Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

olacağın önüne geçemeyiz, ben kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi, inşallah dediğin gibidir canım. bişey yoksa bile şu an yaşadığım stresten etkilenicek bebeğim. inşallah kalbi atıyodur hala

mayd üzme kendini göğüs ağrısı ara ara kaybolup tekrar başlayabilir ama bu kadar stres yapacağına doktora gitsen bi kalp atışını duyunca rahatlarsın bence canım riskli gebelerin sık sık doktora gidip dinlemesi çok faydalıymış anneyi rahatlattığı için bu arada kaçıncı haftandasın belki ilerlediği için göğüs hassasiyetin azalmıştır

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben Zalimlerdenim.»
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:
102
*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

eoe-
Emine:
200
serap06_06-
Serap:
1150
rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
150
umud40-
Vildan:
100
*hildan -
Hilal:
100
muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :
300
*AzraNur68-
Gül:
750
06 kelebek-
Neşe:
100
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
400
Atis-
Senem:
150
Gül_neva-
İrem:
800
Cbdefne-
Canan:
170
Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı
650
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
13.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
20.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

merhaba kızlar bugün aydan biri ile randevum vardı. aydan hanıma hikayemi anlattım.pıhtılaşmamın çok hafif düzeyde olduğunu endişelenmem gerekmediğini, düşüklerimin sebebinin pıhtılaşma olmadığını söyledi. pıhtılaşma düşükleri çok ileri haftalarda olurmuş. ilk üç aydaki düşükleri kromozom anomalisi sebebiyle olurmuş bende olduğu gibi. ama gebelik olunca clexan kullandırabilirim dedi clexanın plesantanın gelişimine olumlu tepkileri varmış. kesenin gelişiminde falan. inanın bende tam anlamadım. ama kadın kendine çok güveniyor. bir de bana folbiol dışında başka bir ilaç daha verdi strath diye yeni çıkmış bitkisel bir ilaç 70 lira civarında. bu arada yumurtalarımı beğendi yakın zamanda gebelik olabilir dedi. sağ ve sol atılmış görünüyor dedi. :))

merhaba kızlar bugün aydan biri ile randevum vardı. aydan hanıma hikayemi anlattım.pıhtılaşmamın çok hafif düzeyde olduğunu endişelenmem gerekmediğini, düşüklerimin sebebinin pıhtılaşma olmadığını söyledi. pıhtılaşma düşükleri çok ileri haftalarda olurmuş. ilk üç aydaki düşükleri kromozom anomalisi sebebiyle olurmuş bende olduğu gibi. ama gebelik olunca clexan kullandırabilirim dedi clexanın plesantanın gelişimine olumlu tepkileri varmış. kesenin gelişiminde falan. inanın bende tam anlamadım. ama kadın kendine çok güveniyor. bir de bana folbiol dışında başka bir ilaç daha verdi strath diye yeni çıkmış bitkisel bir ilaç 70 lira civarında. bu arada yumurtalarımı beğendi yakın zamanda gebelik olabilir dedi. sağ ve sol atılmış görünüyor dedi. :))

Cnm ben daha önce aydan hocanın hastasıydım bebeği onun zamanında kaybettim banada pıhtılaşmadan değildir diye test yaptırmadı ben başka yerde yaptırıp götürdüğümde çok kızdı mutasyonları hiç önemsemedi sadece lohusalık döneminde kullanacaksın dedi şimdi aynı mutasyonlar için hem diyet yapıyorum hemde öncesinden iğneye başlıcam yani sen aydan hocaya gidicem dediğinde önyargı oluşmasın diye söylemedim ama şimdi gittiğim için yaşadıklarımı söylemeden geçmek istemedim

Cnm ben daha önce aydan hocanın hastasıydım bebeği onun zamanında kaybettim banada pıhtılaşmadan değildir diye test yaptırmadı ben başka yerde yaptırıp götürdüğümde çok kızdı mutasyonları hiç önemsemedi sadece lohusalık döneminde kullanacaksın dedi şimdi aynı mutasyonlar için hem diyet yapıyorum hemde öncesinden iğneye başlıcam yani sen aydan hocaya gidicem dediğinde önyargı oluşmasın diye söylemedim ama şimdi gittiğim için yaşadıklarımı söylemeden geçmek istemedim

aslında okumuştum iğneye çok sıcak bakmadığını. ama alanında çok iyi olduğunu duyduğum için en önemlisi de bayan olduğu için gittim. pişman da değilim işin garibi fazla da tatmin olmadım. en azından gidip görmüş oldum. eşim de bıktı benden. aslında tolga ecemişten randevu almıştım bir de ona giderim belki. iyice kafam karıştı yazdıklarını okuduktan sonra :KK43:

aslında okumuştum iğneye çok sıcak bakmadığını. ama alanında çok iyi olduğunu duyduğum için en önemlisi de bayan olduğu için gittim. pişman da değilim işin garibi fazla da tatmin olmadım. en azından gidip görmüş oldum. eşim de bıktı benden. aslında tolga ecemişten randevu almıştım bir de ona giderim belki. iyice kafam karıştı yazdıklarını okuduktan sonra :KK43:

Cnm benim kafanın karışmasını istemezdim ama burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz aydan hocaya gidicem diyince söylemeden edemedim bizler içimiz rahat edene kadar hangi doktoru duyuyorsak ona gidiyoruz daha öncede söyledim Tolga hoca benim 6.doktorum deneye deneye en sonunda bulduğuma inanıyorum naçizane fikrim birde Tolga hocaya git farkı gör derim hangisinin yöntemi aklına yatarsa ona gidersin mutasyonların ne bilmiyorum mesela homosisteinin kaç aydan hanım pıhtılaşması konusunu ciddi görmüyor Tolga hoca hayati önem taşıyor diyor iki ayrı uç yani benim eşimde erkek doktora karşıydı en son Tolga hocadan çıkarken iyi gelmişiz dedi ben seni kendime çok benzettim Cnm kusura bakma aklını karıştırmak değil yardımcı olmak istiyorum sonuçta hiçbiri babamızın oğlu değil hangisi kafamıza yatarsa ona gideriz Rabbim doğru insanlara yönlendirsin inşallah

gunaydın kızlar.selvıcım ınsallah kafana uygun bır doktorun olur bır an once.ankara da tanınmıs bırkac doktor var ve herkes onlara gıtmeye calısıyor takıp ettıgım kadarıyla.ben ıstanbuldayım ve hıc boyle bır doktor arastırmadım belkı doktoruma guvendıgım ıcın olabılır.bence bu tarz arastırmalar da ınsanı strese sokuyor.eger kı o meshur doktorlar cok ıyı olsaydı ona gıden arkadaslarımızın hıc kaybı olmazdı.ıgne veren bır doktor bulman yeterlı kuzum stres olma.

emıne 50 dua okudum canım ekler mısın

Gunaydin kizlar bugun kontrolum var dua edin cok heyecanliyim...her seferinde cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun...

X