- 15 Kasım 2012
- 208
- 2
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.021
aysecim.prolutonu hala oluyomusun.ben haftada bir oluyorum hala.uc ayliga kadar da peogestan kullandim.gunde ikitabe.aramizda bir hafta carmis bu araada bebimki 11 subat dog.tarihi.yesil elma ve ananasi duymamistim.bunkar tutynmayi mi kolaylastiriyomus?ben de bugun.kivi aldim kilosu 12 tl den:)))kani sulandiriyorsa haftaya belli olacak aptt ye baktirinca.canım bendede aynı korku vardı her ikisininde kalp atışını aldınızmı aldıysanız tamamen rahatla...ilk haftalar özellikle kivi ananas ve yeşil elma bolbol yedimbunlar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş...ben ilaç olarak ilk önceleri innohep 0.7 kullandım kanamam olunca dr bunu 0.4e düşürdü...ben ilaç olarak proluton depot iğne üç günde bir yaptırdım progestan kullandım,folbiol,clexan 0.4iğne,coraspin 100mgve b12 kullandım...şuanda çok şükür 17.hafataya girdik...güzel haberlerini bekliyorum...
herkese merhaba, neredeyse 2 aydır uzak kaldım buralardan, benim memleket eşimin memleketi filan derken tatil bitti, artık evimdeyim. dualara katılamadım, nete girmeye vaktim olmadı hakkınızı helal edin. bundan sonra rahat rahat katılırım. geçmişi çok okuyamadım ama maşallah hep güzel haberler var. yeni hamile arkadaşlarımızın Allah tamamına erdirsin inşallah. korkuydu, heyecandı, endişeydi derken ben de bu haftalara geldim Rabbime şükürler olsun. benim de bir kızım olacak kısmetse :)
gorustum dr umla.degerin iyi dedi.boyle dususler olabilir normal dedi.28 in altina duserse ikiye cikaririz simdilik tek igne iyi dedi.homosisteinin de iyi dedi.limon ve kiviyi sordum ekstra bunlari yiyim dedim.gerek yok dedi.sadece diyetine dikkat et dedi.aptt cok yuksek olursa o da kanama yapar dedi.iste boyle canim.ama ben yine de kivi alcam.kisin hergun bir kivi mutlaka yerdim.kivi kani sulandiriyo diye okumustum.cok kisiden de duydum.
iyi bari eminecim.kivi yiyelim bakalım sonuç ne olacak.hadi hayırlısı bakalım kalbimizi ferah tutalım
canım bendede aynı korku vardı her ikisininde kalp atışını aldınızmı aldıysanız tamamen rahatla...ilk haftalar özellikle kivi ananas ve yeşil elma bolbol yedimbunlar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş...ben ilaç olarak ilk önceleri innohep 0.7 kullandım kanamam olunca dr bunu 0.4e düşürdü...ben ilaç olarak proluton depot iğne üç günde bir yaptırdım progestan kullandım,folbiol,clexan 0.4iğne,coraspin 100mgve b12 kullandım...şuanda çok şükür 17.hafataya girdik...güzel haberlerini bekliyorum...
aysecim.prolutonu hala oluyomusun.ben haftada bir oluyorum hala.uc ayliga kadar da peogestan kullandim.gunde ikitabe.aramizda bir hafta carmis bu araada bebimki 11 subat dog.tarihi.yesil elma ve ananasi duymamistim.bunkar tutynmayi mi kolaylastiriyomus?ben de bugun.kivi aldim kilosu 12 tl den:)))kani sulandiriyorsa haftaya belli olacak aptt ye baktirinca.
hosgeldin canim tekrar aramiza.
herkes tatilden yavas yavas donuyo.
Cnm çok şükür ikisininde kalp atışını duyduk ama 8. Hafta önemli dedi işte bakalım hayırlısı yiyeceklerine dikkat ediyomusun ikili üçlü test yapılmıyormuş herhalde yanlış sonuç veriyormuş sen naptın Cnm birde kaçıncı haftada alacak Dr
aramıza hoşgeldin arkadaşım öncelikle kayıpların için geçmiş olsun,yeni bebişin için de gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Serklaj konusunda bilgim yok biraz açıklarsan sevinirim.Benim de bir düşüğüm var şimdi ikinciye hamileyim. 7.haftada benim de kanama oldu kese sağlıklıydı dediğin gibi istirahat ettim 1 hafta sonra geçti.ama ben düşük iğnesi de oldum.doktoruna güveniyorsan sorun yok.inşallah bi an önce geçer.sana tavsiyem strese girme..
serklaj dedigin sey sanirim rahmin dikilmesi degilmi.burda bu islem yapilAn yok.senin 12. ve 15. hafta dusuklerin kalp durmasi.mi dogum yapar gibi dusuk mu.kalp durmasinin rahim agzi yetmezligiyle ilgisi oldugunu hic duymadim
evet emine kullanıyorum aslında son bir tane kaldı onuda kullanıp sonra keseceğiz..benimde 6 şubat ama dr daha erken alacak gibi....kivinin kilosu ne çok artmış yaa...ananas suyu özellikle çok ii geliyomuş...bana burada hiç aptt yapmadılar...rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Dogum yapar gibi evde dusuk yatim aslinda.Dusuklerden sonra doktorumu degistirdim. Arastirmalar yapildi sende kan pihtilasmasi var dedi doktorum 12. Haftatada da dikis atilcak dedi
Serklaj, rahim agzi yetmezliginde , rahim agzina atilan dikissin adi.Tum temennilerin icin tesekkurler
canım çok şükür öyleyse önemli olan kalp atışını almak progestan kullanıyonmu bilmiyom ama kullanmıyorsan drundan iste olmadı kendin al...ben sadece ense kalınlıklarına baktırdım ikiz gebelikde ikili testi drlar tavsiye etmiyorlar...kaçıncı haftada alır bilmem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...ama büyük ihtimal 7.aydan sonra heran alabilir...
bugun kalp atisini dinlemeye gittim son gittigim dr a.o da aptt ye cok takma.doz bu,bu sekilde devam et dedi.aptt ye ayni labaratuvarda bir saat arayla baktursan farkli sonuc cikar dedi.sasirdim.oyleyse cok davtakmamak lazim.
kivi aldim bugun hergun bir tane yiyim bakalim cumartesi kan vercem bakalim etkiliycekmi.beraber test etmis oluruz:))
kızlar bu hafta perşembe sayısını bildireceğimiz duayı biriniz bana yazar mısınız? geçmişi okudum iyice karıştırdım hangisi olduğunu. keşke yine haftalığa dönsek öyle daha iyi oluyordu sanki
kızlar bu hafta perşembe sayısını bildireceğimiz duayı biriniz bana yazar mısınız? geçmişi okudum iyice karıştırdım hangisi olduğunu. keşke yine haftalığa dönsek öyle daha iyi oluyordu sanki
Kizlar bencede duayi her hafta yapsak sanki oyle daha iyiydi bu arada 4 eylulde doktor nst ye bagliyacakmis simdiden merak ediyorum.