- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.041
Bu duadanda 160 daha okudum cnm .kusmuyuz hic bana yazmiyon
ben mi?
ay canim niye oyle dedin ki.yok hic olurmu.yazmiyomuyum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu duadanda 160 daha okudum cnm .kusmuyuz hic bana yazmiyon
iyi canim mutasyonun cok ciddi degil.tek mthfr degerin heterozigot.benim de her iki mthfr degerim heterozigot.
homodistein degerimize gore diyet yapiyoruz diyebilirim ozetle.cogu dr bakmiyo zaten buna.kandaki yag orani gibi birsey olabilir.kolesterol gibi diyebilirim.yanlis biliyor olabilirim.
Ben cuma gunu yaptırdım 50 mg glıkoz ile .Sınırdaki deger 140 cıkması lazım bnmki 149 cıktı carsamba gunu doktora gıdıcem ınsallh kotu bıseyler solemez bu konuda bilgisi olan var mı?
canım cok yuksek cıkmamıs kı degerın bence endıselenme.eger yuksek gorurse bıldıgım kadarıyla bır defa daha 100 luk yukleme yapılıyor.onda toplam 3 defa kan alınıyor.ama hıc korkma doktor normal bulacaktır.kac kılo almıstın sen canım.kılonun da etkısı var
ıyıyım canım cok saol.benım de oluyor.ozellıkle ısten eve gıttıgımde oluyor.bır de dun gece uyurken belımın agrıdıgını farkettım.seker yuklemesı ıcın 25 hazıranda ayrıntılı cektırdıgımde 2 hafta sonra yaptır sonuclarla gel demıstı.bende 13 temmuzda yaptırayım dıyorum.hamılelıgın basından berı hemen hemen hergun dondurma yedım.bakalım ne olacak bende merak edıyorum.seker yuklemesınden sonra baska testımız yok dımı canım sonra bebıslerı beklıcez hayırlısıyla.sen ıstanbulda mıydın canım
Ooo canim sen yaptirmissin ama bence sinirde soeun olmaz birkeremi kan aliniyo kac saat sueuyo
kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...
Merhaba ben bi kaç gün önce yazmıştım 78 sayfada...protein s ve c değerime bakılmadı.mthfr 1298 heterezigot çıktı sadece.sizce c ve s gerekli mi??? Emine hanım bu konuda sizin bilgili olduğunuzu yazmıştı :))
merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...
Gecen cuma gunu yptrdim sbh ac karna yapiliyor.eczaneden 50 mg glikoz aldik devlet hastanesinde yptrdim ucretsz olarak ac karna kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat snra tkrar kan aldilar ogldn sonrada test snclari cikti
sagol canım bilgilerin için doktora göstermedinmi daha...
ayy ne guzel aysecim masallah.insallah biri kiz biri erkek olur:)tek seferde kurtulursun canim:)tek yumurta cift yumurta mi?nasil oluyodu tek yumurta demek tek plesenta demekmiydi?oyleyse cinsiyetleri ayni oluyordu ve cok benzoyorlardi.aman neyse cinsiyetleri tabiki hic onemli degil.allahim.ikisini de saglikli sihhatli hayirli etdin ve size hayirlisiyla nasip etsin.topigimizin ilk ikizi:)kızlar bugün yine drdaydım benim bebişlerim olacak Allahın izniyle ikizler yani çok mutluyum hepinizden dua bekliyorum...
Kızlar Günaydın... Eminecim 700 tane okudum... kızlar buarada Şenay hastaneye gidiyormuş dua edelim onun için inş sonuçları iyi çıkar ve oda başlar artık...