Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim niye kesti bilmiyorum.neden diye sormadim burnumun kanadigini soyleyecektim oju bile unuttum.zaten 30.haftada filan kesiyorlarmis senay oyle soyledi

canım burun kanaması çok aşırı olmamakla beraber bende de oluyor hatırlıyorum oğluma hamileyken de oluyodu üstelik onda iğne falan kullanmıyodum hamilelikte kan hacmi arttığından olabiliyomuş burun kanamaları çok aşırı bi kanama olmazsa normaldir.allah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin AMİN

hoşbulduk canım. inşallah iyi çıkar sonuçlar. heyecanla bekliyorum. bazen umutlanıyorum iyi olacak diye diyorum. bazen de ümitsizliğe kapılıp kötü çıkacakmış gibi geliyor. bakalım hayırlısı. ama şunu söyleyebilirim. ben diyete başlamadan önce yaptığım yolculuklarda pıhtı atan bacağım şişiyordu. bu sefer dikkat ettim gidişte de gelişte de şişmedi. bu iyiye işaret olabilir mi diye yorumk yaptım kendi kendime. canım aydan biriyi buradan duymuştum. iyi diyen de vardı. beğenmeyen de sen de bir git bakalım yorumlarını bekliyoruz.

canım bence çarşamda tahlillerini yaptır. için rahat etsin.

Merhaba hepinize kızlar
Aile hekimime gittim bugun daha oncede ic gitmemistim ama baya ilgilendiler dosya felan olusturdular simdilik yakın oldugu ıcın evıme devam edıcem sonrası nasıp kısmet...
Oncelıkle sunu dıyım son regle ore hesapladı hemsırem 2 mayıs ve bugun 6+4 um:))) yarın ac karna gıdıcem hemogrsm felan beta tsh bakılcak dedı sanırım yarın ılkkezzzz muayene olucam rabbım nasıp etsın cok dua edıyorum kızlar bunun sonu guzel olsun ınsallah dıye onumuzdekı uc gun benım ıcın cok onemlı ve gergın bırazcık elımde degıl dusuklerım buara oldu hep ya kesesı buzustu yada sonuncusu gıbı canlı dusurdum rabbımm yasatmasın kımseye o acıyı

Yarına kadar dua ederek rahatlıcam dua edın nolur mumkun oldugunca gırmeye calısıyorum haber almak ıcın ben daha cok yenıyım gebelık takvımını bıle ekleyemıyorum daha basındaym dıye sanırım yarın hersey bellı olur zaten sabırla bekledımmmmm ne zamandır sadece beta yaptırdım

Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...

Maşallah Elifcim. Belli bi haftadan sonra aspirini kesiyorlarmış. Biz hiç kullanmayacakmışız. İğne yeterli oluyor demekki. Aman şimdi okullarda tatil kiloya dikkat. Bol bol yürüyüş yap canım. Çoğu gitti azı kaldı:))

Evet ya... Güzel oluyor bir yandan da. Herkesi tanıyorum. İnsanları forumdan takip etmekle yüz<yüze görüşmek çok farklı. Görüştüğüm herkes çok samimiydi, keşke herkesle görüşebilsek.Dinlen canım sende. şu riskli dönemi evde atlatman çok mantıklı. Tolga hocaya selam:))

Duamızdan 100 tane okudum canım.

Kızla r zehrayla konuş tum aspirin icin sizleri sordu, hilali sordu iyilermis bebekte o da...

Hilal asiri degil sma 2-3 gundur her sabah yataktan kalkinca hemen kanamaya badliyor....

Vildan kiloya 2 gundur dikkat ediyorum dün biraz yuzdum bugunde gece yuruyuslerine basliyoruz

kızlar sabahtan beri göğüs hassasiyetim neredeyse yok oldu. bazen azalıyodu akşama doğru hassasiyet yine artıyodu ama bu saat oldu artmadı. çok korkuyorum, 20 haziranda randevum var ama nasıl beklicem o kadar bilmiyorum. inşallah bebeğime bişey olmamıştır ((

canım bence kötüyü düşünme. 3 gün kalmış randevuna. bence bekle. inş.birşey olmamıştır. göğü hassaiyeti değişebilir. hormonlarla alakalı nihayetinde.

