- 19 Temmuz 2012
- 768
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
Canim niye kesti bilmiyorum.neden diye sormadim burnumun kanadigini soyleyecektim oju bile unuttum.zaten 30.haftada filan kesiyorlarmis senay oyle soyledi
hoşbulduk canım. inşallah iyi çıkar sonuçlar. heyecanla bekliyorum. bazen umutlanıyorum iyi olacak diye diyorum. bazen de ümitsizliğe kapılıp kötü çıkacakmış gibi geliyor. bakalım hayırlısı. ama şunu söyleyebilirim. ben diyete başlamadan önce yaptığım yolculuklarda pıhtı atan bacağım şişiyordu. bu sefer dikkat ettim gidişte de gelişte de şişmedi. bu iyiye işaret olabilir mi diye yorumk yaptım kendi kendime. canım aydan biriyi buradan duymuştum. iyi diyen de vardı. beğenmeyen de sen de bir git bakalım yorumlarını bekliyoruz.merhaba kızlar hayırlı haftalar herkese. inşallah bu hafta hep güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz. şenaycım hoşgeldin inşallah çooook iyi çıkar sonuçlar da sinan hoca izin verir korunmayı bırakmana. bu arada ben tolga ecemişten randevu almıştım salı gününe. eşim illa aydan biri den al dedi. eğer onu beğenmezsem tolga ecemişe götürecekmiş. erkek dr korkusu varyarın gidecem bakalım aydan biri iğne vermezse devam etmem. gerçi ümit hoca onun öğrencisi o iğne kullandırıyor. yarın burdan haber veririm size. bir de aydan hoca hep normal doğum yaptırıyormuş inşallah hayırlı olur.
canım bence çarşamda tahlillerini yaptır. için rahat etsin.canım fizik olarak iyi duruyorum ama pek iştahlı olmamam bazen canımı sıkıyo bi de doğumdan sonra epey zayıflayacağm için şu an biraz kilo almak istiyorum ama dediğin gibi hamilelik sağlıklı devam etsin o en öneemlisi.eşim çok rahat soruyorum bana da bulaşmış olabilir mi diye yok diyo rahat ol diyo çarşamba gününe randevu aldım hem kontrol zamanım hem de suçiçeği bi de bu morluğumu sorarım muhtemelen tahlil ister inş. herşey temiz çıkar
Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...
canim masallah sen de ankara bulusmalarinin vazgecilmez ismi oldun.)bir sonraki bulusmaya insallah sen de serap ve ben gibi katilamazsin ))bizim gibi mazeretin olur insallaaaaahhh ))
ne guzel bulusmusdunuz konusmussunuz.aklim sizdeydi hep o saatlerde.acaba nerde bulustular.kacta ayrildilar.simdi ne konusuyolardir diye dusundum bulusma saatlinde.senayla konustuk sagolsun aradi beni sonra.insallah bir dahakine diycem ama 3temmuzda yinebraporlu oluyorum.10 unda basliycam ise.opuyorum canim seni.
canım bence kötüyü düşünme. 3 gün kalmış randevuna. bence bekle. inş.birşey olmamıştır. göğü hassaiyeti değişebilir. hormonlarla alakalı nihayetinde.kızlar sabahtan beri göğüs hassasiyetim neredeyse yok oldu. bazen azalıyodu akşama doğru hassasiyet yine artıyodu ama bu saat oldu artmadı. çok korkuyorum, 20 haziranda randevum var ama nasıl beklicem o kadar bilmiyorum. inşallah bebeğime bişey olmamıştır((
canım bence kötüyü düşünme. 3 gün kalmış randevuna. bence bekle. inş.birşey olmamıştır. göğü hassaiyeti değişebilir. hormonlarla alakalı nihayetinde.
insallah begenirsin canim.esin de sen de daha rahat olursunuz bayan oldugu icin sonucta.yorumlarini bekliyoruz canim.insallah istedigin gibi tedavi uygular.igne kullandirmam dese bile sen onu yinlendirebilirsin.icim igneylevrahat etcek.kullanmak istiyorum de istersen.bana son gittigim dr oyle demisti:)tamam kullandiririm o zaman demisti:))eminecim aynı anda yazmışız. tolga hocayla randevumu eşimden dolayı iptal etmek zorunda kaldım. aydan biri den aldım randevuyu. onu beğenmezsek tolga beye gidicez. hayırlısı inşallah.
kızlar sabahtan beri göğüs hassasiyetim neredeyse yok oldu. bazen azalıyodu akşama doğru hassasiyet yine artıyodu ama bu saat oldu artmadı. çok korkuyorum, 20 haziranda randevum var ama nasıl beklicem o kadar bilmiyorum. inşallah bebeğime bişey olmamıştır((
tabiki herkesin.hastaligi bunyesi farklidir.yine de dr larimiza guvenmekten baska care yok.ben o hapi kullandigin zaman hamile kalma diyorum.ama ha bu benim.fikrim canim.dr lardan iyi.bilemem.bence hamile kalamiycak durumdayken (icerisi inceldigi icin) hamile kalmami sagladi o hap ama icerisi bebegi tasimaya haxir olmadigi icin vucut atti.benim fikrim bu tabi.ama benim bu dusugumu drlar sagliksiz oldugu icin dusmus dediler hep.4 dr dsa bu sekilde yorumladi.cunku progesteton degerim cok dusuktu ve iki hafta gerideydi.belki de oyle ama mudaheleye pek olumlu bakamiyorum artik.suan kendim hamile kaldim yani ilac kullanmadan.bilmiyorum nasil olacak simdi.bir de adetlerim az oluyor demisdin
bu da onemli diye duydum.cok olmadi iyiymis.az olunca yapisikliktan supheleniyorlar bu arada.bu da kurtajin yan etkisi.bence de biraz daha bekle.adet dongun ve miktari normale donsun.ve 3adet muhakkak olmalisin en ax diye dusunuyorum.
