Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum :KK66: Bu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )

* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?

canım ateş ölçme ile takibi sanırım bizde sadece elif biliyordu ve yardımcı oluyordu arkadaşlara ama o doğum yaptı. Çok nadir giriyor.

Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum :KK66: Bu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )

* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?

cnm hiçbir fikrim yok ama bende yapmak isterim.inşallah histeroskopiden bişi çıkmazsa korunmayı bırakmak istiyorum.ovaliasyon testi almıştım son hamileliğim için.anlayamamıştım.bu daha basitse bunu yapmak isterim ama bitek elif biliyomuş bu yöntemi.eczanelerde satılıyomu ki.şuan konuya fransız kaldım.eşim bu yıl işyeri gece vardiyesine döndü.bir hafta gündüz bir hafta gece çalışıyo.yumurtlama dönemimi kaçırmak istemiyorum.

cnm hiçbir fikrim yok ama bende yapmak isterim.inşallah histeroskopiden bişi çıkmazsa korunmayı bırakmak istiyorum.ovaliasyon testi almıştım son hamileliğim için.anlayamamıştım.bu daha basitse bunu yapmak isterim ama bitek elif biliyomuş bu yöntemi.eczanelerde satılıyomu ki.şuan konuya fransız kaldım.eşim bu yıl işyeri gece vardiyesine döndü.bir hafta gündüz bir hafta gece çalışıyo.yumurtlama dönemimi kaçırmak istemiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

bu topiği incele elif.

doğum yapan arkadaşlar
emzirme atleti diye bir şey varmış. netten gördüm inceledim. içinde kendinden sütyenli güzel birşeye benziyor. kullanıyormusunuz tavsiye eder misiniz.ne zaman almalıyım. sanırım çok erken almamak lazım. doğuma yakın mı almak lazım yoksa doğumdan sonra mı? fikriniz var mı?

http://www.bitenekadar.com/babyjem-emzirme-atleti-21579-firsat-urun#

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar
emzirme atleti diye bir şey varmış. netten gördüm inceledim. içinde kendinden sütyenli güzel birşeye benziyor. kullanıyormusunuz tavsiye eder misiniz.ne zaman almalıyım. sanırım çok erken almamak lazım. doğuma yakın mı almak lazım yoksa doğumdan sonra mı? fikriniz var mı?

BabyJem Emzirme Atleti | Bitenekadar.com

eminecim nasılsın umarım herşey yolundadırbebeğimle iyiyiz çok şükür hatta dün işe başladım yarım gün çalışacam sütümü sağıp bırakıyorum umarım iyi gider darısı sanada canım bi de emzirme atletini sormuşsn ben de aldım çok ta memnun kaldım biraz büyük aldım rahat olsun diye tek başına giyiniyodum rahattı tavsiye ederim

canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil hayırlı şifalar versin. hamilelerin duası kabul olur sen de çok dua et babana.

selvicim maşllah gebeliğin ilerlemiş allah kucağına almayı nasip etsin ben uzun süredir giremedim topiğe bebekten dolayı zamanım olmuyodu ama inş. uğrarım artık

eminecim nasılsın umarım herşey yolundadırbebeğimle iyiyiz çok şükür hatta dün işe başladım yarım gün çalışacam sütümü sağıp bırakıyorum umarım iyi gider darısı sanada canım bi de emzirme atletini sormuşsn ben de aldım çok ta memnun kaldım biraz büyük aldım rahat olsun diye tek başına giyiniyodum rahattı tavsiye ederim

hoş geldin hilalcim, özlettin kendini. bebekten vakit kalmaz haklısın.demek işe başladın. iyi geçer herşey inşallah.
benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor. 26. haftamdayım. iyi gidiyo şimdilik.
atleti tavsiye ediyorsun demek. hamileliğin sonlarında alıyım barı.
kızın nasıl.kaç aylık oldu?oğlun ne durumda kıskanıyo dur?
hilalcim zehra sana ulaşmaya çalışıyordu. bir şey soracakmış.

