öncelikle sonuyok,lal82,funda1980ve simge sizlere çok teşekkür ederim. Moralim yerine geliyor yazdıklarınızı okuyunca. Umarım güzel haberlerle dönerim yarın akşam.
Simgecim ömer südekanı ve atilla erleri tanıyorum bir dönem atilla beyin hastasıydım. Arkadaşım da onun hastasıydı ve 6 aylıkken bebeğini kaybetti. Açıkçası pek memnun kalmadık. Hastaları çok olmasından dolayı sıkıntılı anlarında arkadaşımla ulaşamamıştık. Cep telefonlarını bile sekreterleri açıyordu sürekli ve arar sizi deyip üst üste not bıraktığımız halde geri dönen olmuyordu. Umarım sizin iletişiminiz böle olmaz.
Hepinize tekrar teşekkür ederim umarım hep iyi haberlerimizi paylaşmak nasip olur.
şimdilik iletişim konusunda sıkıntı yok canım evet gerçekten çok yoğun bir doktor ama arada hatırı sayılır tanıdıklar var o yüzden aradığım güne bile randevu alabiliyorum.benim sorunumu daha önce gittiğim hiçbir doktor bulamadı,teşhisi koyduğu için sanırım ona devam edicem.daha önce 2-3 arkadaşımda onunla doğum yaptılar ve hepsi çok memnun kaldı.şimdilik güveniyorum yani.
senin pıhtılaşma faktörün neydi?