Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm normalde karından bakılırken wc ye sıkışık olmak gerekiyomuş ben o zaman gittiğimde sıkışık değildim karından göremeyince alttan bakmıştı ilk kalp atımını alttan duymuştum.

cnm duamızdan da 170 tane okudum eklermisin?

benim de alttan baktığında duydu canım benim.merak etme Allahın izniyle sende duyacaksın.benim 7 haftada karından bakmaya başladı doktorum.çok şükür o zaman da duyduk.

sagolun kizlar ikinize de alttan.bakilinca duyulmus.rahatladim biraz.ben duyacagimi dusunmustum.neyse bekliycem bir hafta daha.

canım ben sana anlatıyım biraz geçmişimi. 15 haftalık kaybımdan sonra 2. adetten sonra gititim dr a çok incelmiş dedi kürtajdan sonra bu şekilde hamile kalma çok zor dedi. ama tekrar diyim ki incelen şeyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama kirtaja bağlı olduğu için seninle aynıdır sanırım. hatta sanırım ölçü deseninkiyle aynıydı.4-5 mm di. neyse üçüncü adetten sonra 10. gün estrofem diye östrojen hapına başladım. rahmin kanlanması ve kalınlaşması için. ve korunmayı da bıraktım. günde 3 tane aldım ilaçtan. bir kesere 3 tane yuttum yani. ve aynı zamanda hamile kaldım. 4 haftalıkken düşük yaptım. 6 haftalık ken yani 4 hafta çıktı ve kanamayla düşmüş. ben hiç bir materyal görmedim. ama ben hayatımda ilk kez kanamayla düşük yaptım. bu da beni 2 ay daha geciktirdi. 2 adet daha beklemek zorunda kaldım. sana tavsiyem çok da dışarıdan müdahale etme kendine. kürtajdan sonra bunların olması normal. o yüzden zaten dr lar belli bir bekleme süresi koyuyorlar. rahim toparlansın diye. müdahele edince olayı hızlandırmak yerine aslında yavaşlatıyoruz. bilmiyorum östrojen sayeseinde mi hamile kaldım, yoksa zatebn kalacak mıydım? ya da o hapı kullanmasaydım düşük yaparmıydım yine ya da o yüzden mi düşük yaptım bilmiyorum ama tavsiyem o ilacı içeceksen korunmalısın bence. ya da hiç kullanmadan bekleyeceksin kalınlaşması için.

çok üzüldüm yaşadıklarına ama bende aynı şeyleri yaşadım.3.hamileliğme kadar rahim duvarımda sorun yoktu.taki 3.kürtajı olana kadar.en fazla süren hamileliğimde oydu.8haftacık.doktora kontrole gitmeden hamile kaldım.sadece kürtajdan 10gün sonra gitmiştim.rahim duvarımla ilgili bişi demedi.sadece hamile kalınca gel deyince gitmedim.hamile kalıp gidincede kese 3hafta geriden gidiyo dedi.zaten de hiç büyümedi.kalp atışıda olmadı kürtajla sonuçlandı.2ay sonra doktora gidince rahim duvarın ince deyince bu son kürtajın bundan dolayı gelişmediğne kanaat getirdim.tutunamamış dedi doktor.banada senin gibi korunmayı bırakınca gel ilaç vercem dedi.sen o hapı kullanırsan korunma diyosun ama ozamanda kullanmamın anlamı olmuyomuş.adetle kendini atıyo yeni baştan başlıyomuş.mecbur hamile kalmayı düşündüğümde kullanmam lazım.ama senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum.bir öncekinde yaşadım zaten.ozaman beklim ben ilacın faydası yoksa.sen 3.adetten sonra kullanmışsın olmamış.ben daha 2adet gördüm.onlarda çok azdı.oda rahim inceliğindenmiş zaten.yakında üçüncüsünü görcem.ben eski adetlerim olana kadar beklim.enaz 5gün sürüyodu.zaten orucumu tutim öyle düşinim demiştim.yaşta geçiyo.36oldum ama yapacak bişi yok.gözüm korktu bacım:)orkununda ecele faydası yok.düşünmekten başka çaremiz varmı.tekrar tekrar tekrar....

