papatyacım parça parça yazdım ama...birde 6 ayda bir bazı tahlillerin tekrar yapılması gerekiyor dedi, yaptırıp sonuca göre önlem alırız dedi...anne ve babamında homosisteine baktırıp sonucu bildirmelerini istedi. sonuca göre belki onlarında folik asit ve b12 almaları gerekebilir dedi... birde ben homozigot olduğumdan yüzde elli bebektede bu durumun olabileceğini , onun deyişiyle"yuvadan ayrılmadan genç kız olduğunda" gerekli tahlilleri yaptırarak durumdan haberdar olmamızın yeterli olacağını ekstra birşeye şu anda bebek adına gerekolmadığını belirtti..ha birde kolesterol ve şekerimin yükselmemesi gerektiğini kilo almamam gerektiğini, bunların pıhtılaşmayı tetikleyeceğini belirtti...daha birçok şey anlattı ama aklıma geldikçe yazarım canım..
birde ibni sina da önder aslan varmış hematolog özel muayenehanesi var kavaklıderede...onun için de iyi demişlerdi...
bu söylediğim isimlerin hepsinin adres tel bilgileri var bende..istersen yazarım..
sevgiler...
]
merhaba ecesem
senin adına çok sevindim inşallah bebişini kucağına alırsın bende önümüzdeki ay lütfü önderoğluna gitmeyi düşüyorum henüz hamile değilim açıkcası şimdimi gitsem hamile kalıncamı gitsem karar veremedim sen hamile kalmadan gitmiştin sanırım sence gitmeme gerek varmı muyaneye gittikten sonrada bizlerle paylaşırsan sevinirim
merhaba smmm06;
canım çok teşekkür ediyorum.ben ilk önce sinan beksaça gittim. pıhtılaşmayla ilgili sorunum onun yaptırdığı testlerle ortaya çıktı.... test sonuçlarına göre metioninden sınırlı diyet verdi.... bu diyeti 3 ay hiç firesiz yaptım ama çok zorlandım.... sonrada başka bir uzmanın fikrini almak için yeniden doktor arayışına girip lütfü beye ulaştık... .... o sıralarda zaten gebelik düşünmemiştik.... şimdi hamileyim... ve onunla başlıcaz bu yola....lütfü beyde hoşuma giden bir şey var.... kafama takılan ne olursa olsun mail atıyorum ve aynı gün cevap veriyor... işin maddi boyutuna gelince yükü fazlaca ağır bence... ama yeterki sağlıkla doğsun para falan insanın umrunda olmuyor...
senin doktor konusunda kafan karışıksa ve rahatlamaya ihtiyacın varsa lütfü beye gidebilirsin.... onun muayene hanesinden çıkınca kendini normal gebelerden bir farkın yokmuş , bugün hamile kalıp yarın doğurcakmışsın hissi veriyor... ama bu rahatlık fazla sürmüyor haberin ola.... yani lütfü beyde fazlaca pozitif bir insan.... sanki herşey normalde abartan bizmişiz gibi.... bana senin düşüklerin raslantısal.. bence sağlıklı gebeliğe ulaşıncaya kadar dene demişti.... baktıki ben hiç oralı değilim o zaman işi riske atmayalım gebe kalınca iğneye başlayalım demişti......
sevgili ecesem hemotolağa gittiğini yazmıştın.bende hacettepeye gidiyorum ve bir hematoloğa gitmeyi istiyorum.randevu nasıl aldın?ücreti ne kadardı?tahliler ne kadar zamanda çıktı?kusura bakma çok sordum.hamilleliğin inşallah sorunsuz huzurlu bir şekilde geçer bize de du et lütfen şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaslar.... dun cok sasırtıcı bısey oldu. hamıle oldugumu ogrendık...:CüvCüv:ama adetın ustunden 1 gun gecmıstı kan testı yaptırdık.hcg 58 cıktı.bıraz dusuk bı deger.ama olsun.doktorum cuma tekrar yapalım testı dedı.aranızda hcg az baslayıp sonra artan varmı? bıde ıgne basladık.bugun 4+4 um allahın ıznıyle ılk ıhnemı oldum.doktorum ınohep yazdı.aranızda yada bıldıgınız buu ıgneyı kullanan varmı? ama hıc acıtmadı ıgne.cok ınceydı. sızlerden ıstegım var kızlar...kader arkadaslarıyız bız..her ne kadar tanısmasakta...bana dua etmenızı ıstıyorum.hersey cume cozulcek.o zamana kadar umutlanmak yok.nolur edın artsın degerım...
merhaba arkadaslar.... dun cok sasırtıcı bısey oldu. hamıle oldugumu ogrendık...:CüvCüv:ama adetın ustunden 1 gun gecmıstı kan testı yaptırdık.hcg 58 cıktı.bıraz dusuk bı deger.ama olsun.doktorum cuma tekrar yapalım testı dedı.aranızda hcg az baslayıp sonra artan varmı? bıde ıgne basladık.bugun 4+4 um allahın ıznıyle ılk ıhnemı oldum.doktorum ınohep yazdı.aranızda yada bıldıgınız buu ıgneyı kullanan varmı? ama hıc acıtmadı ıgne.cok ınceydı. sızlerden ıstegım var kızlar...kader arkadaslarıyız bız..her ne kadar tanısmasakta...bana dua etmenızı ıstıyorum.hersey cume cozulcek.o zamana kadar umutlanmak yok.nolur edın artsın degerım...
merhaba arkadaslar.... dun cok sasırtıcı bısey oldu. hamıle oldugumu ogrendık...:CüvCüv:ama adetın ustunden 1 gun gecmıstı kan testı yaptırdık.hcg 58 cıktı.bıraz dusuk bı deger.ama olsun.doktorum cuma tekrar yapalım testı dedı.aranızda hcg az baslayıp sonra artan varmı? bıde ıgne basladık.bugun 4+4 um allahın ıznıyle ılk ıhnemı oldum.doktorum ınohep yazdı.aranızda yada bıldıgınız buu ıgneyı kullanan varmı? ama hıc acıtmadı ıgne.cok ınceydı. sızlerden ıstegım var kızlar...kader arkadaslarıyız bız..her ne kadar tanısmasakta...bana dua etmenızı ıstıyorum.hersey cume cozulcek.o zamana kadar umutlanmak yok.nolur edın artsın degerım...[/QUOT
ay canım benim çok şükür dualarımız kabul oldu.ay çok çok ama çok sevindim rabbim inşallah bu defa sonuna erdirir.hadi allah seni ve bebişini korusun darısı tüm isteyen herkesin başına olsun.sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?