- 31 Ocak 2013
- 207
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #3.021
DUA:
OKUNUŞU : YA HAYRAL FASILİN
ANLAMI:
Ey Zor İşleri Halledenlerin En Hayırlısı
Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurumBu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )
* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?
Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurumBu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )
* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?
cnm hiçbir fikrim yok ama bende yapmak isterim.inşallah histeroskopiden bişi çıkmazsa korunmayı bırakmak istiyorum.ovaliasyon testi almıştım son hamileliğim için.anlayamamıştım.bu daha basitse bunu yapmak isterim ama bitek elif biliyomuş bu yöntemi.eczanelerde satılıyomu ki.şuan konuya fransız kaldım.eşim bu yıl işyeri gece vardiyesine döndü.bir hafta gündüz bir hafta gece çalışıyo.yumurtlama dönemimi kaçırmak istemiyorum.
doğum yapan arkadaşlar
emzirme atleti diye bir şey varmış. netten gördüm inceledim. içinde kendinden sütyenli güzel birşeye benziyor. kullanıyormusunuz tavsiye eder misiniz.ne zaman almalıyım. sanırım çok erken almamak lazım. doğuma yakın mı almak lazım yoksa doğumdan sonra mı? fikriniz var mı?
BabyJem Emzirme Atleti | Bitenekadar.com
canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil hayırlı şifalar versin. hamilelerin duası kabul olur sen de çok dua et babana.
eminecim nasılsın umarım herşey yolundadırbebeğimle iyiyiz çok şükür hatta dün işe başladım yarım gün çalışacam sütümü sağıp bırakıyorum umarım iyi gider darısı sanada canım bi de emzirme atletini sormuşsn ben de aldım çok ta memnun kaldım biraz büyük aldım rahat olsun diye tek başına giyiniyodum rahattı tavsiye ederim
selvicim maşllah gebeliğin ilerlemiş allah kucağına almayı nasip etsin ben uzun süredir giremedim topiğe bebekten dolayı zamanım olmuyodu ama inş. uğrarım artık
Selam Kizlar nasilsiniz eminecim atleti Bende kullaniyorum cok memnunum ozellikle hastanede cok Rahat oldudoğum yapan arkadaşlar
emzirme atleti diye bir şey varmış. netten gördüm inceledim. içinde kendinden sütyenli güzel birşeye benziyor. kullanıyormusunuz tavsiye eder misiniz.ne zaman almalıyım. sanırım çok erken almamak lazım. doğuma yakın mı almak lazım yoksa doğumdan sonra mı? fikriniz var mı?
BabyJem Emzirme Atleti | Bitenekadar.com
hoş geldin hilalcim, özlettin kendini. bebekten vakit kalmaz haklısın.demek işe başladın. iyi geçer herşey inşallah.
benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor. 26. haftamdayım. iyi gidiyo şimdilik.
atleti tavsiye ediyorsun demek. hamileliğin sonlarında alıyım barı.
kızın nasıl.kaç aylık oldu?oğlun ne durumda kıskanıyo dur?
hilalcim zehra sana ulaşmaya çalışıyordu. bir şey soracakmış.
Selam Kizlar nasilsiniz eminecim atleti Bende kullaniyorum cok memnunum ozellikle hastanede cok Rahat oldu
amin hilalcim inşallah tüm hamile arkadaşlar da bebişlerini kucağına alırlar. sen nasılsın bebişin nasıl.
kızım haftaya 4. ayını bitiriyo oğlum ilk 2-3 hafta çok kıskanıyodu baya ürktük neyapıcaz diye ama sonra alıştı kardeşini seviyo hatta kardeşi ağlayınca o kadar üzülüyorki kulaklarını kapatıyo iyiler çok şükür sanırım senin bebeğin de kız olacak allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin artık uğrarım buraya msjlara da bakamadım zehraylan yazışırz inş.
demek dört aylık oldu kızın maşallah. zaman ne çabuk geçiyor. darısı burdaki herkese olsun inşallah.bu arada kızının adını ne koydunuz?
kaç yaşında olurlarsa olsunlar kesin kıskanıyorlar. kızım da çok işitiyor kardeş ama kesin kıskanacak. bu sene okula başladı. dr da 1 şubatta alabiliriz dedi bebeği. yani cuma kızım karnesini alacak cumartesi bebeğimiz gelecek inşallah. karne hediyesi) bakalım nasıl olacak.
evet ikinci de kız olacak inşallah.
artık burdasın ne güzel. tecrübelerinden faydalanırız...
canım iyiyim çok şükür artık eski formuma kavuştum sabah arabaya yetişmek için koşuyodum oh be dedim hamile olmamak ne güzelmiş malum sıkıntılı hamilelikler geçirdiğimiz için sonrasında insan yeni doğmuş gibi oluyo inş. sen de bebeişini kucağına alır onunla güzel günler geçirirsin seni ayrı bi merak ediyodum aynı dönemde hamile kalmıştık ama senin kısmet olmadı tabi senin için daha hayırlısıydı bu o yüzden sağlıcakla bebeğini kucağına almayı çok isterim sana ve diğer pıhtılı hamile arkadaşlara hep dua edecem
kızım haftaya 4. ayını bitiriyo oğlum ilk 2-3 hafta çok kıskanıyodu baya ürktük neyapıcaz diye ama sonra alıştı kardeşini seviyo hatta kardeşi ağlayınca o kadar üzülüyorki kulaklarını kapatıyo iyiler çok şükür sanırım senin bebeğin de kız olacak allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin artık uğrarım buraya msjlara da bakamadım zehraylan yazışırz inş.
emine maşallah canım bak 5 ayı bitirdin maşallah.bu arada canım okullar 24 ocakta kapanacak.ama genede güzel bir hediye olacak kızımın adaşına...demek dört aylık oldu kızın maşallah. zaman ne çabuk geçiyor. darısı burdaki herkese olsun inşallah.bu arada kızının adını ne koydunuz?
kaç yaşında olurlarsa olsunlar kesin kıskanıyorlar. kızım da çok işitiyor kardeş ama kesin kıskanacak. bu sene okula başladı. dr da 1 şubatta alabiliriz dedi bebeği. yani cuma kızım karnesini alacak cumartesi bebeğimiz gelecek inşallah. karne hediyesi) bakalım nasıl olacak.
evet ikinci de kız olacak inşallah.
artık burdasın ne güzel. tecrübelerinden faydalanırız...
canım 500 dua okudum Allah kabul etsin dualarımızı...
öğleden sonra evde olmıycam da erken yazdım o yüzden