Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

merhaba arlkadaslar elıf aradı 1700 adet okumus solmemı ıstedı allh kbl etsın opuyorum hpınızı:)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA MUCİBED DEAVAT
ANLAMI:
EY DUALARA CEVAP VEREN

NICK GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay: 150

eoe-Emine: 400

serap06_06-Serap: 200

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma : 600

06 kelebek-Neşe: 500

Atis-Senem: 333

Adalet 1990-Tuğçe: 544

Gül_neva-İrem: 500

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif: 1700

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan: 250

TOPLAM: 5177

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 24/10/2013

DUA BİTİŞ TARİHİ: 31/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA HAYRAL FASILİN
ANLAMI:
Ey Zor İşleri Halledenlerin En Hayırlısı

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:31/10/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ:07/11/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

tugcecim 400 dua okudum ekler misin.
senaycim ben bu hafta evdeyim tugceye soylemustim ben yaparim duayi.evdeyken yapiyim her zaman musait olamiyorum.
tamam canım allah nasip ederse haftaya ben yaparım inş. allah şimdiden kabul etsin dualarımızı

inş insan bişeyi kaybedince tekrar hemen olsn istiyor bencilce tabi inş kısa sürede vücudum toplanırda anne olmak istiyorum
çok teşekkürler moral verdiğin için

Ben ayın 31 olduğunu unutmuşum 500 tane okudum hakkınızı helal edin rabbim kabul etsin...

duamizi yaptim arkafadaslar.saymayim haggileri oldugunu da baya sure dua okudum allah kabul etsin.hamile olmayanlara,olanlara ve dogum yapanlara ayri ayri dua ettim.
aysegul senin icin de dua ettim.

bir sonraki duamiz su olsun:
hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym.
telden yazinca harflar yanlis oluyor ama biliyorsundur bu duayi.her tur murat icin sabak aksam yediser defa okunmaliymis.biz de fazlasoyla okuruz bunu diye dusundum.netten bulursun bu duayi.

kızlar hepinize selamlar 2 haftadır duaya katılamadım hakkınızı helal edin babam rahatsızlandı hastaneye kaldırdık dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer veriseniz çok sevinirim arkadaşlar babamın adı ali bu arada çok sık giremeyebilirim dualara katılamazsam hakkınız helal edin kızlar hepiniz allaha emanet olun.

çok geçmiş olsun cnm.en yakın zamanda baban sağlığına kavuşur inşallah.

duamizi yaptim arkafadaslar.saymayim haggileri oldugunu da baya sure dua okudum allah kabul etsin.hamile olmayanlara,olanlara ve dogum yapanlara ayri ayri dua ettim.
aysegul senin icin de dua ettim.
ağzına sağlık emine...Allah razı olsun canım

defne çok geçmiş olsun,Rabbim babana acil şifalar versin.Ayrıca bende duaya katılamıyorum ama eminimki arkadaşlar haklarını helal eder sana.sen şimdi babana odaklan.inşallah hayırlısıyla amelyat olur

cok gecmis olsun canan.allah acil sifalar versin babana.dua ederim merak etme.

canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil hayırlı şifalar versin. hamilelerin duası kabul olur sen de çok dua et babana.

Tuğçecim
bu hafta hangi duayı yapıyoruz şimdi? Emine de dua önerisinde bulunmuşta.
bu hafta bende yapabilirim dualamayı Şenay yapmazsa.

Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum Bu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )

* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…