-
- Konu Sahibi melodysilk
ayyy maşallahh canımm gözünaydın, sağlıkla hep güzel haberlerini alalım inşallah.
dualarımız sayesinde pek bereketli oldu topiğimiz. hamile kalan kalana, darısı diğer arkadaşlara tez vakitte inşallah. sonra da doğuran doğurana olsun Allah'ın izniyle inşallahhh :)
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
eğer kötü kokuluysa idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir canım bi idrar testi yaptır istersen
bugun birsey farkettim.sizinle de paylasiyim dedim.
benim.ignemi esim yapiyor.tam igneyi sokarken agzimdan derin nefes aliyorum iki gundur ve cok daha az acidi.bilmiyorum tesadufmu ama siz de deneyin isterseniz.
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
Canim benimde ilk aylarda olmustu sonra doktora gittim test falan yapti hicbirsey cikmadi.ben 3 ic camasiri degistirdigimi bilirim ilk aylarda
canım cevabın içimi rahatlattı benimde öyle sürekli çamaşır değiştiriyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
kızlar sıradaki dualama sırasıyla sizin. vildan müsait değilse emel, emel de müsait olmazsa perşembe selma yapacak dualamayı.bildirirsiniz müsaitseniz.
serapçım sen ne zaman istersen söyle o zaman yaparsın dualamayı.
bugun birsey farkettim.sizinle de paylasiyim dedim.
benim.ignemi esim yapiyor.tam igneyi sokarken agzimdan derin nefes aliyorum iki gundur ve cok daha az acidi.bilmiyorum tesadufmu ama siz de deneyin isterseniz.
bazen igne girerken cok aciyo , bazen hic acimiyo.ilac da ayni cigunlukla yakiyor nadir olarak yakmiyor.Canım ben iğnemi kendim yapıyorum ama vururken değilde o ilaç dağılırken müthiş yakıyor canım çok acıyor sizdede öylemi...
kızlar bende dualama yapabilirim bende ekleyin dualama sırasına
Eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ağrın sızın varmı bulantıların falan oluyormu... Ben hep bizim gibi hastaların hamilelik döneminde yatmaları gerekiyor normal hamileler gibi hareket edememek üzüntü veriyor bana... bizim gibi hasta olup hamile olanların hiç rahat hareket ettiklerini bilmiyorun varmı öyle aramızda...
Canım aslında bazen değişken olabiliyor sanırım hamilelikler. Bir arkadaşım var benim kurumda çalıştığımız onunda kan pıhtılaşması vardı ve iki tane düşük sonrası bebeğini kucağına aldı ama ondada kanaması felan oldu. Şimdi ikinciye hamile kaldı oğlu 1,5 yaşındaydı. Ama gazi de gittiği doktoru bu sefer iğne felan vermemiş sana gerek yok ki iğneye demiş, oysaki bebeğini iğneler vurarak kucağına almıştı. Ama maşallah oğlundada kanaması oldu 3.ayında ama sonrasında hoplaya zıplaya geçirdi, bundada iğne vurulmuyor ama ağrısı yok sızısı yok yatmıyor hergün yürüyüşenede gidiyor, yapacaklarınıda yapıyor, oğlunu kaldırıyor indiriyor, maşallahı var yani.... Hiçbir sıkıntısı yok. Benim daha yeni olduğu halde ona göre bakıyorumda ben hep hasta gibiyim. O dört ayını doldurdu bu şekilde. Rabbim inşallah bizlerede sıkıntısız hamilelikler nasip eder. Yani örnekleri var canım yatmadan bu şekilde geçiren kan pıhtılaşması olduğu halde...[/QUO
inş canım yaa.. bizde rahat hamilelikler geçiririz çünki başka hamileler görünce böyle sorunsuz falan açık söylemek gerekirse çok kıskanıyorum. tabi daha hamile kalırsam ben sen hamileydin hamilelerin duası kabul olur du et rabbim tez zamanda bana, Şenay, Vildan'a isteyen herkese nasip etsin...rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin sorunsunsuz atlaya zıplaya eşinle yürüyüşlere çıkarsın inş... kocaman kocaman göbeğinle:) senin ki ne kadar oldu serapcım...