Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar cumartesi kızımın 40 kontrolü vardı ama biz cuma gitmek zorunda kaldık.kızı kaka yapdıydı onu değiştirirken bildiğin köpük gibi kaka yaptı hemen ilçedeki devlet hast.doktorunun telefonunu bulup aradık tets yapmak lazım dedi.apar topar kumluaya gittik doktor süt alerjisi ve amipten şüphelendi.süt alerjisi yok ama amip varmış.salı günü kız cok huzursudu gaz sancısı var gibiydi megersem amiptenmiş.birde kalpinde üfürüm var dedi.çok önemli gibi durmuyor ama göstermekte yarar var gibi dedi.tıp fakültesinde doç.bir cocuk kardiyologu varmış onun tel.verdi.şu amip çok sancı yapıyor yavrum kıvrana kıvrana bir hal oluyor.aklınızda olsun bebeklerinizi kaynayıp kendiğinden ılınmış suyla yıkamak lazımmıs..sudan kapmış dedi doktor en azından kafasından aşağı dökeceğiniz su kaynamış ılımıs olsun dedi.
canım çok geçmiş olsun. allahım esirgesin meleğini. neyse inş. kısa sürede atlatırsınız. kıyamam yavruya

Slm kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim cok sukur iyiyiz zor ama cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ben 39+0 da dogum yaptim igneyide bir hafta onceden kestim simdi bir hafta daha vurulacaz dogumdan sonra.
maşallah canım iyi olmanıza sevindim. rabbim tez zamanda hepimize yaşatsın bu duyguyu inş.

mrb arkadaşlr ağustosta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendim dr korunmana gerek yok dedi kayseride tedavi oluyorum folik aside coraspne başladım kürtajdan sonra göğüslerimden süt geliodu sınır 24 dü 21 çıktı prolaktin hormonum yani normal ben kürtajdan bu yana hiç korunmadım hamile kalamadım hala gelior gögüsümü sıkınca ilk gebeliğimdi korunmayı bıraktıgm anda hamile kalmıştım ŞİMDİ NEDEN KALAMIYORUMM çokk üzülüyorum :KK43:(((((

cnm üzülme insanın vucudu değişiyo.streste çok etkiliyo.14haftalık bebeğni kaybetmişsin.kolaymı.bence hamile kalamamann şuan için iyi.sen doktorlara bakma.enaz 3ay bekle.bizi makina anıyolar.yazık değimi.kürtaj ağır bir operasyon ve senin 3,5aylıkmış.ufakta değilmiş.hamile kalamaman süt gelmesinden olabilir.o engelliyodur belki.hemen hamile kalmak istiyosan dokto git.muayene ol derim.progestonun yükselmiş olabilir.

canım çok teşkler cevabıniçin

dragittim dostinex verdi inşfaydası olur burdakürtajdan sonra olmadı yazanları okuyup pskolojimi bozdum:KK43: inş Allahım daha fazla bekletmez

dün annemle kızkardeşimin yanına geldik.32haftalık gebe.karnına elimizi koymuşuz bebişi dinliyoruz.hıçkırdığnı tekme attığnı hissettim.çok değişik bir duygu.bende yaşamak istiyorum bu duyguları.Allahım herkeze nasip etsin.

merhaba kızlar biraz moralim bozuk. geçen hafta nöbetimde sorun çıktı öğrenciler hamile olmamı kullandılar resmen. tuhaf tuhaf cevaplar saygısız tavırlar falan bir de öğrencinin biri istemeden de olsa karnıma çarptı. sinirlerim bozuldu öğretmenler odasına zor gittim tutamadım kendimi ağladım :KK43: karnıma çok şiddetli kramp girdi. bacaklarım çekildi sinirlerim harap oldu. arkadaşlar zor sakinleştirdi. derse giremedim. 2 gün boyunca hep kabus gördüm neyseki bebeğimin hareketlerini hissediyorum. bu perşembe hastane gidip nöbet tutması uygun değilidr raporu alıcam. dua edin kızlar bebişime bişey olmasın