tabi herkezin bünyesi çok farklı.mesela bizde kan uyuşmazlığıda var.onun şükür çözümü var ama olmasaydı daha iyiydi:) yapışıklıktan bahsetmişin.onu nasıl anlicam.dediğin gibi adetim çok az sürüyo.bugün kürtajdan sonra 3.adetime başladım.bakalım kaç gün sürer.inşallah eskisi gibi fazla olurum.az olursam artık şüphelenmeye başlıcam.doktoruma histeroskopi yaptırmama gerek var mı dedim.gerek yok dedi.sanki benim durumumu hafife aldı gibi geldi.iğneyi 0,4kullandım fayda vermedi artırırsınız tekrar hamile kalınca dedim olmaz dedi.şeytan diyo gitme o doktoru değiştir.
Kizlar selam...bugun ayrintili ultrason vardi devlet hastanesinde ama doktorlar is birakma eylemindelermis.neyse hamile olanlar kalsin onlara bakicaz dediler ultrasona girmemle cikmam 5 dk surdu acayip moralim bozuldu bende cuma gunune ozelden randevu aldim 180 tl ymis bakalim hayirlisi artik...mayd bostan yere bebegide kendinide uzme gogus hassasiyeti herzaman ayni olmayabilir bunlara takilma bence bol bol sivi alimina dikkat et bide ben ilk 3 ay hergun kivi yedim ananas yedim bol bol tek yediklerim bunlari zaten insallah hakkimizda herseyin hayirlisi olur
insallah begenirsin canim.esin de sen de daha rahat olursunuz bayan oldugu icin sonucta.yorumlarini bekliyoruz canim.insallah istedigin gibi tedavi uygular.igne kullandirmam dese bile sen onu yinlendirebilirsin.icim igneylevrahat etcek.kullanmak istiyorum de istersen.bana son gittigim dr oyle demisti:)tamam kullandiririm o zaman demisti:))
canim takilma gogus agrisina.bende de bayadir yok agri.ilk zanlarda oluyody.bir haftadir yok nerdeyse.mide bulantin vs varmi.diger belirtilare dikkat et.
kızlar sabahtan beri göğüs hassasiyetim neredeyse yok oldu. bazen azalıyodu akşama doğru hassasiyet yine artıyodu ama bu saat oldu artmadı. çok korkuyorum, 20 haziranda randevum var ama nasıl beklicem o kadar bilmiyorum. inşallah bebeğime bişey olmamıştır((
yeni adet olmussun.dikkat et bence de miktarina ve suresine.benim.kurtajdan sonra cogalmisti.dr da iyi demisti cok.olmasi.yapisiklikhisteriskkopi ile anladiliyor sanirim.dur bakalim adetin nasil olcak.ama su varki rahat dr lari biz sevmiyoruztabi herkezin bünyesi çok farklı.mesela bizde kan uyuşmazlığıda var.onun şükür çözümü var ama olmasaydı daha iyiydi:) yapışıklıktan bahsetmişin.onu nasıl anlicam.dediğin gibi adetim çok az sürüyo.bugün kürtajdan sonra 3.adetime başladım.bakalım kaç gün sürer.inşallah eskisi gibi fazla olurum.az olursam artık şüphelenmeye başlıcam.doktoruma histeroskopi yaptırmama gerek var mı dedim.gerek yok dedi.sanki benim durumumu hafife aldı gibi geldi.iğneyi 0,4kullandım fayda vermedi artırırsınız tekrar hamile kalınca dedim olmaz dedi.şeytan diyo gitme o doktoru değiştir.biz panigiz bizim.gibi panik.olmalu dr lar ignenin az mi geldigiyle ilgili endisen.olmus.o da aptt degeriyle anlasiliyor canim.dr un belli araliklarla aptt degerine baktirarak ignennin dozunu ayarlayabilir.iste biraz da biz yondirecegiz dr lari ama buna ne tepki verirler bilemeyiz.kiza da bilirler tabi.ama tek dr a bagli kalmak xorunda degilson.biraz dr dr gexip aklinin yatyigina devam etmelisin.arkadaslar icinde en az dr gezen benimdir ben de 5dr gezdim:)bizim.seruvenimiz birax zor.simdiden dr una kizmaya baslamiddin,yargilamaya baslamisdin onu hamile oldugunda nasil rahat bir sekilde devam efecekson ona baska dr a da git ve daha iyisini bulamazsan yine devam edersin ona.
işte insanın kötü tecrübesi olunca her şeye kuruluyo böyle ama haklısın canım takılmamak lazım eşim de kızdı zaten. hem kendini hem bebeği üzüyosun diyo. ben elimden geleni yapayım da gerisi Allaha kalmış. amin canım hakkımızda her zaman hayırlısı olsun.
senin ayrıntılı da ters güne denk gelmiş
iyi bari bak uyku halin varmis.seni rahatlatmaya calisiyorum.ama benim.de icim.icimi yiyo bakma)allaha emanetiz canim yaa...
ikinci hamileliğimde göğüs hassasiyetinin azalmasıyla birlikte kahverengi lekelenmem olmuştu, ertesi günü acı gerçekle karşılaştım. o yüzden böyle panikledim ama ağrı, kanama vs. yok çok şükür. canım mide bulantısı kusma hiç olmadı bende, tek hamilelik belirtim göğüs ağrısı işte. bi de uyku hali, o devam ediyo...
sayenizde rahatladım kızlar, iyi ki varsınız