canım ben sana anlatıyım biraz geçmişimi. 15 haftalık kaybımdan sonra 2. adetten sonra gititim dr a çok incelmiş dedi kürtajdan sonra bu şekilde hamile kalma çok zor dedi. ama tekrar diyim ki incelen şeyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama kirtaja bağlı olduğu için seninle aynıdır sanırım. hatta sanırım ölçü deseninkiyle aynıydı.4-5 mm di. neyse üçüncü adetten sonra 10. gün estrofem diye östrojen hapına başladım. rahmin kanlanması ve kalınlaşması için. ve korunmayı da bıraktım. günde 3 tane aldım ilaçtan. bir kesere 3 tane yuttum yani. ve aynı zamanda hamile kaldım. 4 haftalıkken düşük yaptım. 6 haftalık ken yani 4 hafta çıktı ve kanamayla düşmüş. ben hiç bir materyal görmedim. ama ben hayatımda ilk kez kanamayla düşük yaptım. bu da beni 2 ay daha geciktirdi. 2 adet daha beklemek zorunda kaldım. sana tavsiyem çok da dışarıdan müdahale etme kendine. kürtajdan sonra bunların olması normal. o yüzden zaten dr lar belli bir bekleme süresi koyuyorlar. rahim toparlansın diye. müdahele edince olayı hızlandırmak yerine aslında yavaşlatıyoruz. bilmiyorum östrojen sayeseinde mi hamile kaldım, yoksa zatebn kalacak mıydım? ya da o hapı kullanmasaydım düşük yaparmıydım yine ya da o yüzden mi düşük yaptım bilmiyorum ama tavsiyem o ilacı içeceksen korunmalısın bence. ya da hiç kullanmadan bekleyeceksin kalınlaşması için.

çok üzüldüm yaşadıklarına ama bende aynı şeyleri yaşadım.3.hamileliğme kadar rahim duvarımda sorun yoktu.taki 3.kürtajı olana kadar.en fazla süren hamileliğimde oydu.8haftacık.doktora kontrole gitmeden hamile kaldım.sadece kürtajdan 10gün sonra gitmiştim.rahim duvarımla ilgili bişi demedi.sadece hamile kalınca gel deyince gitmedim.hamile kalıp gidincede kese 3hafta geriden gidiyo dedi.zaten de hiç büyümedi.kalp atışıda olmadı kürtajla sonuçlandı.2ay sonra doktora gidince rahim duvarın ince deyince bu son kürtajın bundan dolayı gelişmediğne kanaat getirdim.tutunamamış dedi doktor.banada senin gibi korunmayı bırakınca gel ilaç vercem dedi.sen o hapı kullanırsan korunma diyosun ama ozamanda kullanmamın anlamı olmuyomuş.adetle kendini atıyo yeni baştan başlıyomuş.mecbur hamile kalmayı düşündüğümde kullanmam lazım.ama senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum.bir öncekinde yaşadım zaten.ozaman beklim ben ilacın faydası yoksa.sen 3.adetten sonra kullanmışsın olmamış.ben daha 2adet gördüm.onlarda çok azdı.oda rahim inceliğindenmiş zaten.yakında üçüncüsünü görcem.ben eski adetlerim olana kadar beklim.enaz 5gün sürüyodu.zaten orucumu tutim öyle düşinim demiştim.yaşta geçiyo.36oldum ama yapacak bişi yok.gözüm korktu bacım:)orkununda
ecele faydası yok.düşünmekten başka çaremiz varmı.tekrar tekrar tekrar....

