• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım celeni yakalamışken azıcık dertleşiim dedim...nolur yanlış anlamyın...rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...hep dualarımdasınız inanın...sevgiler

celenim aynen yaaa....nasıl yaramaz bu bıdık anlatamam...akşam eşim geliyo ve ben daha öğle yemeği yiyemedim diyorum...bi de geceyi gündüzü karıştırıyo bu güzellik...gündüz uyuyo gece nöbetteyiz...çok fenayız yani...
ooff o kötü olmus yaa:çok üzgünüm: internette gece uykuları için çok güzel taktikler var dene diicem ama bu zilliler kendi yolunu kendi buluoŞeniz
bu arada cemremin tombik yanaklarını seviyorum fot. her gördüğümde...allah nazarlardan korusun...
seninkini nezaman görcez:oklava:
celencim, uyumadığı zamanlarda benimkide kucak kuşu oldu iyice...gözünü açar açmaz öyle bir bağırıyor ki mecbur kalıyorum kucağıma almaya...ne ana kucakları sleeperlar aldım bana mısın demedi hiçbirinde durmuyo, illaki kucak istiyo...
hiç kimseyi istemiyordum ama yardımcı şartmış valla...benim ve eşimin aileside başka şehirdeler...öyle bir başıma uğraşıyom...
bende tekim şencim.cidden cok zor.bunalıorum bazen.allahım yokluklarını göstermesin ama bi yardımcı olsa en azından yemek yerdikkaydirigubbakcemile3 bende bugun 8de kahvaltı yaptım öölen 4 tü yemek yediğimdekafamçokkarıştı
celencim izin olayını ne yaptın bu arada...ne zaman başlıyosun...benim yaryıl tatilinden sonra bitiyo iznim...sanırım heyet raporu vs. ile hazirana kadar gitmiycem...
heyet kaç güne kadar alabiliyoruz biliyor musun...
öpüyorum cemremi ve seni....allah yardımcın olsun canımm...

şencim ben sözleşmelitydim ve sözleşmem eylül ayında bitmişti.hem atyin olduğumuz için hemde cemre doğacağı için yenilemedik sözleşmeyi.o yuzden ben baya bi baslamayı düşünmüyorum.en azından konusasıya derdini anlatasıya kadar.istanbul gibi bi yerde bakıcı olayı bana ters gelioyasakkelime ama yanlıs bilmiyorsam dönem sonuna kadar kalırsın evde.
bizde sizi öpüyoruz şen cim.allahım hepimizin yardımcısı olsun..:1hug:

şenciğim çok teşekkür ederim bilgilerin için bende bebek istiyorum sanırım bu ay başlıyoruz bu yüzden fikirlerinizi almak istedim celen sanırım senden mtfhr heterezigottun sen kullandın mı bana kadın doğumcu hiçbirşeye gerek yok sen taşıyıcısın diyor hemotoloji uzmanı hamile olduğunu aladığın an hemen başlıycaz diyoz sizden okuduğum kadarıyla ben hemotoloğu dinleyeceğim inanın o kadar tedirginimki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz benim betahcg değerim çok düştü parça kaldı dediler tekrar operasyon geçirdim ondan sonra yine geç düştü reglim ilk reglim kürtajımdan 3,5 ay sonra oldu ısrarla ofis çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı .

hamile olan arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah yüreğinde bebek aşkıyla yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

şenciğim çok teşekkür ederim bilgilerin için bende bebek istiyorum sanırım bu ay başlıyoruz bu yüzden fikirlerinizi almak istedim celen sanırım senden mtfhr heterezigottun sen kullandın mı bana kadın doğumcu hiçbirşeye gerek yok sen taşıyıcısın diyor hemotoloji uzmanı hamile olduğunu aladığın an hemen başlıycaz diyoz sizden okuduğum kadarıyla ben hemotoloğu dinleyeceğim inanın o kadar tedirginimki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz benim betahcg değerim çok düştü parça kaldı dediler tekrar operasyon geçirdim ondan sonra yine geç düştü reglim ilk reglim kürtajımdan 3,5 ay sonra oldu ısrarla ofis çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı .

hamile olan arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah yüreğinde bebek aşkıyla yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

fundacım ben de mthfr heterezigotum canım ,bana kadın doğumcum hemen hamile kalır kalmaz fraksiparin 0,3 başlıcaksın dedi.bence sen de şimdi coraspin kullanmaya başla ve iğne konusunda ısrar et.

fundacım ben de mthfr heterezigotum canım ,bana kadın doğumcum hemen hamile kalır kalmaz fraksiparin 0,3 başlıcaksın dedi.bence sen de şimdi coraspin kullanmaya başla ve iğne konusunda ısrar et.
merhaba simge, izmirdensin sanırım. dr.un kim öğrenebilir miyim

kızlar moralim çok bozuk önümüzdeki ay lütfü beye gitmeyi düşünüyodumondan önce endokrine gidiyim tiroid hormonlarıma baktırıyım dedim aslında çok fazla şikayetimde yoktu bütün değerlerim normal çıkarken anti tg 293 çıktı sanırım çok yüksek pıhtılaşmadan sonra buda çıkınca moralim bozuldu sanırım hamile kalmam iyice zorlaştı gerçi daha dr göstremedim sonucu ama araştırdığım kadarıyla baya yüksek lütfü beye bunuda söyliycem bakalım o ne diycek aranızda benim gibi tiroid sorunu yaşan varmı

