Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Eminecim 280 dua okudum Cnm yarın tatile çıkıyorum zannediyorum daha fazla okuyamam Rabbim hepimizin okuduklarını kabul etsin

aslicim cok iyi guzel artmis degerin masallah.bir de bazi dr lar igneyi gerekli bulmuyoya pes dogrusu.iste ignenin etkisi.
gozun aydin canim.ne kadar surede artti boyle.ne kadar oldu igneyi cift kullanmaya baslayali aklimizda olsun.bu da yeni bir bilgi:)pihtilasma uzmani olcazya:)peki suanki degerin ref araliginin cok ustunde bununla ilgili birsey dedi mi dr un.allah korusun da bu da tehlikeli degilmis dimi.biyerlerini kesmemeye ozen goster bence bu arada:KK66:.

25 gün önce gitmiştim canım en son ve doktor tehlike sınırındasın demişti.25 gündür ikiye çıkardım iğneyii ve gercekten epey yükselmiş aptt.şuan sınırın üstünde ama doktor herhangi bir tehlikesinin olmadığını söyledi. doktoruma güvenmek istiyorum:KK66: belki önümüzdeki ay iğneyi yine teke düşürebilir

merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....

doktordan yeni geldim bi gelişme yok yarın alıncak dr gecikmesin rahim zarar görmeden alalım dedi bende tamam dedim bu bebeğimede şans verdim ama olmadı daha öncekilere test falan yapılmadı bu seferki dr bebeğe test yapıcam dedi bebeğin kromozomuna baktırcakmış ayrıca eşimle ve bana doku testi yaptırcam dedi inş temiz çıkar böyle devam eder diye çok korkuyorum bende faktör xııv34l heterozigot mutasyon ve mthfr a 1298c homozigot mutasyon var....
canım çok geçmiş olsun. Allah ömürlü çocuklar nasip etsin. seni çok iyi anlıyorum
canım gözün aydın çok sevindim. allahım sonuna kadar rahat sıkıntısız bir hamilelik geçirtir inşallah.

sevilcim gözün aydın.sağlıkla devam etsin hamileliğin inşaallah. darısı tüm isteyenlerin başına.amin.

çoooook teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun darısı en kısa zamanda şenaya vildana aslıya tugçeye elife isteyen herkese inşallah

25 gün önce gitmiştim canım en son ve doktor tehlike sınırındasın demişti.25 gündür ikiye çıkardım iğneyii ve gercekten epey yükselmiş aptt.şuan sınırın üstünde ama doktor herhangi bir tehlikesinin olmadığını söyledi. doktoruma güvenmek istiyorum:KK66: belki önümüzdeki ay iğneyi yine teke düşürebilir

cok iyi demek 25 gunde iki katina cikmis.super.iyi bir dr un var bence.bu tahlillere bakip ona gore artirdigina gore.dedigin gibi tekrar dozu dusurebilir.sen igneye gec bssladigin icin once dusuk cikmisti bence.zsmanla duzelecek.
dahsdaha once sormusumdur diye cekinerek soruyorum ama mutasyonlarin neydi asli.hic homosisteine bakilmismiydi.
gebeliginin ortasinda igneye basladin.dr un bunu farketti.o kadar sanslisinki...hep boyle olman dilegiyle.

naptin selvicim
bir daha kan verdinmi.tnasilsin.dr unla gorusebildinmi.aklim sende kaldi.mide bulantin ne durumda

eminecim dün kan verdim değer 173 çıktı. dru aradım dr artış çok iyi dedi. iğneyi ve aspirini kullanıyorsun demi dedi. 12 temmuza randevu verdi. keseyi o zaman görürüz inşallah dedi. mide bulantım az da olsa sabahlar oluyor. misafirlerim de dün gitti. artık dinleniyorum. arada kasık ve bel ağrısı da oluyor. sorduğun için çok tşk ederim eminecim senin kontrol ne zaman

eminecim dün kan verdim değer 173 çıktı. dru aradım dr artış çok iyi dedi. iğneyi ve aspirini kullanıyorsun demi dedi. 12 temmuza randevu verdi. keseyi o zaman görürüz inşallah dedi. mide bulantım az da olsa sabahlar oluyor. misafirlerim de dün gitti. artık dinleniyorum. arada kasık ve bel ağrısı da oluyor. sorduğun için çok tşk ederim eminecim senin kontrol ne zaman

oo çok iyi canım artış.maşallah.iyi misafirlerin de gitmiş. aman evde iş miş yapma. yat dinlen bol bol. ben çok faydasını gördüm yatmanın. sadece yemek yapıyorum, bulaşıkları hallediyorum ve yatıyorum.kasık ve bel ağrısı olur. yemek yaparken bana da oluyodu azaldı biraz.yerleşme ağrıları bunlar. dikkat et.
benim cumartesi kontrol.bakalım ne diycek.iki hafta sonrası kontrol çok geç geldi bana.meraktan ölecem:-)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
Anlamı:Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:
126
*senay079-
Şenay:
100
*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
500
serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
250
umud40-
Vildan:
600
*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:
300
Slmeng-
selma :
350
*AzraNur68-
Gül:
500
06 kelebek-
Neşe:
280
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
800
Atis-
Senem:
170
Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:
100
Cbdefne-
Canan:
200
Ayşe_23
Ayşe:
70
aslibarlikli
aslı
2500
67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
27.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

yeni dua teklifinizi bekliyorum.önceden karar verelim. birkaç tane dua söyleyinki sonraki haftaları da belirlemiş olalım.

cok iyi demek 25 gunde iki katina cikmis.super.iyi bir dr un var bence.bu tahlillere bakip ona gore artirdigina gore.dedigin gibi tekrar dozu dusurebilir.sen igneye gec bssladigin icin once dusuk cikmisti bence.zsmanla duzelecek.
dahsdaha once sormusumdur diye cekinerek soruyorum ama mutasyonlarin neydi asli.hic homosisteine bakilmismiydi.
gebeliginin ortasinda igneye basladin.dr un bunu farketti.o kadar sanslisinki...hep boyle olman dilegiyle.

Canım sonuç kağıdında şöyle yazıyor ne olduğunu anlamıyorum ama..
PROTROMBİN G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
FAKTÖR V LEİDEN G1691A
SONUÇ:MTHFR A1298C HETEROZİGOT POLİMORFİZM SAPTANMIŞTIR....

bu arada homosisteine ne canım onunla ilgili bir bilgim yok

Eminecim bnce fatiha veya ihlas okuyalim uc aylarda bol bol dua edelim fikirimi soluyorum tabi siz bilirsiniz oy cokluguna sunulur...

Canım sonuç kağıdında şöyle yazıyor ne olduğunu anlamıyorum ama..
PROTROMBİN G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
FAKTÖR V LEİDEN G1691A
SONUÇ:MTHFR A1298C HETEROZİGOT POLİMORFİZM SAPTANMIŞTIR....

bu arada homosisteine ne canım onunla ilgili bir bilgim yok

iyi canim mutasyonun cok ciddi degil.tek mthfr degerin heterozigot.benim de her iki mthfr degerim heterozigot.
homodistein degerimize gore diyet yapiyoruz diyebilirim ozetle.cogu dr bakmiyo zaten buna.kandaki yag orani gibi birsey olabilir.kolesterol gibi diyebilirim.yanlis biliyor olabilirim.

X