tabiki herkesin.hastaligi bunyesi farklidir.yine de dr larimiza guvenmekten baska care yok.ben o hapi kullandigin zaman hamile kalma diyorum.ama ha bu benim.fikrim canim.dr lardan iyi.bilemem.bence hamile kalamiycak durumdayken (icerisi inceldigi icin) hamile kalmami sagladi o hap ama icerisi bebegi tasimaya haxir olmadigi icin vucut atti.benim fikrim bu tabi.ama benim bu dusugumu drlar sagliksiz oldugu icin dusmus dediler hep.4 dr dsa bu sekilde yorumladi.cunku progesteton degerim cok dusuktu ve iki hafta gerideydi.belki de oyle ama mudaheleye pek olumlu bakamiyorum artik.suan kendim hamile kaldim yani ilac kullanmadan.bilmiyorum nasil olacak simdi.bir de adetlerim az oluyor demisdin
bu da onemli diye duydum.cok olmadi iyiymis.az olunca yapisikliktan supheleniyorlar bu arada.bu da kurtajin yan etkisi.bence de biraz daha bekle.adet dongun ve miktari normale donsun.ve 3adet muhakkak olmalisin en ax diye dusunuyorum.

sagolun kizlar.aslinda ben bugun duymayi umuyirdum.neyse gec olsun guc olmasin.en azindan gelisme var.hayirlisi bakalim.ikiniz de 6+1 de duydum demissiniz.alttan.mi karindanmi duydunuz kizlar.bana alttan bakti.

haftaya duyarsın canım allah ın ıznıyle

canım gunaydın bnmde hep alttan baktı dr 3.aya kadar bidahakıne duyar ınsallh cnm sabırlı olmamız lazım :)Bnde her gıdısımde cok heyecanlanıyorum sorcaklarımı bıle unutuyorum kagıda yazıyorum yıne bıle unuttuklarım oluyo:)

xcanım burnumun kanadığını söylemeyi unuttum.diyette ben diyetisyene gidiyordum sonra hastaneyle ters taraftalar yetişemiorum ikisinide cumartesileri 2 ye kadar çalıştıkları için.ben zaten yağsız ve tuzsu yiyorumda su 2 hafta coğunlukla dışarda ve geç saatte yedim gelincede yattım ndan oldu farkındayım

canım doktorun aspirini neden kesti ben de içmediğim için merak ettim bende de tam tersi bi türlü kilo alamıyorum sabah tarrtım kendimi 55 kiloyom sadece 5 kilo aldım şu ana kadar biraz almak istiyorum ama alamıyorum

kızlar benim oğlum suçiçeği geçiriyo cuma günü halsizdi tabi farketmedim akşam baya bi öptüm kokladım onu sonra gece eşim farkettiki suçiçeği olmuş hemen apartopar babaanneye gönderdik bana zararlı diye. umarım bana geçmemiştir çünkü annem küçükken geçirmediğimi söylüyo acaba testlerle anlaşılır mı geçirip geçirmediğim canım sıkıldı oğlum baya bi rahatsz ve onu göremiyorum inş. en kısa zamanda toparlanır. sağlıcakla şu bikaç haftayı da atlatsaydım herşeyden korkar oldum

Sagol canim iyi dileklerin icin darisi isteyen herkese olsun.bulusuyorsunuz yine bende gelmek isterim ama yarin ise basliyorum artik birdhaki sefere sen nerde oturuyorsun

canım inşallah bir dahakine hep beraber olalım. inanın o kadar güzel oluyor ki. kızlara da aynen söylediğim gibi terapi gibi. sanki hiç yabancı değilmişiz. biribirimizi yıllardır tanıyormuşuz gibiydik. birbirimizi çok iyi anladığımız için çoğu şeyi uzun uzun anlatmadan birbirmizi anladık. inşallah bir dahaki sefere bütün ankara buluşuruz kalabalık bir gün yaparız:) pıhtılar bizden korksun. bizde bu destek olduğu müddetçe yeneriz biz bu pıhtıları.
günaydın canlarım dün gece duamızı yaptım işten çıktım eve gider gitmez abdestimi aldım tek tek bütün dua okuyan arkadaşların isimlerini söyleyip geceye kadar hep dua ettim kuraan yasin okudum ve bildiğim tüm dua süreleri okuyup bol bol dua ettim ve en sonda kenzülarş ile meryem süresini de okudum allah hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler ve hamile olan ben ve diğer arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar ve bebeğine kavuşan anne ve bebeklerine uzun sağlıklı ömürler diledim. hem kendime hem de sizlere içtenlikle dua okumanın huzuruyla gece çok rahat uyudum. duanın gücüne çok inanırım duayı hiçbirzaman bırakmayalım ki herzaman güzel haberler alalım hepinizin ağzına yüreğine sağlık yeni duamız hayırlı olsun
canım ağzına yüreğine sağlık. az kaldı canım inş. sağlıkla bebğini kucağına alırsın. nasıl morluklar var mı hala?

