- 6 Kasım 2022
- 380
- 138
Merhaba son durumunuz nedir bendr aynı şeyi yaşıyorumMutlaka bir nedeni var tüm bu düşüklerimizin ama mesele sebebini bulmakta. Ben de haşimato 2. Duşukten sonra oldu ve her iki antikor seviyem de çildirmiş seviyede. Prof. olan bir endokrin uzmanina gidiyorum ilac kullanmazsan dusuk olur diyor suan degerlerim gayet iyi hep tiroide baglamistim ama son iki dusukten sonra onu da eledim ne yazik ki. Rabbim tez zamanda ikimize de şifa versin kuzum. Ben kendimi cok üzdüm yiprattim ama elime bir sey gecmiyor boyle yapinca sagligimi daha olumsuz etkiledigimi goruyorum. 2 gundur kahverengi lekeler ve cok kötü kasik agrilarim oldu muhtemelen bu bebegim de gitti. Bütün belirtilerim de gitti zaten diger tüm düşüklerim boyle oldu. Keske bilseydim hic olmayacagini ya da ilerde elbet nasip olacagini bu kadar kafaya takmaz ve kendimi olana hazirlardim. Belirsizlik ve çaresiz imtihanimizin en agir parcasi umut etmeden duramiyorum elimde degil. Surekli ayni şeyi yaşamama ragmen. Ama artik kesinlikle genetikle deneyecegim ben de. Elimden geldigi ve imkanlarim musade ettigi surece 30 yasindayiz ve hayatimizi yasamayi unuttuk derdimizden. Rabbim cani gonulden anne olmayi dileyen bizim ve bizim durumumuzda olan tum anne adaylarinin yardimcisi olsun tez zamanda evlatlarimiza saglik ve sihhatle kavustursun