Son düzenleme:
selvicim maşllah gebeliğin ilerlemiş allah kucağına almayı nasip etsin ben uzun süredir giremedim topiğe bebekten dolayı zamanım olmuyodu ama inş. uğrarım artık

amin hilalcim inşallah tüm hamile arkadaşlar da bebişlerini kucağına alırlar. sen nasılsın bebişin nasıl.

doğum yapan arkadaşlar

BabyJem Emzirme Atleti | Bitenekadar.com
Selam Kizlar nasilsiniz eminecim atleti Bende kullaniyorum cok memnunum ozellikle hastanede cok Rahat oldu

hoş geldin hilalcim, özlettin kendini. bebekten vakit kalmaz haklısın.demek işe başladın. iyi geçer herşey inşallah.
benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor. 26. haftamdayım. iyi gidiyo şimdilik.
atleti tavsiye ediyorsun demek. hamileliğin sonlarında alıyım barı.
kızın nasıl.kaç aylık oldu?oğlun ne durumda kıskanıyo dur?
hilalcim zehra sana ulaşmaya çalışıyordu. bir şey soracakmış.

kızım haftaya 4. ayını bitiriyo oğlum ilk 2-3 hafta çok kıskanıyodu baya ürktük neyapıcaz diye ama sonra alıştı kardeşini seviyo hatta kardeşi ağlayınca o kadar üzülüyorki kulaklarını kapatıyo iyiler çok şükür sanırım senin bebeğin de kız olacak allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin artık uğrarım buraya msjlara da bakamadım zehraylan yazışırz inş.

Selam Kizlar nasilsiniz eminecim atleti Bende kullaniyorum cok memnunum ozellikle hastanede cok Rahat oldu

hmm demek hastanede de kullandın. ben hastanede kullanılmaz diye düşünüyordum, saldım çayıra olur diye düşünüyordum. doğumdan önce alıyım bari ben de. tabi gelen giden olacak hastaneye, mantıklı.peki bedenine nasıl karar verdin canım. doğumdan öncesine göre alsam sonra küçük gelir. doğumdan sonra da süt dolunca büyüyecek. benim şimdi 90. bir 95 ve bir 100 alsam iyi olur sanırım.
çok teşekkür ederim canım cevabın için.

sen nasıl oldun? anneliğe alışabildin mi:-)) uykusuz geceler nasıl geçiyor:-))onun için herşeye değer dimi:-))

Son düzenleme:
amin hilalcim inşallah tüm hamile arkadaşlar da bebişlerini kucağına alırlar. sen nasılsın bebişin nasıl.

canım iyiyim çok şükür artık eski formuma kavuştum sabah arabaya yetişmek için koşuyodum oh be dedim hamile olmamak ne güzelmiş malum sıkıntılı hamilelikler geçirdiğimiz için sonrasında insan yeni doğmuş gibi oluyo inş. sen de bebeişini kucağına alır onunla güzel günler geçirirsin seni ayrı bi merak ediyodum aynı dönemde hamile kalmıştık ama senin kısmet olmadı tabi senin için daha hayırlısıydı bu o yüzden sağlıcakla bebeğini kucağına almayı çok isterim sana ve diğer pıhtılı hamile arkadaşlara hep dua edecem

kızım haftaya 4. ayını bitiriyo oğlum ilk 2-3 hafta çok kıskanıyodu baya ürktük neyapıcaz diye ama sonra alıştı kardeşini seviyo hatta kardeşi ağlayınca o kadar üzülüyorki kulaklarını kapatıyo iyiler çok şükür sanırım senin bebeğin de kız olacak allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin artık uğrarım buraya msjlara da bakamadım zehraylan yazışırz inş.

demek dört aylık oldu kızın maşallah. zaman ne çabuk geçiyor. darısı burdaki herkese olsun inşallah.bu arada kızının adını ne koydunuz?
kaç yaşında olurlarsa olsunlar kesin kıskanıyorlar. kızım da çok işitiyor kardeş ama kesin kıskanacak. bu sene okula başladı. dr da 1 şubatta alabiliriz dedi bebeği. yani cuma kızım karnesini alacak cumartesi bebeğimiz gelecek inşallah. karne hediyesi:-)) bakalım nasıl olacak.
evet ikinci de kız olacak inşallah.
artık burdasın ne güzel. tecrübelerinden faydalanırız...

