Canım aslında bazen değişken olabiliyor sanırım hamilelikler. Bir arkadaşım var benim kurumda çalıştığımız onunda kan pıhtılaşması vardı ve iki tane düşük sonrası bebeğini kucağına aldı ama ondada kanaması felan oldu. Şimdi ikinciye hamile kaldı oğlu 1,5 yaşındaydı. Ama gazi de gittiği doktoru bu sefer iğne felan vermemiş sana gerek yok ki iğneye demiş, oysaki bebeğini iğneler vurarak kucağına almıştı. Ama maşallah oğlundada kanaması oldu 3.ayında ama sonrasında hoplaya zıplaya geçirdi, bundada iğne vurulmuyor ama ağrısı yok sızısı yok yatmıyor hergün yürüyüşenede gidiyor, yapacaklarınıda yapıyor, oğlunu kaldırıyor indiriyor, maşallahı var yani.... Hiçbir sıkıntısı yok. Benim daha yeni olduğu halde ona göre bakıyorumda ben hep hasta gibiyim. O dört ayını doldurdu bu şekilde. Rabbim inşallah bizlerede sıkıntısız hamilelikler nasip eder. Yani örnekleri var canım yatmadan bu şekilde geçiren kan pıhtılaşması olduğu halde...[/QUO
inş canım yaa.. bizde rahat hamilelikler geçiririz çünki başka hamileler görünce böyle sorunsuz falan açık söylemek gerekirse çok kıskanıyorum. tabi daha hamile kalırsam ben sen hamileydin hamilelerin duası kabul olur du et rabbim tez zamanda bana, Şenay, Vildan'a isteyen herkese nasip etsin...rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin sorunsunsuz atlaya zıplaya eşinle yürüyüşlere çıkarsın inş... kocaman kocaman göbeğinle:) senin ki ne kadar oldu serapcım...