Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Tuğçecim
bu hafta hangi duayı yapıyoruz şimdi? Emine de dua önerisinde bulunmuşta.
bu hafta bende yapabilirim dualamayı Şenay yapmazsa.
vildancım sen sadece bu hafta müsait olurum diyosan bu hafta yap. yok değilse haftaya da yapabilirim. benim için farketmez. eğer haftaya uygun olmam diyorsan bu hafta yap. yoksa ben de yapabilirim.

kızlar selam hepinize babam ameliyat oldu çok şükür ameliyatıda güzel geçti bugün sabahta yoğum bakımdan çıkardılar suan normal serviste yatıyor dualarında bizi eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum.

kızlar bu haftaki duamızıda yeni gördüm fırsatını bulmuşken okumaya çalıştım 300 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah.

Canım şükür baban iyiymiş.Gelmiş geçmiş olsun ... Rabbim esirgesin inşallah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Sağlıklı, hayırlı, güzel ömürleri olsun...

tugcecim duamizdan 333 adet okudum.Rabbim kabul etsin.amin.Saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin Rabbim herkese de bizlere de.amin

iyi gecti demek ameliyat.gozun aydin canimallah acil sifalar versin babana.buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin insallah.

580 dua ekler misin?
kizlar canan gibi ben de dua istiyorum dualamayi kim yapacaksa.
ezgi hasta iki gundur.atesleniyo.soguk alginligi.cananin babasi ve ezgi yi de duanizda anarsaniz sevinirim.

580 dua ekler misin?
kizlar canan gibi ben de dua istiyorum dualamayi kim yapacaksa.
ezgi hasta iki gundur.atesleniyo.soguk alginligi.cananin babasi ve ezgi yi de duanizda anarsaniz sevinirim.

Canım geçmiş olsun, ortalıkta salgın var ondandır..Çabucak iyileşirler inşallah. Rabbim şifa versin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA HAYRAL FASILİN
ANLAMI:
Ey Zor İşleri Halledenlerin En Hayırlısı

NICK GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay: 350

eoe-Emine: 580

serap06_06-Serap: 350

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma :500

06 kelebek-Neşe: 300

Atis-Senem: 333

Adalet 1990-Tuğçe: 556

Gül_neva-İrem: 500

Cbdefne-Canan:300

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif: 300

slvy1987-Selvi: 350

Mayd-Aycan:

TOPLAM: 4419

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:31/10/2013

DUA BİTİŞTARİHİ:07/11/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bende 210 tane okudum duamızdan Allah kabul etsin inşallah. Hastalarımıza da çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Şenaycım ben yapabilirim demiştim ama bugün eve geç gideceğim o yüzden sen yaparsan daha iyi olur aceleye getirmek istemem. Ben haftaya yapayım olur mu? Tuğçe sana söyleyecekti. Ağzına sağlık şimdiden canım:))

sağol canım iyiyim çok şükür böbreğime stent takıldı bi sıkıntı yok gibi doğumdan iki hafta sonra çıkartılıcak en azından bu sebepten erken doğum riski yaşamadık 33. haftaya giriyorum Allah'ın izniyle rüya gibi kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah. sana da geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…