- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.001
inş canım yaa.. bizde rahat hamilelikler geçiririz çünki başka hamileler görünce böyle sorunsuz falan açık söylemek gerekirse çok kıskanıyorum. tabi daha hamile kalırsam ben sen hamileydin hamilelerin duası kabul olur du et rabbim tez zamanda bana, Şenay, Vildan'a isteyen herkese nasip etsin...rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin sorunsunsuz atlaya zıplaya eşinle yürüyüşlere çıkarsın inş... kocaman kocaman göbeğinle:) senin ki ne kadar oldu serapcım...
Ahhh canım aminn inşallah valla bende bu ağrılarım sürekli oldukça diyorum şöyle rahat bir hamilelik nasip etsin mevlam inşallah diye. Canım siz hep dualarımdasınız. Listeyi önüme alıyorum hemen zaten bir dual yapmaya başladığımda. Rabbim inşallah tez zamanda sıkıntısız hamilelikler nasip eder hepinize.. Hamilelerimize de sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Gerçekten rahat hamilelikler çok önemli ve özendirici açıkcası. Rabbim bizlerede nasip etsin.. Sorunsuz sıkıntısız alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahhhh.. Bu üç aylar hürmetine isteyen tüm herkesle birlikte hemencecik sana, vildana, şenaya, emele, elife isteyen herkese nasip etsin Rabbim... Benim de Rabbim kısmet ederse canım 7 yi bitireceğim inşallah bu hafta.. Emineyle aynı gidiyoruz.. İnşallah sağlıkla da doğumumuzu aynı tarihlerde yaparız.. :)