• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle sonuyok,lal82,funda1980ve simge sizlere çok teşekkür ederim. Moralim yerine geliyor yazdıklarınızı okuyunca. Umarım güzel haberlerle dönerim yarın akşam.

Simgecim ömer südekanı ve atilla erleri tanıyorum bir dönem atilla beyin hastasıydım. Arkadaşım da onun hastasıydı ve 6 aylıkken bebeğini kaybetti. Açıkçası pek memnun kalmadık. Hastaları çok olmasından dolayı sıkıntılı anlarında arkadaşımla ulaşamamıştık. Cep telefonlarını bile sekreterleri açıyordu sürekli ve arar sizi deyip üst üste not bıraktığımız halde geri dönen olmuyordu. Umarım sizin iletişiminiz böle olmaz.

Hepinize tekrar teşekkür ederim umarım hep iyi haberlerimizi paylaşmak nasip olur.

şimdilik iletişim konusunda sıkıntı yok canım evet gerçekten çok yoğun bir doktor ama arada hatırı sayılır tanıdıklar var o yüzden aradığım güne bile randevu alabiliyorum.benim sorunumu daha önce gittiğim hiçbir doktor bulamadı,teşhisi koyduğu için sanırım ona devam edicem.daha önce 2-3 arkadaşımda onunla doğum yaptılar ve hepsi çok memnun kaldı.şimdilik güveniyorum yani.
senin pıhtılaşma faktörün neydi?

şimdilik iletişim konusunda sıkıntı yok canım evet gerçekten çok yoğun bir doktor ama arada hatırı sayılır tanıdıklar var o yüzden aradığım güne bile randevu alabiliyorum.benim sorunumu daha önce gittiğim hiçbir doktor bulamadı,teşhisi koyduğu için sanırım ona devam edicem.daha önce 2-3 arkadaşımda onunla doğum yaptılar ve hepsi çok memnun kaldı.şimdilik güveniyorum yani.
senin pıhtılaşma faktörün neydi?[/QUOTE

istediğin zaman ulaşabiliyorsan zaten sorun yok. bende o korku var. aradığğımda dr.uma ulaşayım istiyorum. Panik oluyorum aşırı derecede.
benim heterezigot send.mut.

Son düzenleme:
kızlar dr araştırmalarım devam ediyo lütfü önderoğlu çok pahalı geldi 280 lira bide sonuçta riskli gebelik sık kontrol gerekecek her seferinde 280 bütçemizi zorlıycak gibi prof.dr ali ergünü tavsiye ettiler onun hakkında bilgisi olan varmı oda riskli gebelik uzmanıymış

merhaba arkadaslar.... dun cok sasırtıcı bısey oldu. hamıle oldugumu ogrendık...:nazar: :CüvCüv:ama adetın ustunden 1 gun gecmıstı kan testı yaptırdık.hcg 58 cıktı.bıraz dusuk bı deger.ama olsun.doktorum cuma tekrar yapalım testı dedı.aranızda hcg az baslayıp sonra artan varmı? bıde ıgne basladık.bugun 4+4 um allahın ıznıyle ılk ıhnemı oldum.doktorum ınohep yazdı.aranızda yada bıldıgınız buu ıgneyı kullanan varmı? ama hıc acıtmadı ıgne.cok ınceydı. sızlerden ıstegım var kızlar...kader arkadaslarıyız bız..her ne kadar tanısmasakta...bana dua etmenızı ıstıyorum.hersey cume cozulcek.o zamana kadar umutlanmak yok.nolur edın artsın degerım...
merhaba sido cok sevindim oncelikle tebrik ederim insallah bir sorun cikmayacak lutfen kafana takma herseyi oluruna birak bak hersey ne guzel olacak ve sende sasiracaksin cunku ben oyle yaptim ve ufak tefek sorunlarla sorun bile denmez yani 21 haftayi doldurduk cok sukur cumaya guzel haberlerini almak dilegiyle sevgiyle kal optum canim

sevgili celen bilgilerin için teşekkür ederim ben coraspin 5 gündür kulanıyorum hemotoloğumun önerisiyle sen gebeliktede aspirine devam ettinmi sanırım bende bu aydan sonra bebek düşüneceğim çünkü aspirine yeni başladım en azından 1 ay geçmesini istiyorum

evet iğneyle birlikte 36. haftaya kadar devam ettim.38. haftada doğum oldu.hiiç kafana takma.boşalt kafanı.hemen hemen herkes en relax zamanında hamile kaldı.bendeyerimseniben

papatyasureyyacim merhaba canim nasilsin umarim iyisin beni merak etmissin iyiyim canim cok sagoll bende beni kimse merak etmiyo demistim kendi kendime zaten hersey rutin degisik birsey yok cok sukur oglusumda bende cok iyiyiz kavusmayi sabirsizlikla bekliyoz ama hic bir hazirlik yapmiyom cunku korkuyom bebek odalarina bakiyom geciyom ogluma daha bir igne dahi almadim dogmasina yakin diyorum yapayim iste boyle canim senin nasil gidiyor calismalar varmi bir degisiklik insallah en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz burdan ve diger bekleyen arkadaslarinhepinizi sevgiyle kucakliyorum kib

kızlar gunaydın.sık yazamıyorum.cunku yatoyorum cogunlukla. umut sevgım hep aklımdaydın.gecmıs olsun arkadasım.daha guzel gunler gelıcek yakında.ınan nolur...
ben dun kan testı yaptırdım.degerım ıyı katlanmıs dedı doktorum.ama su lekeler devam edıyo.bu benı cok korkutuyo.paranoyok olcam galıba yakında. gunde 3 yada 4 kez akıntının ıcınde acık kahverengı bı leke oluyo.doktor belkıde yerlesme kanamasıdır ama yınede tehlıke var dedı.progestan alıyorum.aspırın kesıldı. nolur bana dua edın kızlar....
aranızda boyle kalp atısı falan alınmadan lekelenmelerı olan oldumu hıc?
moral destegınıze cok ıhtıyacım var.yazan ve ılgılenen herkese tesekkur ederım.gebelerımızı heyecanla takıp edıyorum....hepınızı opuyorum...

