Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Doktorunda sulandırıcıya ihtiyaç duymadığını mı söyledi yani sen sulandırıcıya kendin mi başlamıştın. Evham yapmıyorum aslında ama yeni bir hamilelikte aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyor beni. Bundan öncede bir dış gebeliğim var. İki kere kaybım var. Ve sanıyorum ki bu süreç tahmin ettiğimden daha çok yordu beni.
Çok iyi anlıyorum seni canım. Yok doktorum yazmıştı bana ama zaten halihazırda kanamam vardı o da tereddütle vermişti. Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah 🤲

Çok iyi anlıyorum seni canım. Yok doktorum yazmıştı bana ama zaten halihazırda kanamam vardı o da tereddütle vermişti. Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah 🤲
İnşallah canım benim 🤲🏻 çok ağır gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.
Bazı doktorlar sulandırıcı karşıtı oluyor sanırım 😊

Kızlar bir şey sormak istiyorum, benim 4 tane gende heterozigot çıktı bunu sanırım buraya yazmıştım ama aklıma takılan bir şey oldu, sonradan öğrendiğim lupus antikoagülan testi ile aptt testini kendi imkanlarımla yaptırdım. Aslında aptt yi 2 yıl önce yaptırmışım bilmeden. Lupusu yeni yaptırdım normal aralıkta bunlar. Ne yüksek ne düşük. Yine de pıhtılaşma riskim var mıdır

Kızlar bir şey sormak istiyorum, benim 4 tane gende heterozigot çıktı bunu sanırım buraya yazmıştım ama aklıma takılan bir şey oldu, sonradan öğrendiğim lupus antikoagülan testi ile aptt testini kendi imkanlarımla yaptırdım. Aslında aptt yi 2 yıl önce yaptırmışım bilmeden. Lupusu yeni yaptırdım normal aralıkta bunlar. Ne yüksek ne düşük. Yine de pıhtılaşma riskim var mıdır
Canım o testleri bilmiyorum yorum yapamayacağım o yüzden.

Hangi genler acaba? Heterozigot genetik olarak yatkınlık var demek diye biliyorum. Hangi genlerde olduğu çok önemli. Doktorunla görüştün mü hiç?

Hangi genler acaba? Heterozigot genetik olarak yatkınlık var demek diye biliyorum. Hangi genlerde olduğu çok önemli. Doktorunla görüştün mü hiç?
Doktorum trasferden sonra her gün oksapar olacaksın dedi, hematoloji ise kan sulandırıcı kullanma dedi ama kullanıcam tabi ben nolur nolmaz

Eklentiler

• IMG_20241129_101402.jpg
    IMG_20241129_101402.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 3
X