyordum gecen ve bu sefer doktor bebe aspirini yazdı...aradaki fark ne sanki coraspirin daha güclü...bebe aspirini almakdan korkuyorum :KK43: yaramicak diye aceba kendim eczanede coraspirinmi alsam ?? ne dersiniz...bebe aspirine güvenemiyorum :KK43:

olsun hayirlisi olsun.senayimiz iyi olsun.once tahlilleri iyi ciksin.bebis zaten gelir.onemli olan senay.gec olsun guc olmasin.

aynen canım sana katılıyorum...

senaycıgım hic moralini bozma...sen cok emek veriyorsun....ALLAHIM bu emeklerinin karsılıgını mutlaka er yada gec verecek...emineyede katılıyorum gec olsun güc olmasın...

X