SMMM06 GEÇMİŞ OLSUN, benim bir arkadaşımın vardı önce ilaç tedavisi gördü ve sürekli tahlilleri yapılıyordu. 6 ay sonrada bebek için dr.u izin vermişti. en son görüştüğümüzde bir kızı vardı. Ama çok kilo almış sölediğine göre. sende ihmal etme zaman dediğimiz şey çabucak geçiyor. önemli olan allah o sabrı hepimize versin. sağlığımıza kavuşuruz umarım bir an önce.

SİDOOO ECESEM ESERİZMİR tebriklerkaydirigubbakcemile2 allah tamamına erdirsin inş

umut sevgim üzülme canım sağlığın yerinde olsun yine bebeğin olur allahtan tüpüne zarar gelmemiş bir umutla bebeğini beklerken o masaya yatmak o ruh hali ne kadar zor bilmezmiyim öyle tuhaf duygular sarıyor ki insanı allah sabır versin canım
hiç bir şey kalıcı değildir acı da tatlıda geçiyor ama rabbim acılarımızı daha çabuk geçirsin inş mutluluğumuz hep daim olsun

eserizmir dr kim acaba daha öncede bizim gibi hastaları olmuşmu ben gebe değilim ama gebe kaldığımda ne yapıcam bilmiyorum aslında ben gebe kalabilecekmiyim tekrar çocuk istiyormuyum onuda bilmiyorum çünkü son kürtajı 2,5 ay önce oldum acılarım geçti ama korkularım hala benimle umarım bu gebeliğinde sorun yaşamazsın canım

smmm06 üzülme canım düzenli bir şekilde tedavini ol zaman herşeyin ilacı biliyorum içindeki çocuk özlemi hiç bitmiyor ama tedavi olmayıncada aynı kayıpları yaşama korkusu insanı daha çok üzüyor şen arkadaşımızdada triod sorunu vardı şimdi maaşallah bir kızı var aklına hep güzel şeyler getir

fundacım ben hamile kalmadan 1 ay önce folik asite ve aspirine baslamıstım.hamile olduğumu öörendiğim ve keseyi gördğüm an iğneye basladık.bence hematoloğunu dinle.veya doktorunu ikna et.

sidooo ecesem eserizmir tebriklerkaydirigubbakcemile2 allah tamamına erdirsin inş

umut sevgim üzülme canım sağlığın yerinde olsun yine bebeğin olur allahtan tüpüne zarar gelmemiş bir umutla bebeğini beklerken o masaya yatmak o ruh hali ne kadar zor bilmezmiyim öyle tuhaf duygular sarıyor ki insanı allah sabır versin canım
hiç bir şey kalıcı değildir acı da tatlıda geçiyor ama rabbim acılarımızı daha çabuk geçirsin inş mutluluğumuz hep daim olsun

eserizmir dr kim acaba daha öncede bizim gibi hastaları olmuşmu ben gebe değilim ama gebe kaldığımda ne yapıcam bilmiyorum aslında ben gebe kalabilecekmiyim tekrar çocuk istiyormuyum onuda bilmiyorum çünkü son kürtajı 2,5 ay önce oldum acılarım geçti ama korkularım hala benimle umarım bu gebeliğinde sorun yaşamazsın canım

sağol arkadaşım. Inşallah allah tamamına sağlıklı bi şekilde erdirirde hepimiz mutlu oluruz. Ben yarın yeni bir dr.a gidicem. Als. Dev.hast.de görev yapıyormuş als.da özel m.hanesi varmış. Bizim gibi hastaları varmış. çok methetttiler gidip hem ilk muayinemi olucam hemde tanışıcam. Kendi dr.umda çok ii ama anladığım kadarıyla ben ilk hastasıyım bu şekilde. Onada c.tesi aldım randevuyu :) gittikten sonra size yazarım son durumu. Benim de aklıma takılan şeyler var hiç hamilelik belirtilerim yok ne bulantı ne bişi. Ilklerde hemen bulantı olmuştu g.lerde sızlama falan ama şimdi hiçbişi yok. Kasık ve karın ağrılarımda yok. Bu beni korkutmalı mı yoksa normal mi anlamadım. Biligisi olan varsa... Tecrübelerinizi bekliyorum.

