Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar merhaba..Ben bu tahlilleri yaklaşık 1 yıl önce yaptırdım..Protein s ve c orta değerlerde çıkmıştı..Bir problem yoktu yani..Lupus antikoagulan 43 çıkmıştı..Ref aralıkları 45ten küçük olmalı diye yazıyordu..Bana çok sınırda geldi sonuç..Ama şimdiye kadar gösterdiğim hçbir doktor önemsemedi..İnternetten araştırdım..Ama pek bilgiye ulaşamadım..Bu tahlili yaptıran varmı aranızda?bilgi sahibi olan?Yeniden tahlilleri yaptırsam değişirmi acaba sonuçlar..Protin s c yide yaptırmama gerek varmı sizce.

homosisteinim cikti.iki hafta once 9,4 ken simdi 7,86 cikti.aptt 31,3 ten 30a dustu.yani diyete ragmen aptt olumsuz gelusirken homosistein olumlu gelisti.bu aptt yi igneden baska etkileyen birsey yokmu acaba onu yapsak.

canım limon mu yesek?
doktorun ne dedi aptt nin düşmesiyle ilgili?söyledin mi 2 ye çıkarsak iğneyi diye?

duamız haftaya perşembe söylenmicekmiydi.bu hafta hastaydım okuyamadım.yeni başlicam.yeni dua okuncaksa ona başlim.

canım limon mu yesek?
doktorun ne dedi aptt nin düşmesiyle ilgili?söyledin mi 2 ye çıkarsak iğneyi diye?

dr umla henuz gorusemedim.ama bugun gorusurum kesin.
limon ise yaramiyor gibi.ben gecen hafta canim istedigi icin hem yedim hem limonata yapip ictim.ama duzenli olarak degil.ama gene de denenebilir.aslinda kivi iyi ama kilosu 11 di gecen hafta:)tadi kotulesmediyse gene de alinabilir aslinda.bir takviye yapmamiz sart.benr umun ikiye cikar diycegini sanmiyorum cunku.

duamız haftaya perşembe söylenmicekmiydi.bu hafta hastaydım okuyamadım.yeni başlicam.yeni dua okuncaksa ona başlim.

haftayamiydi dua.iki hafta sonra olcakti ama ben de karistirdim haftalari.cbdefne soylmisti duasini ben de onu uyarmistim hatta ama simdi ven karistirdim:)demek haftayaymis yoksa tugce girerdi topige.

Kızlar merhaba..Ben bu tahlilleri yaklaşık 1 yıl önce yaptırdım..Protein s ve c orta değerlerde çıkmıştı..Bir problem yoktu yani..Lupus antikoagulan 43 çıkmıştı..Ref aralıkları 45ten küçük olmalı diye yazıyordu..Bana çok sınırda geldi sonuç..Ama şimdiye kadar gösterdiğim hçbir doktor önemsemedi..İnternetten araştırdım..Ama pek bilgiye ulaşamadım..Bu tahlili yaptıran varmı aranızda?bilgi sahibi olan?Yeniden tahlilleri yaptırsam değişirmi acaba sonuçlar..Protin s c yide yaptırmama gerek varmı sizce.

bildigim kadariyla bu degerler degisken degerler.bir yil olmus yaptirali ve iyi cikmis zaten.dr un gerekli gorurse tekrarlar zaten.ama bundan ziyade pihtilasma yani faktor v,mthfr 677,mthfr 1298 gibi degerlerin onemli.igne kullanip kullanmaman ve dozu.onemli.

dr umla henuz gorusemedim.ama bugun gorusurum kesin.
limon ise yaramiyor gibi.ben gecen hafta canim istedigi icin hem yedim hem limonata yapip ictim.ama duzenli olarak degil.ama gene de denenebilir.aslinda kivi iyi ama kilosu 11 di gecen hafta:)tadi kotulesmediyse gene de alinabilir aslinda.bir takviye yapmamiz sart.benr umun ikiye cikar diycegini sanmiyorum cunku.

