Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Eminecim nasılsın, umarım herşey yolundadır. merak ettim seni.
Duamızdan 500 eklermisin bana.

Arkadaşlar bir sorum olacak iğne kullanan arkadaşlara, ben iğnemi 10 gündür göbekten oluyorum doktorum göbek deliğinden 4 parmak ölç ve etrafında yap iğnelerini dedi. Yalnız ben iğneyi yaparken bir taraf çok acıyor ve morarıyor diğer taraf acımıyor morarmıyor hatta kan bile çıkmıyor nerdeyse. Bende acımayan bölgelerden yapıyorum sürekli. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Yani sağ taraftan yapıyorum genel olarak. Bunun bir önemi var mı, bilen var mı aranızda? Teşekkür ederim şimdiden.

hayırlı günler arkadaşlar dün dra gittik çokşükür ilk defa pıtpıtları duyduk dr coraspine yeniden başlattı ama biraz önce iğne vurduğum yer çok kötü kanadı...
emine 50 tane dua okudum rabbim kabul etsin...

canım mor olan yerlere yapma sağ sol faredermi bilmiyorum ben günde bir tarafa vuruyorum...rabbim bebeklerimizi bağışlasın...

canım çok sevindim senin adına. bundan sonra da umarım sorunsuz devam eder.

merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum

Nazifecim insallah iyi haberlerle gelirsin.bende dun gittim bebisimi gordum cok sukur gayet iyiydi folbiolu kesti elevite basladik haftayada tetanoz asisini vurdur dedi 3 hafta sonraya seker yuklemesi icin randevu verdi.eminecim 150 tane dua eklermisin bana buarada istirahatimi uzattim eminecim sen naptin nasilsin

kuzum senden takvım beklıyoruz
yok canim cok erken daha.ben de naxife gibi yapcam:)daha var...
Eminecim nasılsın, umarım herşey yolundadır. merak ettim seni.
Duamızdan 500 eklermisin bana.
canim iyiyim suan bir sikinti yok.6+ haftadayim ve stredteyim.bakalim bu kez kanamam olacak mi? tetikteyim hep. cumartedi kalp atimina gitcem.bakalim hayirlisi.iyi yemek yiyemiyorum.hersey kokuyo bana.midem bulaniyo.bir yandan da sevibiyorum.bu bekirtilere.icerisi iyi sanirim diye yorum.yapiyorum.sende durumlar nasil.bu arada dr la ilgili nesenin sgk y la ilgili dedikleri dogru.ama baska dr uzerinden yardimci oluyorlarbilgin olsun.
canim.gozun aydin.cok sevindim.darisi diger kontrollere insallah.

iyi bari canim bebis iyiymis.gizun aydin.
iyi yapmissin canim raporla ilgili.cok iyi.ben de oyle yapcam.ust uste alcam insallah.hic is stresini cekmek istemiyorum.isim yigun degil ama git gel yoruluyorum bir de sinirkeniyorum iste.
benim.mide bulantim var canim.senin gibi oldum.istifra etmiyorum yefiklerim cikmiyo ama cok az yiyebiliyorum.ywmem gerekenleri yiyemiyorum.icim almiyo.hersey kokuyor.iyyy

Selam teyzeleri selami var oglusumun size. İyiyiz masallh buyuyoz tuzsuz yemege kilo almamaya devam herseyini grduk sukur 2 hfta sonra seker yuklemesi yapcaz snrada atta doktor amcaya:) darisi isteyen herkesin basina insallh

cnm mrb sgk ile ilgili başka doktor üzerinden yardımcı oluyorlar demişsin nasıl oluyor cnm anlatırmısın zaten yarın medicanaya gidicem tolga hoca çağırdı zannediyorum kistimden dolayı ara kanamam oldu gel bi göreyim dedii off neyse vardır bir hayır ne diyeyim inşallah bende hamileyim diyebilirim sizlere gerçi hamileyim demek yetmiyor bizlere değilmi inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimiz bu arada duamızdan 40 daha okudum

doktorun dediğine şaşırdım.ben 8haftalığı geçemedim.kanpıhtılaşmasından kaybettiğimi düşünüyodum.çok iyi giderken birden kalpatışının durması plesantaya kan akımının olmadığından düşünüyodum.bilgisi olanlar yazabilir.yanlış biliyor olabilirim.

Canim iyi iyi bulansin bunlar guzel seyler...bak gecti benim simdi cok sukur iyiyim...

Selam teyzeleri selami var oglusumun size. İyiyiz masallh buyuyoz tuzsuz yemege kilo almamaya devam herseyini grduk sukur 2 hfta sonra seker yuklemesi yapcaz snrada atta doktor amcaya:) darisi isteyen herkesin basina insallh

gozun aydin nazifecim.masallah diyelim
yeni hamile oldugun zamanlari hatirliyorumtakvim.yapsana diyordum sana.sen de 3ay olunca yapc.diyorfunsumdi ben de senin gibi yapcam.madallah bu zamana kadar geldin.zaman oyle boyle geciyor
yavas yavas teker teker hepimiz digurcaz.birda digurmayan.kalmayacak inaniyorum:)zamanimizi bekliyoruz...

merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum

eczacıya sormustum.normal odanızda durabılır demıstı.sonucta onlar da ılacları buzdolabında saklamıyor.ama senın ev extra sıcaksa sende br eczacıya danıs

masallah masallah.hep boyle guzel haberlerle gelın

nazıfecım cok sevındımoglusunu opuyorum yanaklarından masallah onadoktor sırası bana geldı sayılır

Gnaydin hepimize hayirlisiyla dogurmak nasip olcak insallh . birbirimizin dualari bize yardim etcek hepimiz sevinecegiz allahin izniyle...

günaydın kızlar dün kontrolüm vardı ve canım çok sıkıldı artık yoruldum gerçekten de. bebeğim şu ana kadar haftasına uyumlu gidiyodu hatta önde bile gidiyodu ama dün ultrasonda 1 hafta geri çıktı şu an kilosu 2.450 gr azar azar alıp yaklaşık 3 olursa razıyım ama kafama takılan acaba artık gelişimi durdumu kilo almıyomu o beni çok düşündürüyo haftaya bidaha gicez bakalım inş. kilo alır herşey ii çıkar. bu arada ne yesem içsem bu bir hafta bilginiz varsa paylaşın canlar

canım evin en serin güneş görmeyen yeri neresiyse orda muhafaza et ben kendikilerimi yatak odasındaki kullanmadığım ebeveyn banyosunda saklıyorum orası şu an serin sen de evin en serin yerinde sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…