- 12 Nisan 2012
- 531
- 105
-
- Konu Sahibi melodysilk
Arkadaşlar bir sorum olacak iğne kullanan arkadaşlara, ben iğnemi 10 gündür göbekten oluyorum doktorum göbek deliğinden 4 parmak ölç ve etrafında yap iğnelerini dedi. Yalnız ben iğneyi yaparken bir taraf çok acıyor ve morarıyor diğer taraf acımıyor morarmıyor hatta kan bile çıkmıyor nerdeyse. Bende acımayan bölgelerden yapıyorum sürekli. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Yani sağ taraftan yapıyorum genel olarak. Bunun bir önemi var mı, bilen var mı aranızda? Teşekkür ederim şimdiden.
canım çok sevindim senin adına. bundan sonra da umarım sorunsuz devam eder.hayırlı günler arkadaşlar dün dra gittik çokşükür ilk defa pıtpıtları duyduk dr coraspine yeniden başlattı ama biraz önce iğne vurduğum yer çok kötü kanadı...
emine 50 tane dua okudum rabbim kabul etsin...
merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum
yok canim cok erken daha.ben de naxife gibi yapcam:)daha var...kuzum senden takvım beklıyoruz
canim iyiyim suan bir sikinti yok.6+ haftadayim ve stredteyim.bakalim bu kez kanamam olacak mi? tetikteyim hep. cumartedi kalp atimina gitcem.bakalim hayirlisi.iyi yemek yiyemiyorum.hersey kokuyo bana.midem bulaniyo.bir yandan da sevibiyorum.bu bekirtilere.icerisi iyi sanirim diye yorum.yapiyorum.sende durumlar nasil.bu arada dr la ilgili nesenin sgk y la ilgili dedikleri dogru.ama baska dr uzerinden yardimci oluyorlarEminecim nasılsın, umarım herşey yolundadır. merak ettim seni.
Duamızdan 500 eklermisin bana.
canim.gozun aydin.cok sevindim.darisi diger kontrollere insallah.hayırlı günler arkadaşlar dün dra gittik çokşükür ilk defa pıtpıtları duyduk dr coraspine yeniden başlattı ama biraz önce iğne vurduğum yer çok kötü kanadı...
emine 50 tane dua okudum rabbim kaqbul etsin...
Nazifecim insallah iyi haberlerle gelirsin.bende dun gittim bebisimi gordum cok sukur gayet iyiydi folbiolu kesti elevite basladik haftayada tetanoz asisini vurdur dedi 3 hafta sonraya seker yuklemesi icin randevu verdi.eminecim 150 tane dua eklermisin bana buarada istirahatimi uzattim eminecim sen naptin nasilsin
merhaba kızlar bugün aydan biri ile randevum vardı. aydan hanıma hikayemi anlattım.pıhtılaşmamın çok hafif düzeyde olduğunu endişelenmem gerekmediğini, düşüklerimin sebebinin pıhtılaşma olmadığını söyledi. pıhtılaşma düşükleri çok ileri haftalarda olurmuş. ilk üç aydaki düşükleri kromozom anomalisi sebebiyle olurmuş bende olduğu gibi. ama gebelik olunca clexan kullandırabilirim dedi clexanın plesantanın gelişimine olumlu tepkileri varmış. kesenin gelişiminde falan. inanın bende tam anlamadım. ama kadın kendine çok güveniyor. bir de bana folbiol dışında başka bir ilaç daha verdi strath diye yeni çıkmış bitkisel bir ilaç 70 lira civarında. bu arada yumurtalarımı beğendi yakın zamanda gebelik olabilir dedi. sağ ve sol atılmış görünüyor dedi. :))
yok canim cok erken daha.ben de naxife gibi yapcam:)daha var...
canim iyiyim suan bir sikinti yok.6+ haftadayim ve stredteyim.bakalim bu kez kanamam olacak mi? tetikteyim hep. cumartedi kalp atimina gitcem.bakalim hayirlisi.iyi yemek yiyemiyorum.hersey kokuyo bana.midem bulaniyo.bir yandan da sevibiyorum.bu bekirtilere.icerisi iyi sanirim diye yorum.yapiyorum.sende durumlar nasil.bu arada dr la ilgili nesenin sgk y la ilgili dedikleri dogru.ama baska dr uzerinden yardimci oluyorlarbilgin olsun.
canim.gozun aydin.cok sevindim.darisi diger kontrollere insallah.
iyi bari canim bebis iyiymis.gizun aydin.
iyi yapmissin canim raporla ilgili.cok iyi.ben de oyle yapcam.ust uste alcam insallah.hic is stresini cekmek istemiyorum.isim yigun degil ama git gel yoruluyorum bir de sinirkeniyorum iste.
benim.mide bulantim var canim.senin gibi oldum.istifra etmiyorum yefiklerim cikmiyo ama cok az yiyebiliyorum.ywmem gerekenleri yiyemiyorum.icim almiyo.hersey kokuyor.iyyy
benimkiler buz dolabında duruyor cAnım
Selam teyzeleri selami var oglusumun size. İyiyiz masallh buyuyoz tuzsuz yemege kilo almamaya devam herseyini grduk sukur 2 hfta sonra seker yuklemesi yapcaz snrada atta doktor amcaya:) darisi isteyen herkesin basina insallh
merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum
Nazifecim insallah iyi haberlerle gelirsin.bende dun gittim bebisimi gordum cok sukur gayet iyiydi folbiolu kesti elevite basladik haftayada tetanoz asisini vurdur dedi 3 hafta sonraya seker yuklemesi icin randevu verdi.eminecim 150 tane dua eklermisin bana buarada istirahatimi uzattim eminecim sen naptin nasilsin
Selam teyzeleri selami var oglusumun size. İyiyiz masallh buyuyoz tuzsuz yemege kilo almamaya devam herseyini grduk sukur 2 hfta sonra seker yuklemesi yapcaz snrada atta doktor amcaya:) darisi isteyen herkesin basina insallh