Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

iyi canim mutasyonun cok ciddi degil.tek mthfr degerin heterozigot.benim de her iki mthfr degerim heterozigot.
homodistein degerimize gore diyet yapiyoruz diyebilirim ozetle.cogu dr bakmiyo zaten buna.kandaki yag orani gibi birsey olabilir.kolesterol gibi diyebilirim.yanlis biliyor olabilirim.

anladım emineciğim.bir dahaki kontrolümde bi sorayım doktoruma

Ben cuma gunu yaptırdım 50 mg glıkoz ile .Sınırdaki deger 140 cıkması lazım bnmki 149 cıktı carsamba gunu doktora gıdıcem ınsallh kotu bıseyler solemez bu konuda bilgisi olan var mı?:KK50:

Ooo canim sen yaptirmissin ama bence sinirde soeun olmaz birkeremi kan aliniyo kac saat sueuyo

canım cok yuksek cıkmamıs kı degerın bence endıselenme.eger yuksek gorurse bıldıgım kadarıyla bır defa daha 100 luk yukleme yapılıyor.onda toplam 3 defa kan alınıyor.ama hıc korkma doktor normal bulacaktır.kac kılo almıstın sen canım.kılonun da etkısı var

ıyıyım canım cok saol.benım de oluyor.ozellıkle ısten eve gıttıgımde oluyor.bır de dun gece uyurken belımın agrıdıgını farkettım.seker yuklemesı ıcın 25 hazıranda ayrıntılı cektırdıgımde 2 hafta sonra yaptır sonuclarla gel demıstı.bende 13 temmuzda yaptırayım dıyorum.hamılelıgın basından berı hemen hemen hergun dondurma yedım.bakalım ne olacak bende merak edıyorum.seker yuklemesınden sonra baska testımız yok dımı canım sonra bebıslerı beklıcez hayırlısıyla.sen ıstanbulda mıydın canım

Yok canim ben ankaradayim sen? Baska test yok sonlara dogru bolbol nst var.elevit kullaniyormuydun sen ben elevit ve ferrosanol kullaniyorum

Ooo canim sen yaptirmissin ama bence sinirde soeun olmaz birkeremi kan aliniyo kac saat sueuyo

Gecen cuma gunu yptrdim sbh ac karna yapiliyor.eczaneden 50 mg glikoz aldik devlet hastanesinde yptrdim ucretsz olarak ac karna kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat snra tkrar kan aldilar ogldn sonrada test snclari cikti

kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...:nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...:nazar::nazar::nazar:

ayyy canım ne güzel maşallah Allah nazardan korusun ben de ikiz olsun isterdim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ikisini de

bir haftalığına kız kardeşime gitmiştim.şuan geçmişi okuyorum baya çoğalmış yazılar.inşallah herkez iyidir.

Merhaba ben bi kaç gün önce yazmıştım 78 sayfada...protein s ve c değerime bakılmadı.mthfr 1298 heterezigot çıktı sadece.sizce c ve s gerekli mi??? Emine hanım bu konuda sizin bilgili olduğunuzu yazmıştı :))

protein s düşüklüğü olan biri olarak önemli cnm.onlarıda ölçtürürsen iyi olur.en azından aklında kalmaz.

merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....

çok geçmiş olsun cnm.aynı dertten bende müzdaribim kafama göre bir doktor bulamadım.herkez para kazanma peşinde.sen iyimisin çocuğun olmuş olmamış umrunlarında değil.şöyle hayırlı iyi bir doktor bulsam sülük gibi yapışcam bırakmıcam.eğer önceden kalp atışı olup sonradan duyulmadıysa beklemenin anlamı yok.2kere yaşadığım için biliyorum.kalp atışları çok güzel giderken biri 7.haftada diğeri 8.haftada durmuştu.diğer 2sininde kalp atışları hiç olmadı.onlardada kese büyümediği için alındı.ahhhhh ahhhhhhhhhhh neydi bu çektiğimiz.ama genede şükrediyorum.Allah bundan aşağı etmesin.9ay karnında taşıyıpta doğuramayanlar doğurupta kucağına alamayanlar.işte kendimden kötülerine bakıp avunuyorum.Allahım bize çekemeyeceğimiz dert vermesin.

Son düzenleme:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. İNŞALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE SAĞLIKLI ÇOCUKLARINIZ OLUR. BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA PIHTILAŞMA DURUMLaarında annenin gebeik boyunca iğne kullanması gerekiyor. kanı sulandırmak için. sizler kullanmadınız mı. yoksa drlarınız söylemedi mi

Gecen cuma gunu yptrdim sbh ac karna yapiliyor.eczaneden 50 mg glikoz aldik devlet hastanesinde yptrdim ucretsz olarak ac karna kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat snra tkrar kan aldilar ogldn sonrada test snclari cikti

sagol canım bilgilerin için doktora göstermedinmi daha...

Kızlar Günaydın... Eminecim 700 tane okudum... kızlar buarada Şenay hastaneye gidiyormuş dua edelim onun için inş sonuçları iyi çıkar ve oda başlar artık...

canım 550 tane dua eklermisin.

temizlik yaptırıyorumda geçmişi okuyamadım yazıp çıkıyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin...

ayy ne guzel aysecim masallah.insallah biri kiz biri erkek olur:)tek seferde kurtulursun canim:)tek yumurta cift yumurta mi?nasil oluyodu tek yumurta demek tek plesenta demekmiydi?oyleyse cinsiyetleri ayni oluyordu ve cok benzoyorlardi.aman neyse cinsiyetleri tabiki hic onemli degil.allahim.ikisini de saglikli sihhatli hayirli etdin ve size hayirlisiyla nasip etsin.topigimizin ilk ikizi:)
Kızlar Günaydın... Eminecim 700 tane okudum... kızlar buarada Şenay hastaneye gidiyormuş dua edelim onun için inş sonuçları iyi çıkar ve oda başlar artık...

bugundu dimi.ben de dusunuyodum bugunmiydu yarinmiydi diye.insallah guzel haberler getirir dr da bize.bir an once cslismaya baslar.

emine bu haftaki dua ne olucak... eğer bi fikir yoksa allahın isimleri veya şu iki duadan birisi olabilir
İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"-- "O yaratandır ve yok.tan var edendir. ama ben dualamaya sonradan katıldığım için bilmiyorum belki bu duaları çekmiş olabilirsiniz..

X