Şenaycım mesajını aldım ancak bu aralar iş yerim çok yoğun, bir de cenazemiz vardı. Buraya da giremedim ancak cevap verebiliyorum, ne olur kusura bakma.. Canım çok teşekkür ederim. Gelebilmeyi inan çok isterdim ama bugün işten çıkma ihtimalim de yok hiç maalesef.. Umarım kızlarla güzel vakit geçirirsiniz. Daha da önemlisi doktordan güzel hayırlı sonuçlar ve haberler alırsın inşallah canım.. Bir dahaki sefere görüşmek kısmet olur inşallah :KK66:

inşallah canım bir dahaki sefere bekleriz. telefonum sende var artık. haberleşiriz.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminnn canım. ne kadar güzel dualar etmişsin. rabbim bu dualarını kabul etsin inş. hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. senin de hamişliğin sağlıkla devam etsin.

kızlar günaydın... şenaylar ne yaptı acaba görüşme nasıl geçti en çok da sinan hocanın dediklerini merak ediyorum haberiniz varmı. Allah şenayın da hepimizin de gönlüne göre versin

teşekkür ederim canım amin.... canım bu sefer pek birşey olmadı. diyete ne kadar uyduğumu sordu ben de birebir uyduğumu söyledim. kaçamakları itiraf ettim güldü. güzelmiydi bari dedi:) kan tahlillerin çıksın bakalım ne kadar uymuşsun. neler yapmışsın dedi. kan sonuçlarım haziranın sonuna çıkıyor. ben buradaki durumları bilemediğimden temmuzun 3'üne aldım randevuyu hayırlısı olsun. eğer sonuçlarım güzel çıkarsa hamile kalmama izin verecek.
bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.
canım ne kadar güzel yaaa. hadi bakalım inşallah kalp atışlarını bekliyoruz.

Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...
canım maşallah maşallah. hadi bakalım sağlıkla doğsun kızımız bize umut olsun.

canım doktorun aspirini neden kesti ben de içmediğim için merak ettim bende de tam tersi bi türlü kilo alamıyorum sabah tarrtım kendimi 55 kiloyom sadece 5 kilo aldım şu ana kadar biraz almak istiyorum ama alamıyorum

kızlar benim oğlum suçiçeği geçiriyo cuma günü halsizdi tabi farketmedim akşam baya bi öptüm kokladım onu sonra gece eşim farkettiki suçiçeği olmuş hemen apartopar babaanneye gönderdik bana zararlı diye. umarım bana geçmemiştir çünkü annem küçükken geçirmediğimi söylüyo acaba testlerle anlaşılır mı geçirip geçirmediğim canım sıkıldı oğlum baya bi rahatsz ve onu göremiyorum inş. en kısa zamanda toparlanır. sağlıcakla şu bikaç haftayı da atlatsaydım herşeyden korkar oldum
canım ne güzel kilo almaman. zaten bizim gibi hastaların çok kilo almaması gerekiyor. üzülme yani kilo alamıyorum diye. önemli olan hamileliğinin sağlıklı devam etmesi ki şu ana kadar sağlıkla geldin çok şükür. canım inşallah oğlundan geçmez sana. gerçi eşin dr. du sanırım senin o birşey söylemedi mi. var mı zararı. az kaldı canım sabret. rabbime sığın yapacak birşey yok. inşallah sağlıkla doğar bebişimiz.