canım bence kötüyü düşünme. 3 gün kalmış randevuna. bence bekle. inş.birşey olmamıştır. göğü hassaiyeti değişebilir. hormonlarla alakalı nihayetinde.

olacağın önüne geçemeyiz, ben kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi, inşallah dediğin gibidir canım. bişey yoksa bile şu an yaşadığım stresten etkilenicek bebeğim. inşallah kalbi atıyodur hala

eminecim aynı anda yazmışız. tolga hocayla randevumu eşimden dolayı iptal etmek zorunda kaldım. aydan biri den aldım randevuyu. onu beğenmezsek tolga beye gidicez. hayırlısı inşallah.
insallah begenirsin canim.esin de sen de daha rahat olursunuz bayan oldugu icin sonucta.yorumlarini bekliyoruz canim.insallah istedigin gibi tedavi uygular.igne kullandirmam dese bile sen onu yinlendirebilirsin.icim igneylevrahat etcek.kullanmak istiyorum de istersen.bana son gittigim dr oyle demisti:)tamam kullandiririm o zaman demisti:))

canim takilma gogus agrisina.bende de bayadir yok agri.ilk zanlarda oluyody.bir haftadir yok nerdeyse.mide bulantin vs varmi.diger belirtilare dikkat et.

Eminecim duamızdan 300 tane daha okudum. Bir kaç gün sonra düğün sebebiyle memlekete gideceğim inşallah. Bir hafta kadar orada olacağız. Sanırım biraz telaş ve koşturmayla geçecek. O nedenle yeni duamızdan okuyamayabilirim. Hakkınızı helal edin.. İnşallah dönünce devam ederim

Kizlar selam...bugun ayrintili ultrason vardi devlet hastanesinde ama doktorlar is birakma eylemindelermis.neyse hamile olanlar kalsin onlara bakicaz dediler ultrasona girmemle cikmam 5 dk surdu acayip moralim bozuldu bende cuma gunune ozelden randevu aldim 180 tl ymis bakalim hayirlisi artik...mayd bostan yere bebegide kendinide uzme gogus hassasiyeti herzaman ayni olmayabilir bunlara takilma bence bol bol sivi alimina dikkat et bide ben ilk 3 ay hergun kivi yedim ananas yedim bol bol tek yediklerim bunlari zaten insallah hakkimizda herseyin hayirlisi olur

işte insanın kötü tecrübesi olunca her şeye kuruluyo böyle ama haklısın canım takılmamak lazım eşim de kızdı zaten. hem kendini hem bebeği üzüyosun diyo. ben elimden geleni yapayım da gerisi Allaha kalmış. amin canım hakkımızda her zaman hayırlısı olsun.
senin ayrıntılı da ters güne denk gelmiş

ikinci hamileliğimde göğüs hassasiyetinin azalmasıyla birlikte kahverengi lekelenmem olmuştu, ertesi günü acı gerçekle karşılaştım. o yüzden böyle panikledim ama ağrı, kanama vs. yok çok şükür. canım mide bulantısı kusma hiç olmadı bende, tek hamilelik belirtim göğüs ağrısı işte. bi de uyku hali, o devam ediyo...
sayenizde rahatladım kızlar, iyi ki varsınız

canım boyle yaparsan kendıne de bebıse de zarar verırsın.o daha cok kucuk annesı boyle uzmeyelım.her hamılelık farklıdır.oncekı hamılelıgınde oyle oldu dıye bunda da oyle olmayacak.belkı de sen o kadar cok dıkkat edıyorsun kı goguslerıne agrıyı sıldın kafandan.hayırlı haberlerle gel ınsallah

Kızlar ben yine geldim ama 5 dklığına, geçmişleri okuyamıyorum ne yazık ki,,, vakit yok.. Yazıp hemen çıkayım dedim, umarım hepiniz iyisinizdir, ben hala ağrılıyım bel ve karın ağrılı, inşallah bir an önce geçer ve normale dönerim. dua edin banadaa olur mu.. Sizleri seviyorum..:) öpüyorum şekerlerim...

Eminecim bu arada duayı serviste okudum yinede bu arada derede, 350 daha eklermisin bana..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…