Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

hayırlı olsun canım ne güzel bir haber ALAH isteyen bütün arkadaşlara versin.....amin...

merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....

canim gercekten cok cok uzgunum senin adina.o kadar iyi anlitorumki seni ki seni burdakilerden iyi anlayan olamaz zaten.
insallah yarin bir mucize yasarsin.usg ye girdiginde mutluluktan gozunden yaslar gelir
bunu dilemekten baska sey gelmiyor elimden ama neticede kalbi atiyoeken durduysa da fazla da beklememek gerek.allah korusun sana da zarar verebilir.eger alinirsa fetus tekrar soyleyim muhakkak genetik inceleme yaptir bebege.once de sormustum ama yanitimi alamadim sanirim.canim oncekilerde bebege genetik inceleme yapildimi ve esin ve senin kromozom analizin yapildi mi.hatirlafigim kadariyla hep ayni haftalara yakin bunu yasadin.bunun bir anlami olmali.sanki bu fetus sagliksizsa oluyodur diye dusunuyorum.
dr lar konusunda da baya kotu tecrubelerin olmus.icinin sinecegi iyi ve vicdan sahibi bir dr bulmani temenni ediyorum.mutasyonlarin neydi canim senin.dedigin gibi yoksa ignenin dozumu yetersiz geldi.gecmi bilmiyorum ama bence hemen aptt ye de baktirmalisin.suanki durumunun cok onemli oldugunu ve hemem gerekli tahlilleri yaptirman gerektigini dusunuyorum.bir de homosistein var tabi.yaa ne biliyim gerekli herseui usptirmalisin ki bu sonuvlar bundan sonra sana klavuz olsun.
dedigin gibi yine de sukretmek lazim.neticede hamile kaliyoruz.
hakkinda hayirlisi neyse o olsun pamugum.dua et hayirlisini dile.

bugun birsey farkettim.sizinle de paylasiyim dedim.
benim.ignemi esim yapiyor.tam igneyi sokarken agzimdan derin nefes aliyorum iki gundur ve cok daha az acidi.bilmiyorum tesadufmu ama siz de deneyin isterseniz.

eğer kötü kokuluysa idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir canım bi idrar testi yaptır istersen

canım kötü koku yok idrar ve kan testlerim temiz çıktı dört gündürde hastanede serum bağlanıyor yarın son serum olacak hayırlısıyla bulantım çok oluyor Allah yardımcımız olsun...

benim.ignemi esim yapiyor.tam igneyi sokarken agzimdan derin nefes aliyorum iki gundur ve cok daha az acidi.bilmiyorum tesadufmu ama siz de deneyin isterseniz.

emine duamızdan 70tane okuyabildim.benimde öyle derin nefes alınca ağrısı daha az oluyor...

canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim 4 düşüğüm var iki tanesi iğne kullanmama rağmen oldu Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...

Canim benimde ilk aylarda olmustu sonra doktora gittim test falan yapti hicbirsey cikmadi.ben 3 ic camasiri degistirdigimi bilirim ilk aylarda

canım cevabın içimi rahatlattı benimde öyle sürekli çamaşır değiştiriyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

canım cevabın içimi rahatlattı benimde öyle sürekli çamaşır değiştiriyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

Canim benimde serum yedigimde daha cok oluyordu hic kafana takma bol bol sivi al temiz tut ki mantar falan olmayasin sürekli camasir degistir biryere giderken pecete koy Pedi doktorlar onermiyor

Canım eğer ben bu hafta evde olursam yapabilirim belki perşembeye dualamayı. Yazarım ben sana...

Canım ben iğnemi kendim yapıyorum ama vururken değilde o ilaç dağılırken müthiş yakıyor canım çok acıyor sizdede öylemi...

Canım ben iğnemi kendim yapıyorum ama vururken değilde o ilaç dağılırken müthiş yakıyor canım çok acıyor sizdede öylemi...
bazen igne girerken cok aciyo , bazen hic acimiyo.ilac da ayni cigunlukla yakiyor nadir olarak yakmiyor.
kızlar bende dualama yapabilirim bende ekleyin dualama sırasına

zaten dua listesindesin cnm.listedekiler sirayla yapiyor dualamayi.sira sana da gelecek:)

Eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ağrın sızın varmı bulantıların falan oluyormu... Ben hep bizim gibi hastaların hamilelik döneminde yatmaları gerekiyor normal hamileler gibi hareket edememek üzüntü veriyor bana... bizim gibi hasta olup hamile olanların hiç rahat hareket ettiklerini bilmiyorun varmı öyle aramızda...

Canım aslında bazen değişken olabiliyor sanırım hamilelikler. Bir arkadaşım var benim kurumda çalıştığımız onunda kan pıhtılaşması vardı ve iki tane düşük sonrası bebeğini kucağına aldı ama ondada kanaması felan oldu. Şimdi ikinciye hamile kaldı oğlu 1,5 yaşındaydı. Ama gazi de gittiği doktoru bu sefer iğne felan vermemiş sana gerek yok ki iğneye demiş, oysaki bebeğini iğneler vurarak kucağına almıştı. Ama maşallah oğlundada kanaması oldu 3.ayında ama sonrasında hoplaya zıplaya geçirdi, bundada iğne vurulmuyor ama ağrısı yok sızısı yok yatmıyor hergün yürüyüşenede gidiyor, yapacaklarınıda yapıyor, oğlunu kaldırıyor indiriyor, maşallahı var yani.... Hiçbir sıkıntısı yok. Benim daha yeni olduğu halde ona göre bakıyorumda ben hep hasta gibiyim. O dört ayını doldurdu bu şekilde. Rabbim inşallah bizlerede sıkıntısız hamilelikler nasip eder. Yani örnekleri var canım yatmadan bu şekilde geçiren kan pıhtılaşması olduğu halde...

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba :)

Düğünümüzü yapıp geldik :) Hemen geçmişe baktım, güzel haberler gördüm çok şükür :) Daha da güzel haberler almak nasip olur hepimiz için inşallah en kısa zamanda..

Eminecim bu haftaki duamızdan 100 tane okuyarak başladım. Rabbim kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…