-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.021
aslicim cok iyi guzel artmis degerin masallah.bir de bazi dr lar igneyi gerekli bulmuyoya pes dogrusu.iste ignenin etkisi.
gozun aydin canim.ne kadar surede artti boyle.ne kadar oldu igneyi cift kullanmaya baslayali aklimizda olsun.bu da yeni bir bilgi:)pihtilasma uzmani olcazya:)peki suanki degerin ref araliginin cok ustunde bununla ilgili birsey dedi mi dr un.allah korusun da bu da tehlikeli degilmis dimi.biyerlerini kesmemeye ozen goster bence bu arada.
çok sevindim canım ne güzel bir haber hamile arkadaşlarımın ALLAH yanında olsun her zaman bu topikte ki bütün kızlar anne olmak için her şeyi yapıyor...
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
canım çok geçmiş olsun. Allah ömürlü çocuklar nasip etsin. seni çok iyi anlıyorumdoktordan yeni geldim bi gelişme yok yarın alıncak dr gecikmesin rahim zarar görmeden alalım dedi bende tamam dedim bu bebeğimede şans verdim ama olmadı daha öncekilere test falan yapılmadı bu seferki dr bebeğe test yapıcam dedi bebeğin kromozomuna baktırcakmış ayrıca eşimle ve bana doku testi yaptırcam dedi inş temiz çıkar böyle devam eder diye çok korkuyorum bende faktör xııv34l heterozigot mutasyon ve mthfr a 1298c homozigot mutasyon var....
canım gözün aydın çok sevindim. allahım sonuna kadar rahat sıkıntısız bir hamilelik geçirtir inşallah.
sevilcim gözün aydın.sağlıkla devam etsin hamileliğin inşaallah. darısı tüm isteyenlerin başına.amin.
25 gün önce gitmiştim canım en son ve doktor tehlike sınırındasın demişti.25 gündür ikiye çıkardım iğneyii ve gercekten epey yükselmiş aptt.şuan sınırın üstünde ama doktor herhangi bir tehlikesinin olmadığını söyledi. doktoruma güvenmek istiyorumbelki önümüzdeki ay iğneyi yine teke düşürebilir
naptin selvicim
bir daha kan verdinmi.tnasilsin.dr unla gorusebildinmi.aklim sende kaldi.mide bulantin ne durumda
eminecim dün kan verdim değer 173 çıktı. dru aradım dr artış çok iyi dedi. iğneyi ve aspirini kullanıyorsun demi dedi. 12 temmuza randevu verdi. keseyi o zaman görürüz inşallah dedi. mide bulantım az da olsa sabahlar oluyor. misafirlerim de dün gitti. artık dinleniyorum. arada kasık ve bel ağrısı da oluyor. sorduğun için çok tşk ederim eminecim senin kontrol ne zaman
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | 126 |
*senay079- | Şenay: | 100 |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | 500 |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 250 |
umud40- | Vildan: | 600 |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | 300 |
Slmeng- | selma : | 350 |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | 280 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 800 |
Atis- | Senem: | 170 |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | 100 |
Cbdefne- | Canan: | 200 |
Ayşe_23 | Ayşe: | 70 |
aslibarlikli | aslı | 2500 |
67elif | elif | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
cok iyi demek 25 gunde iki katina cikmis.super.iyi bir dr un var bence.bu tahlillere bakip ona gore artirdigina gore.dedigin gibi tekrar dozu dusurebilir.sen igneye gec bssladigin icin once dusuk cikmisti bence.zsmanla duzelecek.
dahsdaha once sormusumdur diye cekinerek soruyorum ama mutasyonlarin neydi asli.hic homosisteine bakilmismiydi.
gebeliginin ortasinda igneye basladin.dr un bunu farketti.o kadar sanslisinki...hep boyle olman dilegiyle.
Canım sonuç kağıdında şöyle yazıyor ne olduğunu anlamıyorum ama..
PROTROMBİN G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
FAKTÖR V LEİDEN G1691A
SONUÇ:MTHFR A1298C HETEROZİGOT POLİMORFİZM SAPTANMIŞTIR....
bu arada homosisteine ne canım onunla ilgili bir bilgim yok