demek dört aylık oldu kızın maşallah. zaman ne çabuk geçiyor. darısı burdaki herkese olsun inşallah.bu arada kızının adını ne koydunuz?
kaç yaşında olurlarsa olsunlar kesin kıskanıyorlar. kızım da çok işitiyor kardeş ama kesin kıskanacak. bu sene okula başladı. dr da 1 şubatta alabiliriz dedi bebeği. yani cuma kızım karnesini alacak cumartesi bebeğimiz gelecek inşallah. karne hediyesi:-)) bakalım nasıl olacak.

evet canım fırsat buldukça uğrarım kızımın adı dila maşallah meleğim o kadar güzelki darısı sana da inş. kızına enn güzel karne hediyesi olacak eminecim 2 çocuk olunca insan çok rahatlıyo doğum yapınca anlıyacaksın malum pıhtılı olduğmuz için bizim için bebek sahibi olmak daha da zor oluyo ama 2 olunca yeter deyip rahatlıyosun ya da çocuk istesen bile ne de olsa 2 tene var deyip çok ta stres yapmaz insan

canım iyiyim çok şükür artık eski formuma kavuştum sabah arabaya yetişmek için koşuyodum oh be dedim hamile olmamak ne güzelmiş malum sıkıntılı hamilelikler geçirdiğimiz için sonrasında insan yeni doğmuş gibi oluyo inş. sen de bebeişini kucağına alır onunla güzel günler geçirirsin seni ayrı bi merak ediyodum aynı dönemde hamile kalmıştık ama senin kısmet olmadı tabi senin için daha hayırlısıydı bu o yüzden sağlıcakla bebeğini kucağına almayı çok isterim sana ve diğer pıhtılı hamile arkadaşlara hep dua edecem

canım ya çok teşekkür ederim. benim 2. düşüğümde bebekte kromozom anomalisi varmış çok üzülmüştük ama herşeyin hayırlısı Allah evlatlarımızla sağlıklarıyla imtihan etmesin. bu gebeliğimde de hiç test yaptırmadım. ikili üçlü falan Rabbim kendisi esirgesin. inşallah bizde evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz. darısı hamile olmak isteyen arkadaşlara

(Hemogram)
WBC 7,24 K/uL 4 - 11
RBC 4,80 M/uL 3,80 - 6,50
HGB 14,7 g/dL 11,50 - 18
HCT 42,0 % 37 - 50 0-99 Y
MCV 87,4 fl 76 - 96
MCH 30,6 pg/hc 27 - 32
MCHC 35,0 g/dl 30 - 36
RDW-CV 13,2 % 11,50 - 14,50
PLT 244 K/uL 150 - 400
RDW-SD 44,8 -
MPV 10,5 fL 8 - 12
PCT 0,256 % 0,10 - 0,50
PDW 16,7 % 8 - 18
LY% 42,4 % 20 - 45
MO% 8,1 % 0 - 10
NEU% 47,5 % 40 - 75
EO% 1,1 % 0 - 6
BA% 0,9 % 0 - 1
LY# 3,07 K/uL 1,50 - 4
MO# 0,59 K/uL 0 - 0,80
NE# 3,43 K/uL 2 - 7,50
EO# 0,08 K/uL 0 - 0,40
BA# 0,07 K/uL 0 - 0,10

Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17

Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120

canlarım tahlil sonuçlarım genetiklerde aralıkta çıkacak bilgisi olan benimle paylaşsın lütfen.:18::18:

canım 500 dua okudum Allah kabul etsin dualarımızı...

öğleden sonra evde olmıycam da erken yazdım o yüzden

cnm hoşgeldin.kıında büyümüş maşallah.darısı bize inşallah.benim kızda bugün 55 günlk.bu aralar biraz huysuz banyo suyundan amip kapmış,birde kalpinde üfürüm varmış.yarın çocuk kardiyooguna ve bir başka çocuk doktoruna gidicez.bende kızımın adını ezgi sare koydum.varsa faceden görelim kızının resimlerini.bana özelden adını filan atarsan eklerim.ben kapalıyım.

emine maşallah canım bak 5 ayı bitirdin maşallah.bu arada canım okullar 24 ocakta kapanacak.ama genede güzel bir hediye olacak kızımın adaşına...

canım 500 dua okudum Allah kabul etsin dualarımızı...

öğleden sonra evde olmıycam da erken yazdım o yüzden

selma nasılsın,böbreğin nasıl oldu.yavrun nasıl az kaldı demi senin de.30.haftada mısın

X