ooff o kötü olmus yaa:çok üzgünüm: internette gece uykuları için çok güzel taktikler var dene diicem ama bu zilliler kendi yolunu kendi buluoŞenizcelenim aynen yaaa....nasıl yaramaz bu bıdık anlatamam...akşam eşim geliyo ve ben daha öğle yemeği yiyemedim diyorum...bi de geceyi gündüzü karıştırıyo bu güzellik...gündüz uyuyo gece nöbetteyiz...çok fenayız yani...
seninkini nezaman görcezbu arada cemremin tombik yanaklarını seviyorum fot. her gördüğümde...allah nazarlardan korusun...
bende tekim şencim.cidden cok zor.bunalıorum bazen.allahım yokluklarını göstermesin ama bi yardımcı olsa en azından yemek yerdikkaydirigubbakcemile3 bende bugun 8de kahvaltı yaptım öölen 4 tü yemek yediğimdekafamçokkarıştıcelencim, uyumadığı zamanlarda benimkide kucak kuşu oldu iyice...gözünü açar açmaz öyle bir bağırıyor ki mecbur kalıyorum kucağıma almaya...ne ana kucakları sleeperlar aldım bana mısın demedi hiçbirinde durmuyo, illaki kucak istiyo...
hiç kimseyi istemiyordum ama yardımcı şartmış valla...benim ve eşimin aileside başka şehirdeler...öyle bir başıma uğraşıyom...
celencim izin olayını ne yaptın bu arada...ne zaman başlıyosun...benim yaryıl tatilinden sonra bitiyo iznim...sanırım heyet raporu vs. ile hazirana kadar gitmiycem...
heyet kaç güne kadar alabiliyoruz biliyor musun...
öpüyorum cemremi ve seni....allah yardımcın olsun canımm...
şenciğim çok teşekkür ederim bilgilerin için bende bebek istiyorum sanırım bu ay başlıyoruz bu yüzden fikirlerinizi almak istedim celen sanırım senden mtfhr heterezigottun sen kullandın mı bana kadın doğumcu hiçbirşeye gerek yok sen taşıyıcısın diyor hemotoloji uzmanı hamile olduğunu aladığın an hemen başlıycaz diyoz sizden okuduğum kadarıyla ben hemotoloğu dinleyeceğim inanın o kadar tedirginimki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz benim betahcg değerim çok düştü parça kaldı dediler tekrar operasyon geçirdim ondan sonra yine geç düştü reglim ilk reglim kürtajımdan 3,5 ay sonra oldu ısrarla ofis çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı .
hamile olan arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah yüreğinde bebek aşkıyla yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhaba simge, izmirdensin sanırım. dr.un kim öğrenebilir miyimfundacım ben de mthfr heterezigotum canım ,bana kadın doğumcum hemen hamile kalır kalmaz fraksiparin 0,3 başlıcaksın dedi.bence sen de şimdi coraspin kullanmaya başla ve iğne konusunda ısrar et.
şenciğim çok teşekkür ederim bilgilerin için bende bebek istiyorum sanırım bu ay başlıyoruz bu yüzden fikirlerinizi almak istedim celen sanırım senden mtfhr heterezigottun sen kullandın mı bana kadın doğumcu hiçbirşeye gerek yok sen taşıyıcısın diyor hemotoloji uzmanı hamile olduğunu aladığın an hemen başlıycaz diyoz sizden okuduğum kadarıyla ben hemotoloğu dinleyeceğim inanın o kadar tedirginimki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz benim betahcg değerim çok düştü parça kaldı dediler tekrar operasyon geçirdim ondan sonra yine geç düştü reglim ilk reglim kürtajımdan 3,5 ay sonra oldu ısrarla ofis çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı .
hamile olan arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah yüreğinde bebek aşkıyla yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
sidooo ecesem eserizmir tebriklerkaydirigubbakcemile2 allah tamamına erdirsin inş
umut sevgim üzülme canım sağlığın yerinde olsun yine bebeğin olur allahtan tüpüne zarar gelmemiş bir umutla bebeğini beklerken o masaya yatmak o ruh hali ne kadar zor bilmezmiyim öyle tuhaf duygular sarıyor ki insanı allah sabır versin canım
hiç bir şey kalıcı değildir acı da tatlıda geçiyor ama rabbim acılarımızı daha çabuk geçirsin inş mutluluğumuz hep daim olsun
eserizmir dr kim acaba daha öncede bizim gibi hastaları olmuşmu ben gebe değilim ama gebe kaldığımda ne yapıcam bilmiyorum aslında ben gebe kalabilecekmiyim tekrar çocuk istiyormuyum onuda bilmiyorum çünkü son kürtajı 2,5 ay önce oldum acılarım geçti ama korkularım hala benimle umarım bu gebeliğinde sorun yaşamazsın canım
sağol arkadaşım. Inşallah allah tamamına sağlıklı bi şekilde erdirirde hepimiz mutlu oluruz. Ben yarın yeni bir dr.a gidicem. Als. Dev.hast.de görev yapıyormuş als.da özel m.hanesi varmış. Bizim gibi hastaları varmış. çok methetttiler gidip hem ilk muayinemi olucam hemde tanışıcam. Kendi dr.umda çok ii ama anladığım kadarıyla ben ilk hastasıyım bu şekilde. Onada c.tesi aldım randevuyu :) gittikten sonra size yazarım son durumu. Benim de aklıma takılan şeyler var hiç hamilelik belirtilerim yok ne bulantı ne bişi. Ilklerde hemen bulantı olmuştu g.lerde sızlama falan ama şimdi hiçbişi yok. Kasık ve karın ağrılarımda yok. Bu beni korkutmalı mı yoksa normal mi anlamadım. Biligisi olan varsa... Tecrübelerinizi bekliyorum.
merhaba simge, izmirdensin sanırım. dr.un kim öğrenebilir miyim
sağol arkadaşım. Inşallah allah tamamına sağlıklı bi şekilde erdirirde hepimiz mutlu oluruz. Ben yarın yeni bir dr.a gidicem. Als. Dev.hast.de görev yapıyormuş als.da özel m.hanesi varmış. Bizim gibi hastaları varmış. çok methetttiler gidip hem ilk muayinemi olucam hemde tanışıcam. Kendi dr.umda çok ii ama anladığım kadarıyla ben ilk hastasıyım bu şekilde. Onada c.tesi aldım randevuyu :) gittikten sonra size yazarım son durumu. Benim de aklıma takılan şeyler var hiç hamilelik belirtilerim yok ne bulantı ne bişi. Ilklerde hemen bulantı olmuştu g.lerde sızlama falan ama şimdi hiçbişi yok. Kasık ve karın ağrılarımda yok. Bu beni korkutmalı mı yoksa normal mi anlamadım. Biligisi olan varsa... Tecrübelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?