Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz

ayyy maşallahh canımm gözünaydın, sağlıkla hep güzel haberlerini alalım inşallah.
dualarımız sayesinde pek bereketli oldu topiğimiz. hamile kalan kalana, darısı diğer arkadaşlara tez vakitte inşallah. sonra da doğuran doğurana olsun Allah'ın izniyle inşallahhh :)

herkese merhaba 2. doktorada gittim ama yine rahatlamadım kalbi atmıyordu küçük dedi çarşambaya yine gel dedi ben 17haziranda kalbini çok az duymuştum ayın 29 oldu ses yok atmadı bu ne demek anlamıyorum napıcam ben kafam çok karışık bu durumda olan var mı aldırmalı mıyım lütfen yaşayanlar paylaşsın

Canım bence biraz bekle.Arkadadaşımın 9. haftasında duyuldu.Doktorunda küçük demiş zaten.Belki geç döllenmedir.Rabbim inşallah tez zamanda duyurur , sağlıklıdır inşallah.Rabbim yardımcın olsun.

Canım merak etmişsin durumumu,canım yoğunluktan yazamadım hiç.Yorğunluklarla karın ve bel ağrılarım çok fazlaydı.Doktorum her 3 hamileden 2 sinin bu şikayetleri olur dedi ama yinede riske atmamak için hem progestan başladı hemde biraz rapora ayıracak sanırım. Sınavda bitsinde biraz dinlenmeye çalışcam inşallah canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bence biraz bekle.Arkadadaşımın 9. haftasında duyuldu.Doktorunda küçük demiş zaten.Belki geç döllenmedir.Rabbim inşallah tez zamanda duyurur , sağlıklıdır inşallah.Rabbim yardımcın olsun.

kendi doktorum kalbi atmıştı ama şimdi atmıyor deyip alalım dedi diğer doktora kalbini söylemedim duyulur mu diye gittim olmadı küçülmüş bebek ben diğer ikisinde de bekledim 11 haftaya kadar çok beklettim yine öyle olucak diye korkuyorum 9 deyince gene telaşlandım arkadaşının sadece 9 da mı attı kalbi öncesinde ses falan duymuş mu canım

Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....

allah razı olsun canım ağzına sağlık

arkadaşalar merhaba.bugün kontrolüm vardı gittim ve kızımın çok iyi olduğunu öğrendim.çok şükür içim rahatladı. geçen ay kan pıhtılaşma değerim çok düşük çıkmıştı ve üzüntüden mahvolmustum. bu ay iğneyi ikiye cıkardık ve yediklerime dikkat edtmeye çalıştım.diyet konusunda bana bilgi veren emine ve şenay arkadaşlarım ikinize de çok teşekkür ederim. allah sizden razı olsun.diyetin faydasını gördüüm şükür aynen bu ay da böyle devam edeceğim aptt değerim 26.7 den 48 e yükselmiş.çok iyi dedi doktorum.
değerlerin yükseldiğini duyunca hemen dualarımızın gücüne bağladım bu durumu:KK66:benim dualarım hepinizle.sizler de beni unutmayın lütfen.hem ne kadar güzel hamile sayısı baya arttı topikte maaşallah. darısı isteyen herkese inşallah. allahım yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....

amin arkadaşım diline yüregine sağlık...

kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz

canım hayırlı olsun rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

arkadaşlar aranızda sarı akıntı sorunu yaşayan varmı?bende çok fazla oluyor...

yeni duaya başlamışsınız rabbim kabul etsin...

Son düzenleme:

Canim benimde ilk aylarda olmustu sonra doktora gittim test falan yapti hicbirsey cikmadi.ben 3 ic camasiri degistirdigimi bilirim ilk aylarda

arkadaşalar merhaba.bugün kontrolüm vardı gittim ve kızımın çok iyi olduğunu öğrendim.çok şükür içim rahatladı. geçen ay kan pıhtılaşma değerim çok düşük çıkmıştı ve üzüntüden mahvolmustum. bu ay iğneyi ikiye cıkardık ve yediklerime dikkat edtmeye çalıştım.diyet konusunda bana bilgi veren emine ve şenay arkadaşlarım ikinize de çok teşekkür ederim. allah sizden razı olsun.diyetin faydasını gördüüm şükür aynen bu ay da böyle devam edeceğim aptt değerim 26.7 den 48 e yükselmiş.çok iyi dedi doktorum.
değerlerin yükseldiğini duyunca hemen dualarımızın gücüne bağladım bu durumu:KK66:benim dualarım hepinizle.sizler de beni unutmayın lütfen.hem ne kadar güzel hamile sayısı baya arttı topikte maaşallah. darısı isteyen herkese inşallah. allahım yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
aslicim cok iyi guzel artmis degerin masallah.bir de bazi dr lar igneyi gerekli bulmuyoya pes dogrusu.iste ignenin etkisi.
gozun aydin canim.ne kadar surede artti boyle.ne kadar oldu igneyi cift kullanmaya baslayali aklimizda olsun.bu da yeni bir bilgi:)pihtilasma uzmani olcazya:)peki suanki degerin ref araliginin cok ustunde bununla ilgili birsey dedi mi dr un.allah korusun da bu da tehlikeli degilmis dimi.biyerlerini kesmemeye ozen goster bence bu arada:KK66:

aysecim benim de beyax akintim oluyo.seffaf degil baya beyaz.hic sormadim dr a normaldir diye.sari akinti icin kotu kokmuyorsa sorun yok diye duymustum.

Son düzenleme:
igneyi saklama kosullarina takildim.recetede 25 derecenin altinda oda sicakliginda saklayin dondurmayin diyor.benimkiler ebeveyn banyosundaydi.evun en serin yeri orasi diye rahattim ama dun banyoya termometre koydum 28derece cikti.ne yapacagimi bilemedim.hepinizin elinde igne vardir dikkat edin bence.dolaba koymak ne kadar dogru bilmiyorum ama henuz bir degisiklik yapmadim.zaten o kadar igne dolaba nasil sigar.
bu arada eczanelerde ve ecza depolarinda nasil saklaniyor diye de aklima gelmedi degil.

Son düzenleme:
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
Anlamı:Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:
100
*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
500
serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:
100
*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:
500
06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
350
Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:
200
Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
27.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

kızlar sıradaki dualama sırasıyla sizin. vildan müsait değilse emel, emel de müsait olmazsa perşembe selma yapacak dualamayı.bildirirsiniz müsaitseniz.
serapçım sen ne zaman istersen söyle o zaman yaparsın dualamayı.

selvicim biz de çerkeşe bağlıyız. çerkeşe gelmeden 10 km önce köyümüz. hemşeri çıktık valla. bşr de akraba çıkarsak hiç şaşırmam:)
emine canım duamızdan 100 tane okudum

canım bizim belde de çerkeşe bağlı saçak beldesi :) atkaracalara çok yakın. vay be hemşerim çıktın akraba da çıkarız nasıl olsa pıhtıdaş bağımız var dimi :)

çok sevindim canım ne güzel bir haber hamile arkadaşlarımın ALLAH yanında olsun her zaman bu topikte ki bütün kızlar anne olmak için her şeyi yapıyor...

bende de var canım normal sanırım ya gebelikten ya da doktor ultrason cihazı için jel sürmüştü alttan bakımıştı ondan beridir devam ediyor bence...

X