- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.001
inş canım yaa.. bizde rahat hamilelikler geçiririz çünki başka hamileler görünce böyle sorunsuz falan açık söylemek gerekirse çok kıskanıyorum. tabi daha hamile kalırsam ben sen hamileydin hamilelerin duası kabul olur du et rabbim tez zamanda bana, Şenay, Vildan'a isteyen herkese nasip etsin...rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin sorunsunsuz atlaya zıplaya eşinle yürüyüşlere çıkarsın inş... kocaman kocaman göbeğinle:) senin ki ne kadar oldu serapcım...
canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim 4 düşüğüm var iki tanesi iğne kullanmama rağmen oldu Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...
canim gercekten cok cok uzgunum senin adina.o kadar iyi anlitorumki seni ki seni burdakilerden iyi anlayan olamaz zaten.
insallah yarin bir mucize yasarsin.usg ye girdiginde mutluluktan gozunden yaslar gelir
bunu dilemekten baska sey gelmiyor elimden ama neticede kalbi atiyoeken durduysa da fazla da beklememek gerek.allah korusun sana da zarar verebilir.eger alinirsa fetus tekrar soyleyim muhakkak genetik inceleme yaptir bebege.once de sormustum ama yanitimi alamadim sanirim.canim oncekilerde bebege genetik inceleme yapildimi ve esin ve senin kromozom analizin yapildi mi.hatirlafigim kadariyla hep ayni haftalara yakin bunu yasadin.bunun bir anlami olmali.sanki bu fetus sagliksizsa oluyodur diye dusunuyorum.
dr lar konusunda da baya kotu tecrubelerin olmus.icinin sinecegi iyi ve vicdan sahibi bir dr bulmani temenni ediyorum.mutasyonlarin neydi canim senin.dedigin gibi yoksa ignenin dozumu yetersiz geldi.gecmi bilmiyorum ama bence hemen aptt ye de baktirmalisin.suanki durumunun cok onemli oldugunu ve hemem gerekli tahlilleri yaptirman gerektigini dusunuyorum.bir de homosistein var tabi.yaa ne biliyim gerekli herseui usptirmalisin ki bu sonuvlar bundan sonra sana klavuz olsun.
dedigin gibi yine de sukretmek lazim.neticede hamile kaliyoruz.
hakkinda hayirlisi neyse o olsun pamugum.dua et hayirlisini dile.
bulantim pek kalmadi.bilmiyorum normalmi.ama vucuttaki degisiklikler korkutuyor beni.cumartesi randevum.o zamana kadar yapcak birsey yok.bekliycem.bulanti rahatsiz ediciydi ama icim rahatti.Eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ağrın sızın varmı bulantıların falan oluyormu... Ben hep bizim gibi hastaların hamilelik döneminde yatmaları gerekiyor normal hamileler gibi hareket edememek üzüntü veriyor bana... bizim gibi hasta olup hamile olanların hiç rahat hareket ettiklerini bilmiyorun varmı öyle aramızda...
doktordan yeni geldim bi gelişme yok yarın alıncak dr gecikmesin rahim zarar görmeden alalım dedi bende tamam dedim bu bebeğimede şans verdim ama olmadı daha öncekilere test falan yapılmadı bu seferki dr bebeğe test yapıcam dedi bebeğin kromozomuna baktırcakmış ayrıca eşimle ve bana doku testi yaptırcam dedi inş temiz çıkar böyle devam eder diye çok korkuyorum bende faktör xııv34l heterozigot mutasyon ve mthfr a 1298c homozigot mutasyon var....
kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz
emıne canım 50 dua okudum.pamugum uzme kendını dıcem ama anlıyorum senı.allah yardımcın olsun.ınsallah tez zamanda saglıklı sıhhatlı bebegını kucagına alırsın sen de bızler de.allahım kımseyı evlatsız bırakmasın
merhaba canım nasılsın...benim yavaş yavaş bel ağrılarım başladı sende varmı bişey...bide 9 temmuzda seker yüklemesi yaptıracam sen yaptırdınmı...
