- 15 Kasım 2012
- 208
- 2
-
- Konu Sahibi melodysilk
kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz
herkese merhaba 2. doktorada gittim ama yine rahatlamadım kalbi atmıyordu küçük dedi çarşambaya yine gel dedi ben 17haziranda kalbini çok az duymuştum ayın 29 oldu ses yok atmadı bu ne demek anlamıyorum napıcam ben kafam çok karışık bu durumda olan var mı aldırmalı mıyım lütfen yaşayanlar paylaşsın
Canım bence biraz bekle.Arkadadaşımın 9. haftasında duyuldu.Doktorunda küçük demiş zaten.Belki geç döllenmedir.Rabbim inşallah tez zamanda duyurur , sağlıklıdır inşallah.Rabbim yardımcın olsun.
Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....
kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz
Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....
arkadaşlar aranızda sarı akıntı sorunu yaşayan varmı?bende çok fazla oluyor...
yeni duaya başlamışsınız rabbim kabul etsin...
aslicim cok iyi guzel artmis degerin masallah.bir de bazi dr lar igneyi gerekli bulmuyoya pes dogrusu.iste ignenin etkisi.arkadaşalar merhaba.bugün kontrolüm vardı gittim ve kızımın çok iyi olduğunu öğrendim.çok şükür içim rahatladı. geçen ay kan pıhtılaşma değerim çok düşük çıkmıştı ve üzüntüden mahvolmustum. bu ay iğneyi ikiye cıkardık ve yediklerime dikkat edtmeye çalıştım.diyet konusunda bana bilgi veren emine ve şenay arkadaşlarım ikinize de çok teşekkür ederim. allah sizden razı olsun.diyetin faydasını gördüüm şükür aynen bu ay da böyle devam edeceğim aptt değerim 26.7 den 48 e yükselmiş.çok iyi dedi doktorum.
değerlerin yükseldiğini duyunca hemen dualarımızın gücüne bağladım bu durumubenim dualarım hepinizle.sizler de beni unutmayın lütfen.hem ne kadar güzel hamile sayısı baya arttı topikte maaşallah. darısı isteyen herkese inşallah. allahım yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | 100 |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | 500 |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | 100 |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 350 |
Atis- | Senem: | |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | |
Cbdefne- | Canan: | 200 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | |
67elif | elif | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
selvicim biz de çerkeşe bağlıyız. çerkeşe gelmeden 10 km önce köyümüz. hemşeri çıktık valla. bşr de akraba çıkarsak hiç şaşırmam:)
emine canım duamızdan 100 tane okudum
arkadaşalar merhaba.bugün kontrolüm vardı gittim ve kızımın çok iyi olduğunu öğrendim.çok şükür içim rahatladı. geçen ay kan pıhtılaşma değerim çok düşük çıkmıştı ve üzüntüden mahvolmustum. bu ay iğneyi ikiye cıkardık ve yediklerime dikkat edtmeye çalıştım.diyet konusunda bana bilgi veren emine ve şenay arkadaşlarım ikinize de çok teşekkür ederim. allah sizden razı olsun.diyetin faydasını gördüüm şükür aynen bu ay da böyle devam edeceğim aptt değerim 26.7 den 48 e yükselmiş.çok iyi dedi doktorum.
değerlerin yükseldiğini duyunca hemen dualarımızın gücüne bağladım bu durumubenim dualarım hepinizle.sizler de beni unutmayın lütfen.hem ne kadar güzel hamile sayısı baya arttı topikte maaşallah. darısı isteyen herkese inşallah. allahım yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.