-
- Konu Sahibi melodysilk
olacağın önüne geçemeyiz, ben kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi, inşallah dediğin gibidir canım. bişey yoksa bile şu an yaşadığım stresten etkilenicek bebeğim. inşallah kalbi atıyodur hala
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | 102 |
*senay079- | Şenay: | |
*slvy1987- | Selvi: | |
eoe- | Emine: | 200 |
serap06_06- | Serap: | 1150 |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 150 |
umud40- | Vildan: | 100 |
*hildan - | Hilal: | 100 |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | 300 |
*AzraNur68- | Gül: | 750 |
06 kelebek- | Neşe: | 100 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 400 |
Atis- | Senem: | 150 |
Gül_neva- | İrem: | 800 |
Cbdefne- | Canan: | 170 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | 650 |
TOPLAM | ||
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 13.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 20.06.2013 |
merhaba kızlar bugün aydan biri ile randevum vardı. aydan hanıma hikayemi anlattım.pıhtılaşmamın çok hafif düzeyde olduğunu endişelenmem gerekmediğini, düşüklerimin sebebinin pıhtılaşma olmadığını söyledi. pıhtılaşma düşükleri çok ileri haftalarda olurmuş. ilk üç aydaki düşükleri kromozom anomalisi sebebiyle olurmuş bende olduğu gibi. ama gebelik olunca clexan kullandırabilirim dedi clexanın plesantanın gelişimine olumlu tepkileri varmış. kesenin gelişiminde falan. inanın bende tam anlamadım. ama kadın kendine çok güveniyor. bir de bana folbiol dışında başka bir ilaç daha verdi strath diye yeni çıkmış bitkisel bir ilaç 70 lira civarında. bu arada yumurtalarımı beğendi yakın zamanda gebelik olabilir dedi. sağ ve sol atılmış görünüyor dedi. :))
Cnm ben daha önce aydan hocanın hastasıydım bebeği onun zamanında kaybettim banada pıhtılaşmadan değildir diye test yaptırmadı ben başka yerde yaptırıp götürdüğümde çok kızdı mutasyonları hiç önemsemedi sadece lohusalık döneminde kullanacaksın dedi şimdi aynı mutasyonlar için hem diyet yapıyorum hemde öncesinden iğneye başlıcam yani sen aydan hocaya gidicem dediğinde önyargı oluşmasın diye söylemedim ama şimdi gittiğim için yaşadıklarımı söylemeden geçmek istemedim
aslında okumuştum iğneye çok sıcak bakmadığını. ama alanında çok iyi olduğunu duyduğum için en önemlisi de bayan olduğu için gittim. pişman da değilim işin garibi fazla da tatmin olmadım. en azından gidip görmüş oldum. eşim de bıktı benden. aslında tolga ecemişten randevu almıştım bir de ona giderim belki. iyice kafam karıştı yazdıklarını okuduktan sonra
Gunaydin kizlar bugun kontrolum var dua edin cok heyecanliyim...her seferinde cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun...
Gunaydin kizlar bugun kontrolum var dua edin cok heyecanliyim...her seferinde cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun...