merhaba şen
bende pıhtılaşmadan dolayı toplar damar tıkanıklığı geçirdikten sonra ibni sinadaki önder aslanın muaynehanesine gitmiştim şunu eklemek istiyorum hoca çok ii sorulan bütün sorulara sakin bi şekilde cevap veriyo gerekli bütün tetkikleri yaptırdı ancak telefonla kesinlikle ulaşamıyosun telefonlara çıkmıyo ben daha sonra bişey sormak için aradığımda çok kısa konuşcağımı belirttiğim halde telefona çıkmadı yani biraz paraya bakıyo sonuçta bizim rahatsızlığımız genetik önür boyu sürcek bişey ben en ufak bişeydede muaynehanesine gitcek değilim telefonda maildede sorunu çözebiliriz ama bu dr bu şekilde çalışmıyo onun için pek tavsiye etmem
arkadaşlar birde hemotoloji uzmanı hamile kalınca coraspirini bırakacaksın çocuğa geçiyor yanlız iğneler çocuğun kanına geçmiyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı corasprin çocuğa zararlımı
merhaba kızlar epeydir yazamıyordum. ecesem çok tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin. bende 26 haftayı dolduruyorum çok şükür iyi gidiyor. haftaya şeker yüklemesi yapılacak, birde yeniden hemogram, idrar tahlili ve idrar kültürü yapılacakmış. inşallah bi sorun çıkmaz. sevgili EFTELYASU MAMUAMU ve diger hamile arkadaslar, alış verişlere başladınızmı? ben bikaç kıyafet aldım. bide bebek arabası ve oyun parkı aldım.. bebek odası alacakmısınız? yaa neler almak lazım? dogum yapan arkadaslar bizleri bu konuda da bilgilendirirmisiniz? sizler konuştukça biz mutlu oluyoruz :)
Sevgili umutsevgim ,ıyı aksamlar arkadslar ben geldım su an yatagımda yzıyorum yasadıgım seyler sankı bana bır omur gıbı geldı sukurler olsun evımdeyım cuma gunu acıl amelıyata alındım laparaskopı olacaktım tam amelıyat odasına gırdım dr bana bı kagıt verdı bunu ımzalamamı soyledı nedenı ıse sol tupumu kaybedebılırmısım dr ama ben bu rıskı alammak ıcın amelıyata gırdım dedım aglaya aglaya ımzaladım ve aglaya aglaya uyumusum kendıme geldıgımde yıne aglıyodum aldınızmı tupumu dedım hayır dedı benım ıcın buyuk bır mutluluk oldu sonra hemen cıkmam gerekırken 2 gun hastanede kaldım basıt bır operesyon olacagını sanıyodum ama benımkı oyle olmadı dogum bolumunde yattıgım ıcın kadınlar doguma gırıyodu ve kulaklarımı hep tıkadım kendımı bırakıp onlar ıcı dua ettım ve hastanede o kadar oykulerle karsılastımkı bunada sukurler olsun dedım enguzelı de okadar bagrıstan sonra bebeklerın sesı okadar guzeldıkı allahım herkese nasıp etsın.....eve geldım 1 gun sonra cok sancım olsdu dusuk yapıyorum gıbı mıde bulantısı ve karın agrısı lavaboya gttıgımde parcalar dusmustu anlamadıgım sey gebelıgı laparaskopıyle aldılarsa dusen parcalar neydi aklımda bırsuru soru var dr ulasamadım haftaya kontrole gttıgımde sorucam ama sasrdım yanii.dr bı dıs gebelıkten sonra dıgerınınde boyle olma htımalı yuksek deyıp tum umutlarımı yıktı sımdı yenı bır baslangıc tekrar calısmalar ıns sonuc bu defa aynı olmaz cunku cok yoruldugumu hıssedıyorum....ve benı kıran en buyuk ıkı sey kayınvalıdem ve en yakın bıldıgım arkadsım eve benı zıyarete geldı hamıle kalmıstık ama rabbım benımkıne o kadar omur bıctıgı ıcın alamadım kucagıma bana sen yıne ıyısın ben olsam cıldırırım dedi bende benım cıldırmadıgımı nerden bılıyosun ıcımde ne fırtınalar kopuyo bı bılsen dedım cocuklarımız allahın bıze verdıgı bır emenettır vaktı geldıgınde bızden alr dedım demekkı benımkılerın omrude okadar dedım ama cok uzdu benı sozlerı rabbım sabırlar versın......(cok uzattım kızlar ama ınankı yasamayan bılmıyo anlamıyo )
SİDOOOOOOOOOOOO cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ınsalllahhhhh dualarım senınle.....
şencim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.ben kendi adıma en azından dileyim.bende şu an hamile değilim ama hep bir hematoloğa gitmek istiyorum.emzirme döneminde demir hapı kullanmanı söylemiş doktor neden bunu merak ettim.bende mthfr homozigotum büyük bir dikkatle okudum yazdıklarını bebişini öp bizim için sevgiler..
merhaba arkadaslar.... dun cok sasırtıcı bısey oldu. hamıle oldugumu ogrendık...:CüvCüv:ama adetın ustunden 1 gun gecmıstı kan testı yaptırdık.hcg 58 cıktı.bıraz dusuk bı deger.ama olsun.doktorum cuma tekrar yapalım testı dedı.aranızda hcg az baslayıp sonra artan varmı? bıde ıgne basladık.bugun 4+4 um allahın ıznıyle ılk ıhnemı oldum.doktorum ınohep yazdı.aranızda yada bıldıgınız buu ıgneyı kullanan varmı? ama hıc acıtmadı ıgne.cok ınceydı. sızlerden ıstegım var kızlar...kader arkadaslarıyız bız..her ne kadar tanısmasakta...bana dua etmenızı ıstıyorum.hersey cume cozulcek.o zamana kadar umutlanmak yok.nolur edın artsın degerım...
ıyı aksamlar arkadslar ben geldım su an yatagımda yzıyorum yasadıgım seyler sankı bana bır omur gıbı geldı sukurler olsun evımdeyım cuma gunu acıl amelıyata alındım laparaskopı olacaktım tam amelıyat odasına gırdım dr bana bı kagıt verdı bunu ımzalamamı soyledı nedenı ıse sol tupumu kaybedebılırmısım dr ama ben bu rıskı alammak ıcın amelıyata gırdım dedım aglaya aglaya ımzaladım ve aglaya aglaya uyumusum kendıme geldıgımde yıne aglıyodum aldınızmı tupumu dedım hayır dedı benım ıcın buyuk bır mutluluk oldu sonra hemen cıkmam gerekırken 2 gun hastanede kaldım basıt bır operesyon olacagını sanıyodum ama benımkı oyle olmadı dogum bolumunde yattıgım ıcın kadınlar doguma gırıyodu ve kulaklarımı hep tıkadım kendımı bırakıp onlar ıcı dua ettım ve hastanede o kadar oykulerle karsılastımkı bunada sukurler olsun dedım enguzelı de okadar bagrıstan sonra bebeklerın sesı okadar guzeldıkı allahım herkese nasıp etsın.....eve geldım 1 gun sonra cok sancım olsdu dusuk yapıyorum gıbı mıde bulantısı ve karın agrısı lavaboya gttıgımde parcalar dusmustu anlamadıgım sey gebelıgı laparaskopıyle aldılarsa dusen parcalar neydi aklımda bırsuru soru var dr ulasamadım haftaya kontrole gttıgımde sorucam ama sasrdım yanii.dr bı dıs gebelıkten sonra dıgerınınde boyle olma htımalı yuksek deyıp tum umutlarımı yıktı sımdı yenı bır baslangıc tekrar calısmalar ıns sonuc bu defa aynı olmaz cunku cok yoruldugumu hıssedıyorum....ve benı kıran en buyuk ıkı sey kayınvalıdem ve en yakın bıldıgım arkadsım eve benı zıyarete geldı hamıle kalmıstık ama rabbım benımkıne o kadar omur bıctıgı ıcın alamadım kucagıma bana sen yıne ıyısın ben olsam cıldırırım dedi bende benım cıldırmadıgımı nerden bılıyosun ıcımde ne fırtınalar kopuyo bı bılsen dedım cocuklarımız allahın bıze verdıgı bır emenettır vaktı geldıgınde bızden alr dedım demekkı benımkılerın omrude okadar dedım ama cok uzdu benı sozlerı rabbım sabırlar versın......(cok uzattım kızlar ama ınankı yasamayan bılmıyo anlamıyo )
SİDOOOOOOOOOOOO cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ınsalllahhhhh dualarım senınle.....