Canim niye kesti bilmiyorum.neden diye sormadim burnumun kanadigini soyleyecektim oju bile unuttum.zaten 30.haftada filan kesiyorlarmis senay oyle soyledi

canim ogluna gecmis olsun.su donemde ondan uzak kalmak zorunda olman kotu olmus ama olsun.gececektir.canim cumartesi ben kizimin asilari icin dr a goturdum.4-6 yas arasi su ciceginin 2.dozu olmasi gerekiyormus.neyse kizim daha once su cicegi gibi ve egzema gibi birsey gecirdigini dusunduk.dr a dedik ge cirmis olabilir hafif dedik.o da isterseniZ kanda .....antikoruna bakariz anlasilir gecirip gecirmedigi demisti.burdan yola cikarak sana da ksnla bakilsa anlasilir diye dusundum.bir de kulucka donemi falan oluyomusya baya uzundu 2-3hafta falan di sanirim.senindohum da yakladti.bence dr una git ihmal etme
mikrobu aldiysan bile hemen gecirmezsin.allah korusun doguma da denk gelebilir.git dr una danis.icin rahat etsin en iyisi.

merhaba kızlar hayırlı haftalar herkese. inşallah bu hafta hep güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz. şenaycım hoşgeldin inşallah çooook iyi çıkar sonuçlar da sinan hoca izin verir korunmayı bırakmana. bu arada ben tolga ecemişten randevu almıştım salı gününe. eşim illa aydan biri den al dedi. eğer onu beğenmezsem tolga ecemişe götürecekmiş. erkek dr korkusu var :KK19: yarın gidecem bakalım aydan biri iğne vermezse devam etmem. gerçi ümit hoca onun öğrencisi o iğne kullandırıyor. yarın burdan haber veririm size. bir de aydan hoca hep normal doğum yaptırıyormuş inşallah hayırlı olur.

Canım, 300 eklermisin, bu ara giremiyorum topice, eğitim var iki hafta olmayabilirim buralarda... arada yazabilirsem yazarım görürüşürüz inşallah.

canım ne güzel kilo almaman. zaten bizim gibi hastaların çok kilo almaması gerekiyor. üzülme yani kilo alamıyorum diye. önemli olan hamileliğinin sağlıklı devam etmesi ki şu ana kadar sağlıkla geldin çok şükür. canım inşallah oğlundan geçmez sana. gerçi eşin dr. du sanırım senin o birşey söylemedi mi. var mı zararı. az kaldı canım sabret. rabbime sığın yapacak birşey yok. inşallah sağlıkla doğar bebişimiz.

canım fizik olarak iyi duruyorum ama pek iştahlı olmamam bazen canımı sıkıyo bi de doğumdan sonra epey zayıflayacağm için şu an biraz kilo almak istiyorum ama dediğin gibi hamilelik sağlıklı devam etsin o en öneemlisi.eşim çok rahat soruyorum bana da bulaşmış olabilir mi diye yok diyo rahat ol diyo çarşamba gününe randevu aldım hem kontrol zamanım hem de suçiçeği bi de bu morluğumu sorarım muhtemelen tahlil ister inş. herşey temiz çıkar

canim ogluna gecmis olsun.su donemde ondan uzak kalmak zorunda olman kotu olmus ama olsun.gececektir.canim cumartesi ben kizimin asilari icin dr a goturdum.4-6 yas arasi su ciceginin 2.dozu olmasi gerekiyormus.neyse kizim daha once su cicegi gibi ve egzema gibi birsey gecirdigini dusunduk.dr a dedik ge cirmis olabilir hafif dedik.o da isterseniZ kanda .....antikoruna bakariz anlasilir gecirip gecirmedigi demisti.burdan yola cikarak sana da ksnla bakilsa anlasilir diye dusundum.bir de kulucka donemi falan oluyomusya baya uzundu 2-3hafta falan di sanirim.senindohum da yakladti.bence dr una git ihmal etme
mikrobu aldiysan bile hemen gecirmezsin.allah korusun doguma da denk gelebilir.git dr una danis.icin rahat etsin en iyisi.

sağol canım oğlum baya rahatsız onu görüp elimden bişey de gelmediği için çok üzülüyorum inş. hemen atlatır.eşimde dedi kanda suçiçeği antikorlarından anlaşılıyo ama pek takmadı mühim değil bulaşmaz dedi eşim çok rahat ben de tam tersi herşeyin en kötüsünü düşünüyorum neyseki çarşamba gününe randevu aldım doktoruma sorrım muhtemelen tahliller ister inş. herşey yolundadır burdan haber veririm.

X