papatyacım parça parça yazdım ama...birde 6 ayda bir bazı tahlillerin tekrar yapılması gerekiyor dedi, yaptırıp sonuca göre önlem alırız dedi...anne ve babamında homosisteine baktırıp sonucu bildirmelerini istedi. sonuca göre belki onlarında folik asit ve b12 almaları gerekebilir dedi... birde ben homozigot olduğumdan yüzde elli bebektede bu durumun olabileceğini , onun deyişiyle"yuvadan ayrılmadan genç kız olduğunda" gerekli tahlilleri yaptırarak durumdan haberdar olmamızın yeterli olacağını ekstra birşeye şu anda bebek adına gerekolmadığını belirtti..ha birde kolesterol ve şekerimin yükselmemesi gerektiğini kilo almamam gerektiğini, bunların pıhtılaşmayı tetikleyeceğini belirtti...daha birçok şey anlattı ama aklıma geldikçe yazarım canım..
birde ibni sina da önder aslan varmış hematolog özel muayenehanesi var kavaklıderede...onun için de iyi demişlerdi...
bu söylediğim isimlerin hepsinin adres tel bilgileri var bende..istersen yazarım..
sevgiler...
merhaba şen
bende pıhtılaşmadan dolayı toplar damar tıkanıklığı geçirdikten sonra ibni sinadaki önder aslanın muaynehanesine gitmiştim şunu eklemek istiyorum hoca çok ii sorulan bütün sorulara sakin bi şekilde cevap veriyo gerekli bütün tetkikleri yaptırdı ancak telefonla kesinlikle ulaşamıyosun telefonlara çıkmıyo ben daha sonra bişey sormak için aradığımda çok kısa konuşcağımı belirttiğim halde telefona çıkmadı yani biraz paraya bakıyo sonuçta bizim rahatsızlığımız genetik önür boyu sürcek bişey ben en ufak bişeydede muaynehanesine gitcek değilim telefonda maildede sorunu çözebiliriz ama bu dr bu şekilde çalışmıyo onun için pek tavsiye etmem