Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

benim de alttan baktığında duydu canım benim.merak etme Allahın izniyle sende duyacaksın.benim 7 haftada karından bakmaya başladı doktorum.çok şükür o zaman da duyduk.

sagolun kizlar ikinize de alttan.bakilinca duyulmus.rahatladim biraz.ben duyacagimi dusunmustum.neyse bekliycem bir hafta daha.

sagolun kizlar.aslinda ben bugun duymayi umuyirdum.neyse gec olsun guc olmasin.en azindan gelisme var.hayirlisi bakalim.ikiniz de 6+1 de duydum demissiniz.alttan.mi karindanmi duydunuz kizlar.bana alttan bakti.

haftaya duyarsın canım allah ın ıznıyle

canım gunaydın bnmde hep alttan baktı dr 3.aya kadar bidahakıne duyar ınsallh cnm sabırlı olmamız lazım :)Bnde her gıdısımde cok heyecanlanıyorum sorcaklarımı bıle unutuyorum kagıda yazıyorum yıne bıle unuttuklarım oluyo:)

canım doktorun aspirini neden kesti ben de içmediğim için merak ettim bende de tam tersi bi türlü kilo alamıyorum sabah tarrtım kendimi 55 kiloyom sadece 5 kilo aldım şu ana kadar biraz almak istiyorum ama alamıyorum

kızlar benim oğlum suçiçeği geçiriyo cuma günü halsizdi tabi farketmedim akşam baya bi öptüm kokladım onu sonra gece eşim farkettiki suçiçeği olmuş hemen apartopar babaanneye gönderdik bana zararlı diye. umarım bana geçmemiştir çünkü annem küçükken geçirmediğimi söylüyo acaba testlerle anlaşılır mı geçirip geçirmediğim canım sıkıldı oğlum baya bi rahatsz ve onu göremiyorum inş. en kısa zamanda toparlanır. sağlıcakla şu bikaç haftayı da atlatsaydım herşeyden korkar oldum

Sagol canim iyi dileklerin icin darisi isteyen herkese olsun.bulusuyorsunuz yine bende gelmek isterim ama yarin ise basliyorum artik birdhaki sefere sen nerde oturuyorsun

canım inşallah bir dahakine hep beraber olalım. inanın o kadar güzel oluyor ki. kızlara da aynen söylediğim gibi terapi gibi. sanki hiç yabancı değilmişiz. biribirimizi yıllardır tanıyormuşuz gibiydik. birbirimizi çok iyi anladığımız için çoğu şeyi uzun uzun anlatmadan birbirmizi anladık. inşallah bir dahaki sefere bütün ankara buluşuruz kalabalık bir gün yaparız:) pıhtılar bizden korksun. bizde bu destek olduğu müddetçe yeneriz biz bu pıhtıları.
canım ağzına yüreğine sağlık. az kaldı canım inş. sağlıkla bebğini kucağına alırsın. nasıl morluklar var mı hala?

inşallah canım bir dahaki sefere bekleriz. telefonum sende var artık. haberleşiriz.
aminnn canım. ne kadar güzel dualar etmişsin. rabbim bu dualarını kabul etsin inş. hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. senin de hamişliğin sağlıkla devam etsin.

kızlar günaydın... şenaylar ne yaptı acaba görüşme nasıl geçti en çok da sinan hocanın dediklerini merak ediyorum haberiniz varmı. Allah şenayın da hepimizin de gönlüne göre versin

teşekkür ederim canım amin.... canım bu sefer pek birşey olmadı. diyete ne kadar uyduğumu sordu ben de birebir uyduğumu söyledim. kaçamakları itiraf ettim güldü. güzelmiydi bari dedi:) kan tahlillerin çıksın bakalım ne kadar uymuşsun. neler yapmışsın dedi. kan sonuçlarım haziranın sonuna çıkıyor. ben buradaki durumları bilemediğimden temmuzun 3'üne aldım randevuyu hayırlısı olsun. eğer sonuçlarım güzel çıkarsa hamile kalmama izin verecek.
bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.
canım ne kadar güzel yaaa. hadi bakalım inşallah kalp atışlarını bekliyoruz.

Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...
canım maşallah maşallah. hadi bakalım sağlıkla doğsun kızımız bize umut olsun.

canım doktorun aspirini neden kesti ben de içmediğim için merak ettim bende de tam tersi bi türlü kilo alamıyorum sabah tarrtım kendimi 55 kiloyom sadece 5 kilo aldım şu ana kadar biraz almak istiyorum ama alamıyorum

canım ne güzel kilo almaman. zaten bizim gibi hastaların çok kilo almaması gerekiyor. üzülme yani kilo alamıyorum diye. önemli olan hamileliğinin sağlıklı devam etmesi ki şu ana kadar sağlıkla geldin çok şükür. canım inşallah oğlundan geçmez sana. gerçi eşin dr. du sanırım senin o birşey söylemedi mi. var mı zararı. az kaldı canım sabret. rabbime sığın yapacak birşey yok. inşallah sağlıkla doğar bebişimiz.

Canim niye kesti bilmiyorum.neden diye sormadim burnumun kanadigini soyleyecektim oju bile unuttum.zaten 30.haftada filan kesiyorlarmis senay oyle soyledi

canim ogluna gecmis olsun.su donemde ondan uzak kalmak zorunda olman kotu olmus ama olsun.gececektir.canim cumartesi ben kizimin asilari icin dr a goturdum.4-6 yas arasi su ciceginin 2.dozu olmasi gerekiyormus.neyse kizim daha once su cicegi gibi ve egzema gibi birsey gecirdigini dusunduk.dr a dedik ge cirmis olabilir hafif dedik.o da isterseniZ kanda .....antikoruna bakariz anlasilir gecirip gecirmedigi demisti.burdan yola cikarak sana da ksnla bakilsa anlasilir diye dusundum.bir de kulucka donemi falan oluyomusya baya uzundu 2-3hafta falan di sanirim.senindohum da yakladti.bence dr una git ihmal etme
mikrobu aldiysan bile hemen gecirmezsin.allah korusun doguma da denk gelebilir.git dr una danis.icin rahat etsin en iyisi.

merhaba kızlar hayırlı haftalar herkese. inşallah bu hafta hep güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz. şenaycım hoşgeldin inşallah çooook iyi çıkar sonuçlar da sinan hoca izin verir korunmayı bırakmana. bu arada ben tolga ecemişten randevu almıştım salı gününe. eşim illa aydan biri den al dedi. eğer onu beğenmezsem tolga ecemişe götürecekmiş. erkek dr korkusu var yarın gidecem bakalım aydan biri iğne vermezse devam etmem. gerçi ümit hoca onun öğrencisi o iğne kullandırıyor. yarın burdan haber veririm size. bir de aydan hoca hep normal doğum yaptırıyormuş inşallah hayırlı olur.

Canım, 300 eklermisin, bu ara giremiyorum topice, eğitim var iki hafta olmayabilirim buralarda... arada yazabilirsem yazarım görürüşürüz inşallah.

canım fizik olarak iyi duruyorum ama pek iştahlı olmamam bazen canımı sıkıyo bi de doğumdan sonra epey zayıflayacağm için şu an biraz kilo almak istiyorum ama dediğin gibi hamilelik sağlıklı devam etsin o en öneemlisi.eşim çok rahat soruyorum bana da bulaşmış olabilir mi diye yok diyo rahat ol diyo çarşamba gününe randevu aldım hem kontrol zamanım hem de suçiçeği bi de bu morluğumu sorarım muhtemelen tahlil ister inş. herşey temiz çıkar

sağol canım oğlum baya rahatsız onu görüp elimden bişey de gelmediği için çok üzülüyorum inş. hemen atlatır.eşimde dedi kanda suçiçeği antikorlarından anlaşılıyo ama pek takmadı mühim değil bulaşmaz dedi eşim çok rahat ben de tam tersi herşeyin en kötüsünü düşünüyorum neyseki çarşamba gününe randevu aldım doktoruma sorrım muhtemelen tahliller ister inş. herşey yolundadır burdan haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…