Eğitim bugün geç başlayacaktı girip bir bakayım dedim ve senin bu güzel haberinle karşılaştım. Hadi hayırlı uğurlu olsun selvicim çoook sevindimmmm.. Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah. Peki sen şimdi hangi doktora gideceksin, aydan hanım iğne kullandırkmayacak sanırım sana iğne kullanmadan mı geçireceksin..Ümit hoca iğne demişmiydi,, Hangisi peki, Karar verdin mi buna..? İnşallah arkadan tüm isteyen arkadaşlarıma kısmet olsun,, Bu mübarek cuma gününde Vildandan, şenaydan ve sıradaki tüm hamile adaylarından güzel haberler alırız inşallahhhhhhhhhhh.Amin.
gayet iyi canin sonucun.dr a faksladin.mi.pazartesi bir daha verirsin kan ve istersen progesteron degerine de baktir.gerci dr un diycektir hangi degerlere baktirman gerektigini.artis onemli senayin dedigi gibi.insallah guzel guzel artar degerin.eee dr a ne zamaxn gitceksin.
aklimiz sende kalir.misafirlerin gelince bizi ihmal etme.wats apptan.da olsa bilgi ver.burdan yazarim ben.istersen
insallah hersey cok guzel olacak.
darisi asliya,vildana,senaya,emele...isteyem.herkese
bu arada farkindamisiniz dua listemizdeki hamilelerin.sayisi gitgide artiyor.onceden 5tane vardi koca listede:)simdi kacki cogaldi:)
inş canım yaa.. bizde rahat hamilelikler geçiririz çünki başka hamileler görünce böyle sorunsuz falan açık söylemek gerekirse çok kıskanıyorum. tabi daha hamile kalırsam ben sen hamileydin hamilelerin duası kabul olur du et rabbim tez zamanda bana, Şenay, Vildan'a isteyen herkese nasip etsin...rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin sorunsunsuz atlaya zıplaya eşinle yürüyüşlere çıkarsın inş... kocaman kocaman göbeğinle:) senin ki ne kadar oldu serapcım...
kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz
kızlar hepinize çoooook teşekkür ederim az önce kan tahlili sonucumu aldım değer düşük biraz 41 küsür. ama benim adet periyodum 32 gün sürüyor. bugün adetin 29. günü inşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olur bebişim.
bu arada ben hilalden 1 hafta ilerdeydim yani şimdi 38. haftamda olacaktım ama Rabbim birini aldı diğerini verdi. bu arada serapçım ümit beye devam edicem. iğne ve coarspin kullandırıyor.
günaydın canlar umarım iyisinizdir ben kaçgündür yoktum dün doktordaydm ptasi salı da çok yoğundum neyseki az kaldı doğum iznim çarşamba başlıyo ama ben ptesi yazımı imzalatp daha gelmem dün kontrolüm vardı bebeğim 1 haftada sadece 130 gr almış yaklaşk 2.600 olmuş daha fazla alması gerekirken az gram almış ama olsun bunada sevindik ben tümüylen bebeğin kilo almaayp gelişiminin durmasndan korkuyodum ama neyseki az da olsa almış haftaya bidaha gidecem umarım herşey yolunda olur bebek zayıf olduğu için doğumu konuşmadk ama artık haftaya konuşuruz bakalım o zamana kadar kaç olur hemen geçmiş yapayım inş. güzel haberler vardır
merhaba arkadaşlar. herkes iyidir inşallah. geçmişe fazla bakamadım. oğlum uyuyorken hemen girip çıkayım dedim. varmı yeni hamileler. inşallah hamile sayımız artmıştır. biz oğluşumla iyiyiz şükür. ceylin kardeşini çok seviyor ama beni çok kıskanıyor. onunla ilgileniyorsun onu daha çok seviyorsun deyip duruyor. ne kadar konuşup anlatsamda çocuk işte kafasından atamıyor bunu. nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.
bugün ben kötü bir haber aldım. aslında bir bakıma sevindimde. kardeşimde benim gibi 2 düşük yapmıştı. bugün test sonuçları çıkmış. ondada 677 heterezigot çıkmışç genetik olunca demekki ondada aynısı çıktı benimle. neyseki sebebi belli oldu düşüklerinin. oda bebişlerini 8-9 haftalıkken kaybetmişti. inşallah rabbim onada bir çocuk verir. mardin midyata tayini çıktı eşinin. orda iyi bir dr bulur inşallah.neyse uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın. hepiniz kendinize iyi bakın.
kızlar sıradaki dualama sırasıyla sizin. vildan müsait değilse emel, emel de müsait olmazsa perşembe selma yapacak dualamayı.bildirirsiniz müsaitseniz.
serapçım sen ne zaman istersen söyle o zaman yaparsın dualamayı.
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor
desteğiniz için sağolun diğer ikisinde ilaç kullanmamıştım araştırmalar yapıldı kan pıhtısı çıkınca coraspin içemeye başladım bu bebeğimde ilaç ve iğne kullandım inşallah yaşıyordur dr bebeği aldığında incelicem dedi ben bi umut başka doktora da bakıcam dün çok isyan ettim ama bugün biraz iyiyim sabırlı olmaya çalışıyorum ALLAH ta sabırlı olmamı istiyordur sınıyor beni isyan etmiycem olduğu müddetçe deniycem ama bu defa çok ümitliydim ilaçlar işe yarar diye düşündüm ama herşey ALLAH tan o istediği zaman inşallah sağlıklı bebeğim olur...
Kızlar hepinize günaydın.. geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim hemizin inş gönlüne göre verir muradımız tez zaman olur inş... Eminecim hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin inş.... bu arada kızlar geçen hafta raporluydum tam yumurtlama haftamda bende rapor alıyım evde oturuyum hem daha iyi olur falan diye düşünmüştüm. ama cuma günü tam yumurtamım çatlama günüydü benim kasıklarım bir ağrı kendimi çok halsiz hissediyordum akşam 5 gibi falan bi tuvalete girdiğimde idrarımdan kan gelmeye başladı.. akşama doğru iyice artı bende tabi stresle ( yumurtlama günüde gitmiş oldu tabi ) doktora gittim bu ayda incir kürü yapıyordum acaba ondan oldu falan mı diye düşündüm doktoruma gittiğim de yumurtalıklarınla ilgili hiç bir sorun yok, idrar yollarını üşütmüşsün dedi hatta tam yumurtalığın çatlamak üzere dedi hatta ilişkiye gir dedi ama ben hasta olduğum için ogün de ilişkiye giremedim. yani bu ayına böylelikle geçirmiş olduk. kısmet değilmiş sakınan göze çöp batar hesabı bu olsa gerek :) neyse ramazana saklıyoruz bütün enerjimizi artık ramazan da bi sakıncası olurmu acaba diye düşünmüyor değilim..... dualarınızı bekliyorum inş... neyse bizde şenay ile başlarız artık inş... :)
Ben cuma gunu yaptırdım 50 mg glıkoz ile .Sınırdaki deger 140 cıkması lazım bnmki 149 cıktı carsamba gunu doktora gıdıcem ınsallh kotu bıseyler solemez bu konuda bilgisi olan var mı?
merhaba canım nasılsın...benim yavaş yavaş bel ağrılarım başladı sende varmı bişey...bide 9 temmuzda seker yüklemesi yaptıracam sen yaptırdınmı...
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
sevilcim gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah darısı tüm isteyenlere olsun.amin.canım gözün aydın çok sevindim. allahım sonuna kadar rahat sıkıntısız bir hamilelik geçirtir inşallah.