merhaba kızlar biraz moralim bozuk. geçen hafta nöbetimde sorun çıktı öğrenciler hamile olmamı kullandılar resmen. tuhaf tuhaf cevaplar saygısız tavırlar falan bir de öğrencinin biri istemeden de olsa karnıma çarptı. sinirlerim bozuldu öğretmenler odasına zor gittim tutamadım kendimi ağladım :KK43: karnıma çok şiddetli kramp girdi. bacaklarım çekildi sinirlerim harap oldu. arkadaşlar zor sakinleştirdi. derse giremedim. 2 gün boyunca hep kabus gördüm neyseki bebeğimin hareketlerini hissediyorum. bu perşembe hastane gidip nöbet tutması uygun değilidr raporu alıcam. dua edin kızlar bebişime bişey olmasın

neden öyle bişi yaptılar ki.tam tersi davranmaları gerekirken.Allah ıslah etsin öyle insanları

canım çok geçmiş olsun. sıkma canını inş. bişey olmaz allahın izniyle

kızlar bugün duayı ikinizden birisi yaparsa sevinirim.. eminecim sen geçen hafta demişti vildancım sende demiştin hanginiz müsaitse o yapar inş... haber bekliyorum..

canım çok teşkler cevabıniçin

dragittim dostinex verdi inşfaydası olur burdakürtajdan sonra olmadı yazanları okuyup pskolojimi bozdum:KK43: inş Allahım daha fazla bekletmez

Canim hic moralini bozma,ben kurtajdan sonra dr.um 3 ay korun demesine ragmen 6 ay korundum.9 haftalikken olmustum kurtaj.6.ayda hemen hamile kaldim ,o yuzden moralini bozma vucudunun toplanmasina izin ver

tugcecim 333 adet okudum.Rabbim kabul etsin hepimizin duasını.Saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasibetsin.amin.Hamile olmayan arkadaslar tez zamanda bebek müjdesi versinler insaallah.amin.

cevabın icin teşekkür ederim canım.simdiden merak etmeye basladim igneyi ne zaman birakacagim diye.bakalim benim doktorum ne diyececek 28. haftadayim.Rabbim nasibetsin saglikli dogumlar ve evlatlar hepimize.amin.

kızlar cumartesi kızımın 40 kontrolü vardı ama biz cuma gitmek zorunda kaldık.kızı kaka yapdıydı onu değiştirirken bildiğin köpük gibi kaka yaptı hemen ilçedeki devlet hast.doktorunun telefonunu bulup aradık tets yapmak lazım dedi.apar topar kumluaya gittik doktor süt alerjisi ve amipten şüphelendi.süt alerjisi yok ama amip varmış.salı günü kız cok huzursudu gaz sancısı var gibiydi megersem amiptenmiş.birde kalpinde üfürüm var dedi.çok önemli gibi durmuyor ama göstermekte yarar var gibi dedi.tıp fakültesinde doç.bir cocuk kardiyologu varmış onun tel.verdi.şu amip çok sancı yapıyor yavrum kıvrana kıvrana bir hal oluyor.aklınızda olsun bebeklerinizi kaynayıp kendiğinden ılınmış suyla yıkamak lazımmıs..sudan kapmış dedi doktor en azından kafasından aşağı dökeceğiniz su kaynamış ılımıs olsun dedi.
gelmis gecmis olsun elifcim.

canim benim cok gecmis olsun.Rabbim ıslah etsin seni üzen insanlari.İnsaallah alirsın raporunu.Lütfen ama lütfen dikkatli ol seni ve bebegini kimse senin kadar düsünmez.Allahim korusun benim de senin de herkesin dogmus dogacak evladini da.amin.

canım duamızdan 150 tane okudum. dualama için kimse talip olmazsa ben bu akşam yapabilirim. allah tüm dualarımızı kabul etsin inş.

tugcecim 400 dua okudum ekler misin.
senaycim ben bu hafta evdeyim tugceye soylemustim ben yaparim duayi.evdeyken yapiyim her zaman musait olamiyorum.

kızlar ben bu hafta dua okuyamadım çok bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi. hakkınızı helal edin. sayıyla dua okuyamadım ama namazlardan sonra ve aklıma geldikçe isim isim dua ediyorum hepinize.

X