kivi de mi sıvılaştırıyor haberim yoktu.
tamam canım haberlerini bekliyorum en azından bir gün çift bir gün tek iğne teklif et doktoruna:KK66:

arkadaşlar doktordan geliyorum kalp atışını görmeye gitmiştik bir de ne göreyim meğer ikizmiş hep içime ikiz olacak gibi geliyordu ama duyunca şok oldum gerçekten Allah olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile arkadaşlarda sorunsuz bi hamilelik geçirsin inşallah ikiz bekleyen arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum 0.4 lük iğne folik asit ve diyet yapıyorum

arkadaşlar doktordan geliyorum kalp atışını görmeye gitmiştik bir de ne göreyim meğer ikizmiş hep içime ikiz olacak gibi geliyordu ama duyunca şok oldum gerçekten Allah olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile arkadaşlarda sorunsuz bi hamilelik geçirsin inşallah ikiz bekleyen arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum 0.4 lük iğne folik asit ve diyet yapıyorum

ayy masallh cnm bebıslerımız çifter çifter gelmeye basladı ne guzel ya saglıkla kucagına alırsın inşallah:):nazar::nazar::nazar:

gözün aydın cnm.oh negüzel çifter çifter geliyo maşallah.hayırlısıylada kucağna alırsın inşallah.

okadar sıcakki kimse internetin başına bile geçmek istemiyo.bazen nefes almada zorlanıyorum.hamile arkadaşlara Allah yardım etsin.çalışan arkadaşlarada.bir ay sonra biraz olsun sıcaklık düşer inşallah.

Son düzenleme:
kivi de mi sıvılaştırıyor haberim yoktu.
tamam canım haberlerini bekliyorum en azından bir gün çift bir gün tek iğne teklif et doktoruna:KK66:

gorustum dr umla.degerin iyi dedi.boyle dususler olabilir normal dedi.28 in altina duserse ikiye cikaririz simdilik tek igne iyi dedi.homosisteinin de iyi dedi.limon ve kiviyi sordum ekstra bunlari yiyim dedim.gerek yok dedi.sadece diyetine dikkat et dedi.aptt cok yuksek olursa o da kanama yapar dedi.iste boyle canim.ama ben yine de kivi alcam.kisin hergun bir kivi mutlaka yerdim.kivi kani sulandiriyo diye okumustum.cok kisiden de duydum.

canım ya hayırlı olsun ilk öğrendiğimde yaşadığım duygu aklıma geldi gözlerim doldu:nazar::nazar::nazar:benimde ikizler rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...

ikizleri olan arkadaşlar maşallah allah ikisinide saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin normal yoldanmı gebelik olduda ikizmi oldu tedaviylemi oldu bende ikiz olmasını isterdim fakat ailede hiç yok vücudumda ikiz kaldırırmı bilmem zaten zayıf minyon bi insanım tek olması saglıgımız için daha iyidir heralde ama ikizleri çok seviorum

canım ya hayırlı olsun ilk öğrendiğimde yaşadığım duygu aklıma geldi gözlerim doldu:nazar::nazar::nazar:benimde ikizler rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...

Cnm sağol hepimiz inşallah sen kaç haftalıksın ben şimdi 6 dayım 8 hafta önemli birini kaybetme riskin var atlatırsan sorun kalmaz dedi sen extra bişey yaptınmı ne yedin ne içtin biraz beni aydınlatırsan çook sevinirim şuan panik haldeyim zaten pıhtılaşma var ikisine birden nasıl yeticem korkusu var

ikizleri olan arkadaşlar maşallah allah ikisinide saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin normal yoldanmı gebelik olduda ikizmi oldu tedaviylemi oldu bende ikiz olmasını isterdim fakat ailede hiç yok vücudumda ikiz kaldırırmı bilmem zaten zayıf minyon bi insanım tek olması saglıgımız için daha iyidir heralde ama ikizleri çok seviorum

Yok Cnm tedaviyle oldu ben bu ay iğne kullanmıştım 8 yumurtadan ikisi tuttu çok şükür anaamm ya 8 i de tutsaydı :))Rabbim ayarlıyo işte

Cnm sağol hepimiz inşallah sen kaç haftalıksın ben şimdi 6 dayım 8 hafta önemli birini kaybetme riskin var atlatırsan sorun kalmaz dedi sen extra bişey yaptınmı ne yedin ne içtin biraz beni aydınlatırsan çook sevinirim şuan panik haldeyim zaten pıhtılaşma var ikisine birden nasıl yeticem korkusu var

canım bendede aynı korku vardı her ikisininde kalp atışını aldınızmı aldıysanız tamamen rahatla...ilk haftalar özellikle kivi ananas ve yeşil elma bolbol yedimbunlar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş...ben ilaç olarak ilk önceleri innohep 0.7 kullandım kanamam olunca dr bunu 0.4e düşürdü...ben ilaç olarak proluton depot iğne üç günde bir yaptırdım progestan kullandım,folbiol,clexan 0.4iğne,coraspin 100mgve b12 kullandım...şuanda çok şükür 17.hafataya girdik...güzel haberlerini bekliyorum...

X