ıyı aksamlar arkadslar ben geldım su an yatagımda yzıyorum yasadıgım seyler sankı bana bır omur gıbı geldı sukurler olsun evımdeyım cuma gunu acıl amelıyata alındım laparaskopı olacaktım tam amelıyat odasına gırdım dr bana bı kagıt verdı bunu ımzalamamı soyledı nedenı ıse sol tupumu kaybedebılırmısım dr ama ben bu rıskı alammak ıcın amelıyata gırdım dedım aglaya aglaya ımzaladım ve aglaya aglaya uyumusum kendıme geldıgımde yıne aglıyodum aldınızmı tupumu dedım hayır dedı benım ıcın buyuk bır mutluluk oldu sonra hemen cıkmam gerekırken 2 gun hastanede kaldım basıt bır operesyon olacagını sanıyodum ama benımkı oyle olmadı dogum bolumunde yattıgım ıcın kadınlar doguma gırıyodu ve kulaklarımı hep tıkadım kendımı bırakıp onlar ıcı dua ettım ve hastanede o kadar oykulerle karsılastımkı bunada sukurler olsun dedım enguzelı de okadar bagrıstan sonra bebeklerın sesı okadar guzeldıkı allahım herkese nasıp etsın.....eve geldım 1 gun sonra cok sancım olsdu dusuk yapıyorum gıbı mıde bulantısı ve karın agrısı lavaboya gttıgımde parcalar dusmustu anlamadıgım sey gebelıgı laparaskopıyle aldılarsa dusen parcalar neydi aklımda bırsuru soru var dr ulasamadım haftaya kontrole gttıgımde sorucam ama sasrdım yanii.dr bı dıs gebelıkten sonra dıgerınınde boyle olma htımalı yuksek deyıp tum umutlarımı yıktı sımdı yenı bır baslangıc tekrar calısmalar ıns sonuc bu defa aynı olmaz cunku cok yoruldugumu hıssedıyorum....ve benı kıran en buyuk ıkı sey kayınvalıdem ve en yakın bıldıgım arkadsım eve benı zıyarete geldı hamıle kalmıstık ama rabbım benımkıne o kadar omur bıctıgı ıcın alamadım kucagıma bana sen yıne ıyısın ben olsam cıldırırım dedi bende benım cıldırmadıgımı nerden bılıyosun ıcımde ne fırtınalar kopuyo bı bılsen dedım cocuklarımız allahın bıze verdıgı bır emenettır vaktı geldıgınde bızden alr dedım demekkı benımkılerın omrude okadar dedım ama cok uzdu benı sozlerı rabbım sabırlar versın......(cok uzattım kızlar ama ınankı yasamayan bılmıyo anlamıyo )
SİDOOOOOOOOOOOO cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ınsalllahhhhh dualarım senınle.....
Sevgili umutsevgim ,
Canımm , çok geçmiş olsun...Operasyon seni hem ruhsal , hem bedensel hırpalamış...Ama gene de çok şükür diyelim canım yaa...Bak Allah korusun tüpünün zarar görme ihtimali varmış ve zarar görmemiş çok şükür...Ayrıca hamile kalmak için bir tüpün olması yeterli biliyorsun...
Bir daha dış gebelik riski taşımana hiç kafayı takma bence... O risk daha önce dış gebelik geçirmemiş olanlar için de var...Hayat herkes için her an riskle dolu zaten...Burada istatistikleri bozan bir sürü arkadaşımız var...Bak Celen e kaç kayıptan sonra kızına kavuştu...
Hastanede yaşadıklarını , hissettiklerini çok iyi anlıyorum...Ben de hacettepede histereskopi olduğumda öyle hikayeler duymuştum ki , hem moralim bozulmuştu , hem de halime şükretmiştim..Sinirlerim harap olmuştu , sürekli ağlıyordum...Ahh ahh dediğin gibi ancak yaşayan anlayabilir umutsevgim...
Sen lütfen şu an , senin duygularını anlamaktan uzak , duygusuz , düşüncesiz insanlar için moralini bozma...Bir kadın bir kadını anlamaktan uzaksa , üstelik de hamile ya da anne olan biri , ne söylenebilir ki ...Maalesef hepimizin etrafında bu tür insanlar olabiliyor...Karşısındakinin duygularını anlamaktan uzak , bazen de özellikle kırmak isteyen zavallı insanlar...Ne diyelim Allah kalplerini yumuşatsın...
Canım sen şu an sadece iyileşmeye odaklan...Önce bi iyileş herşey yoluna girecek inşallah...Allah daha beterini göstermesin , başka üzüntü vermesin , sabrının da karşılığını versin inşallah diyorum..Tekrar geçmiş olsun diyorum , bir an önce iyileşirsin inşallah...Kendine iyi bak , güçlü ol , sabret...Çok sevgiler...