Kanda pihtilasma bilgisi olanlar acil

Banada bakar mısınız sonuçlara ?
1298 cok önemli degil.
Hastasi degil taşıyıcısısınız.
Cogu doktor artik kan sulandırıcı gerek görüşmüyor.
Ama kayıplarınız var ise başlarlar kan sulandırıcı igneye.

1298 cok önemli degil.
Hastasi degil taşıyıcısısınız.
Cogu doktor artik kan sulandırıcı gerek görüşmüyor.
Ama kayıplarınız var ise başlarlar kan sulandırıcı igneye.
Evet bir kimyasal ile 6 haftalık iken kürtajım var henüz doktora gitmedim sağlıklı gebelik mümkün müdür kan sulandırıcı ile sizce

Evet bir kimyasal ile 6 haftalık iken kürtajım var henüz doktora gitmedim sağlıklı gebelik mümkün müdür kan sulandırıcı ile sizce
Mümkün tabi ki ben 4 sorunlu genle biri homozigot ve homosistein 22 ile 2 çocuk doğurdum.
Ki bu sorunun yanında ne sorunlarım vardı ne sorunların vardı ooo yaz yaz bitmez.
Hiç moralini bozma.
Olur hemde cok güzel cocuklarin olur…

Bendede pıhtılaşma var tüp bebek yaptırdım 20 hafta kadar falan corasprin kullandım suan 32.haftamdayım ecoprin kullanıyorum iğne için acele etme

Mümkün tabi ki ben 4 sorunlu genle biri homozigot ve homosistein 22 ile 2 çocuk doğurdum.
Ki bu sorunun yanında ne sorunlarım vardı ne sorunların vardı ooo yaz yaz bitmez.
Hiç moralini bozma.
Olur hemde cok güzel cocuklarin olur…
Merhaba yorumlarınızı okudum çok güzel açıklayıcı ifadelerde bulunmuşsunuz. Kendi sonuçlarım ile karşılaştırma yapmaya çalıştım fakat birebir aynı sonucu göremediğim için sizden yardım istiyorum
4 yaşında bir oğlum var normal gebelik ilaçsız iğnesiz geçirdim 2023 yılında 3 düşük yaptım biri kimyasal gebelikti.

Eklentiler

• IMG_9451.jpeg
    IMG_9451.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 53
B12 ve folik asiti birlikte kullanacaksın.
Sadece b12 yi kullanırsan folik asiti bitirir, sadece folik asiti kullanırsan b12 yi bitirir. Bu da protein sentez problemini oluşturuyor ve damarlarımızda homosisteini yükseltiyor. Doktorlarınızın bunları size anlatması gerekiyor.
Doktor bana 1 saate yakın anlatmıştı.

Sizin ki cok yüksek değil ben 22 homosisteinle gebe kaldım, bacaklarıma vuran ağrıyı tarifi yok anlatamam. Doktorlar beni hastaneden çıkarmamışlardı.

Gebe kalırsın hiç stres yapma.

Hayatin boyunca b12 ve folik asit takviyesi kullanacaksınız.
Ben hafta da iki kere dil alti fıs fıs sprey kullanıyorum. Folbiolda iki haftada bir alıyorum.
Ama günlük 400 mgc folik asit te kullanılabilir.
Folbiol 5mg olduğu için baya bi fazla sık sık içmiyorum.

B12 ve folik asit birlikte kullanınca düşer homosistein.
Merhaba ben bugün sonuc aldım ama sizden bi yorum isteyebilir miyim?