sağol arkadaşım. Inşallah allah tamamına sağlıklı bi şekilde erdirirde hepimiz mutlu oluruz. Ben yarın yeni bir dr.a gidicem. Als. Dev.hast.de görev yapıyormuş als.da özel m.hanesi varmış. Bizim gibi hastaları varmış. çok methetttiler gidip hem ilk muayinemi olucam hemde tanışıcam. Kendi dr.umda çok ii ama anladığım kadarıyla ben ilk hastasıyım bu şekilde. Onada c.tesi aldım randevuyu :) gittikten sonra size yazarım son durumu. Benim de aklıma takılan şeyler var hiç hamilelik belirtilerim yok ne bulantı ne bişi. Ilklerde hemen bulantı olmuştu g.lerde sızlama falan ama şimdi hiçbişi yok. Kasık ve karın ağrılarımda yok. Bu beni korkutmalı mı yoksa normal mi anlamadım. Biligisi olan varsa... Tecrübelerinizi bekliyorum.

canım gittiğin dr memnun kalıp kalmadığını banada iletirsen iyi olur ayrıca buradaki arkadaşlar hemotologla birlik te bu işi götürüyorlar yani iğne dozu ayarlamak için daha iyi diyorlar istersen sende drunla bu konuyu konuş inş tekrar kayıp yaşamazsın çok dikkat et benimde ilk gebeliğimde hiç bulantı kusma hiç bi belirti olmamıştı ama her gebelik farklıdır her gebelikte kusma bulantı olacak diye bişi yok bence normal onlara kafanı takma belkide erken olabilir daha çok küçük bebek çünkü belkşide daha sonra başlar ama gebeliğinde sorun olmadıktan sonra kusma bulantı çekmemen daha güzel olmazmı?

sevgili eserizmir, öncelikle tebrik ediiyorum allah tamamına erdirisn. hamilelik belirtilerini hiç kafana takma canım, benim doktorum HER HAMİLELİK KENDİNE ÖZGÜDÜR der. benimde önceki kaybettigim bebgimde aşırı bulantım olmuştu, kilo veriyordum sürekli. bu sefer öncekine göre çok az bulantım oldu. biliyosun bulantılar bhcg degerine baglı, bhcg arttıkça bulantın artar. 12-14 haftadan sonrada hcg düşer ve bulantı azalır. sen yeni hamilesin gün geçtikce hcg artacak böylece bulantı başlıcak..
ama mutlaka bulantın olacak diye bişey yok belki bu defa bulantısız geçiriirsin.

sevgili eserizmir bulantılarım olmuyor diye üzülme benim hamileliğimde ne bulandı ne ağrı hiç bir sorunum yoktu normal bir gün gibi yaşıyordum beta hcg değerimde 10000 üstündeydi üstelik ikiz gebelikti sen bunlarla canını sıkma inşallah hiçbir sorun yaşamadan bebeğinin kucağına alacaksın kendine sıkıntı yapma sen şu an sadece bebeğini düşün güzel haberlerini bekliyoruz

sevgili celen bilgilerin için teşekkür ederim ben coraspin 5 gündür kulanıyorum hemotoloğumun önerisiyle sen gebeliktede aspirine devam ettinmi sanırım bende bu aydan sonra bebek düşüneceğim çünkü aspirine yeni başladım en azından 1 ay geçmesini istiyorum

canım tebrik ederim arkadaşlarında dediği gibi her hamilelik farklıdır.benim son hamileliğimde çok midem bulanmıştı erşey yolunda sanıyodum ama değilmiş.sen şimdi belirtilere kafayı takma rahat ol pozitif düşün.
umut sevgim sana da geçmiş olsun arkadaşım,seni o kadar iyi anlıyorumki.çevremde çocuğu olmayan arkadaşım kalmadı.görümcem 3 ay oldu evleneli ve hamile.üstelik 32 yaşındayım.artık kimse bişey sormuyo,hamileler bile sanki nazarım değcek diye benden korkuyo gibi geliyo,çok üzülüyorum böyle şeyler hissediyorum.hepimiz bi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alsak:çok üzgünüm:

kızlar 7 şubat için lütfü beyden randevu aldım ma ücret çok yüksek normal jinekoloji muaynesi 230 eğer hamileysen 280 miş benim özel sigortam var ama maalesef geçerli değil napsam acaba başka dr mu arasam ücreti daha uygun olan gerçi kendimi lütfü beye gidicem diye çok şartlamıştım başka dr önerisi olan varmı

öncelikle sonuyok,lal82,funda1980ve simge sizlere çok teşekkür ederim. Moralim yerine geliyor yazdıklarınızı okuyunca. Umarım güzel haberlerle dönerim yarın akşam.

Simgecim ömer südekanı ve atilla erleri tanıyorum bir dönem atilla beyin hastasıydım. Arkadaşım da onun hastasıydı ve 6 aylıkken bebeğini kaybetti. Açıkçası pek memnun kalmadık. Hastaları çok olmasından dolayı sıkıntılı anlarında arkadaşımla ulaşamamıştık. Cep telefonlarını bile sekreterleri açıyordu sürekli ve arar sizi deyip üst üste not bıraktığımız halde geri dönen olmuyordu. Umarım sizin iletişiminiz böle olmaz.

Hepinize tekrar teşekkür ederim umarım hep iyi haberlerimizi paylaşmak nasip olur.

Back