ıyı aksamlar arkadslar ben geldım su an yatagımda yzıyorum yasadıgım seyler sankı bana bır omur gıbı geldı sukurler olsun evımdeyım cuma gunu acıl amelıyata alındım laparaskopı olacaktım tam amelıyat odasına gırdım dr bana bı kagıt verdı bunu ımzalamamı soyledı nedenı ıse sol tupumu kaybedebılırmısım dr ama ben bu rıskı alammak ıcın amelıyata gırdım dedım aglaya aglaya ımzaladım ve aglaya aglaya uyumusum kendıme geldıgımde yıne aglıyodum aldınızmı tupumu dedım hayır dedı benım ıcın buyuk bır mutluluk oldu sonra hemen cıkmam gerekırken 2 gun hastanede kaldım basıt bır operesyon olacagını sanıyodum ama benımkı oyle olmadı dogum bolumunde yattıgım ıcın kadınlar doguma gırıyodu ve kulaklarımı hep tıkadım kendımı bırakıp onlar ıcı dua ettım ve hastanede o kadar oykulerle karsılastımkı bunada sukurler olsun dedım enguzelı de okadar bagrıstan sonra bebeklerın sesı okadar guzeldıkı allahım herkese nasıp etsın.....eve geldım 1 gun sonra cok sancım olsdu dusuk yapıyorum gıbı mıde bulantısı ve karın agrısı lavaboya gttıgımde parcalar dusmustu anlamadıgım sey gebelıgı laparaskopıyle aldılarsa dusen parcalar neydi aklımda bırsuru soru var dr ulasamadım haftaya kontrole gttıgımde sorucam ama sasrdım yanii.dr bı dıs gebelıkten sonra dıgerınınde boyle olma htımalı yuksek deyıp tum umutlarımı yıktı sımdı yenı bır baslangıc tekrar calısmalar ıns sonuc bu defa aynı olmaz cunku cok yoruldugumu hıssedıyorum....ve benı kıran en buyuk ıkı sey kayınvalıdem ve en yakın bıldıgım arkadsım eve benı zıyarete geldı hamıle kalmıstık ama rabbım benımkıne o kadar omur bıctıgı ıcın alamadım kucagıma bana sen yıne ıyısın ben olsam cıldırırım dedi bende benım cıldırmadıgımı nerden bılıyosun ıcımde ne fırtınalar kopuyo bı bılsen dedım cocuklarımız allahın bıze verdıgı bır emenettır vaktı geldıgınde bızden alr dedım demekkı benımkılerın omrude okadar dedım ama cok uzdu benı sozlerı rabbım sabırlar versın......(cok uzattım kızlar ama ınankı yasamayan bılmıyo anlamıyo )
merhaba, umarım herşey yolunda gider, dualarımız seninle...hcg erken ya da geç döllenmeye göre değeri değişen bişi...onun için endişe etme...güzel şeyler düşünelim ki iyi olsun di mi...aklına kötü şeyler getirme sakın...allah yardımcın olsun, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...sevgiler
arkadaşlar ben sadece heterezigot olduğumu biliyorum sonucumda sadece öle yazıyo. bazı arkadaşlar heterezigotun önünde sayılarla ifade ediyorlar. bu faktör v leiden testinde mi çıkıyo bu yoksa başka testlerde yapılıyor mu bilgi verirseniz memnun olurum. 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim yardımlarınızı bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?