Eklentiler

• IMG_1507.jpeg
    IMG_1507.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba ben bugün sonuc aldım ama sizden bi yorum isteyebilir miyim?
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum.
Hayat gerçekten bize zor.
Benim 4 sizin 3 geniniz problemli aynı genler.
B12 folik asit kullanacaksın okumuşsundur yazdıklarımı.
Vucudun protein sentez problemi yaşıyor ve damarlar tıkanıyor. Homosistein yüksekliğinden…

Bol su iç, alkol asla ama asla ama asla kullanma.
B12 folik asit düzenli kullanacaksın. Degerlerini kontrol ettirirsin her zaman.
Gebelik düşünüyor isen 400 mgc folik asit ve b12 fil ati formu kullan. Degerlerine bakır.
Fakat cok yuklenme gebelik düşündüğün icin b12 haftada iki gun kullan dil atli formu; b12 kullandigin gun asla folik asit kullanma. 400 mgc folik asit istedigin markanın kullanabilirsin.

Sormak istediğin bisey olursa özelden sorabilirsin.

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum.
Hayat gerçekten bize zor.
Benim 4 sizin 3 geniniz problemli aynı genler.
B12 folik asit kullanacaksın okumuşsundur yazdıklarımı.
Vucudun protein sentez problemi yaşıyor ve damarlar tıkanıyor. Homosistein yüksekliğinden…
Bol su iç, alkol asla ama asla ama asla kullanma.
B12 folik asit düzenli kullanacaksın. Degerlerini kontrol ettirirsin her zaman.
Gebelik düşünüyor isen 400 mgc folik asit ve b12 fil ati formu kullan. Degerlerine bakır.
Fakat cok yuklenme gebelik düşündüğün icin b12 haftada iki gun kullan dil atli formu; b12 kullandigin gun asla folik asit kullanma. 400 mgc folik asit istedigin markanın kullanabilirsin.
Sormak istediğin bisey olursa özelden sorabilirsin.
Merhaba,yazdıklarınızı okudum ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadım,hamile kalamıyorum,bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım,kan pıhtılaşması varsa hamile kalmaya engel midir,kan pıhtılaşmasına hamile kalmadan mı baktirmamiz gerekiyor konu hakkında bilgilendirebilir mısınız

Merhaba,yazdıklarınızı okudum ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadım,hamile kalamıyorum,bu ay tüp bebek sürecine başlayacağım,kan pıhtılaşması varsa hamile kalmaya engel midir,kan pıhtılaşmasına hamile kalmadan mı baktirmamiz gerekiyor konu hakkında bilgilendirebilir mısınız
Var tabi ki.

Fakat var diye ille gebe kalamazsın diye bi konu yok.
Ben dehşet pıhtılaşma degeri ile ogluma gebe kaldım. Ama sol bacağımı tuttu. Gebelik basinda ve son doneminde sorun oldu. Hatta tek bacagim davul gibi şişti.
Bu sorunu olup bilmeden gebelik geciren bir dolu hamile var.
Pıhtılaşmanın nereyi tuttugu önemli.
Örnek; Bebeğe kan giden damarları tutar ise sorun olur.

Var tabi ki.

Fakat var diye ille gebe kalamazsın diye bi konu yok.
Ben dehşet pıhtılaşma degeri ile ogluma gebe kaldım. Ama sol bacağımı tuttu. Gebelik basinda ve son doneminde sorun oldu. Hatta tek bacagim davul gibi şişti.
Bu sorunu olup bilmeden gebelik geciren bir dolu hamile var.
Pıhtılaşmanın nereyi tuttugu önemli.
Örnek; Bebeğe kan giden damarları tutar ise sorun olur.
Bilgi için teşekkür ederim,birde biryerde okumuştum yine bu sayfada,bende romatizma var ama ilaç kullanmıyorum ağrılarla hayatıma devam ediyorum uzun yıllardır,romatizma da kan pıhtılaşması yapar hamileliğe engel olur gibi birşeyler okumuştum sizin bir bilginiz var mi

Bilgi için teşekkür ederim,birde biryerde okumuştum yine bu sayfada,bende romatizma var ama ilaç kullanmıyorum ağrılarla hayatıma devam ediyorum uzun yıllardır,romatizma da kan pıhtılaşması yapar hamileliğe engel olur gibi birşeyler okumuştum sizin bir bilginiz var mi
Hayır bu konuda hicbir bilgim yok.

X