kızlar gunaydın.sık yazamıyorum.cunku yatoyorum cogunlukla. umut sevgım hep aklımdaydın.gecmıs olsun arkadasım.daha guzel gunler gelıcek yakında.ınan nolur...
ben dun kan testı yaptırdım.degerım ıyı katlanmıs dedı doktorum.ama su lekeler devam edıyo.bu benı cok korkutuyo.paranoyok olcam galıba yakında. gunde 3 yada 4 kez akıntının ıcınde acık kahverengı bı leke oluyo.doktor belkıde yerlesme kanamasıdır ama yınede tehlıke var dedı.progestan alıyorum.aspırın kesıldı. nolur bana dua edın kızlar....
moral destegınıze cok ıhtıyacım var.yazan ve ılgılenen herkese tesekkur ederım.gebelerımızı heyecanla takıp edıyorum....hepınızı opuyorum...

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun kaçıncı haftadasınız?geçmiş olsun canım korkma lekeler inş. yerleşme kanamasıdır. vajinal ultrasonla baktırtsan birde o zaman daha erken duyuluyor bebişin kalp atışı.birde benim 4 buçuk ay oluncaya kadar lekelenmelerim oldu. geçen hafta hastanede bir hastayla tanıştım o da 8 aylık ama hala lekelenmeleri varmış ama bebekte bi sorun yok çok şükür. zaten kahverengi lekelerden korkmuyor doktorlar kırmızı olursa telaşlanıyorlar dinlen ve bol bol su iç.kendini yorma

canım benim sakın moralini bozma.bak geçenlerde bana aynı şeyleri söylüyodun.o zaman keşke seni dinleseydim de o kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum.bence önemli değil çünkü benim dr.kahverengi lekelenme okadar önemli değil dedi.ani seninki normal beklenen bir durum bence bu sitede de bir çok kişidede olmuştu.bence sen yat dinlen.olumlu düşünmeye çalış.ben kanama olduğunda tam 5 gün dışarı çıkmadım evin içinde yatıp gezdim.sende öyle yap emin ol geçecek.hadi güzel haerlerini bekliyorum.bebişin ve sen allaha emanet olun.sevgilerle

canlar mide buantılarınız nasıl oldu.ben çok şükür dokuzuncu haftadayım.bu hafta biraz azaldı bulantım var ama üç haftadır kusmaarım vardı onlar geçti.bir taraftan rahatladım diye sevinirken diğer taraftan da korkuyorum.acaba bebekte bişey mi var.yani evhamlar hiç bitmiyor.sizinde böyle 12.hafta dolmadan kusmaları azalan var mı.yani normal bir durum mu.endişe etmelimiyim yazarsanız çok sevinirim.hepini allaha emanet oun sevgilerle

canım benim sakın moralini bozma.bak geçenlerde bana aynı şeyleri söylüyodun.o zaman keşke seni dinleseydim de o kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum.bence önemli değil çünkü benim dr.kahverengi lekelenme okadar önemli değil dedi.ani seninki normal beklenen bir durum bence bu sitede de bir çok kişidede olmuştu.bence sen yat dinlen.olumlu düşünmeye çalış.ben kanama olduğunda tam 5 gün dışarı çıkmadım evin içinde yatıp gezdim.sende öyle yap emin ol geçecek.hadi güzel haerlerini bekliyorum.bebişin ve sen allaha emanet olun.sevgilerle

selam selvihan bende de aynı şey olmuştu ve bir arkadaşımda da o durgun kan demişti doktor o yüzden merak edilecek birşey yoktur arkadaşım sağlıklı bir şekilde kucağına aldı bebeğini merak etme bebek yerleşiyordur.önemli olan kanın kırmızı ya da pembeye dönüşmemesi canını sıkma moral çok önemli bol bol dinlen meyve sebze tüket bol bol.inşallah herşey yoluna girer.

Arkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.

Arkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.

tebrikler canım. çok sevindim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişini:nazar:

gözün aydın esercim.inşallah hayırlısyla kalp atışının haberleirnide alırız.bidaha nezaman cağırıcak?

yorucu bir günün ardından dinlenmedeyim nazlım?sen nasılsın?minik kelebeğim nasıl?

iyiyiz umarım:)))) tam tamına 2 haftadır doktora gitmedim içim içimi yiyo. evde cihaz olsa bakcam kendim napıyo bebiş diye. doktoru aradım ben celen bu arada benim testler nolcak diye daha önce baktık sana dedi. ama 6 ay oldu bakılalı dedim. gelince ikili test zamanı bakarız dedi. bende bebişi sıkıntıya sokmamak için rahat olmaya çalışıyorum. tatili dört gözle bekliyorum. gerçi rahatım bu aralar.pazartesi ya da salı gideriz eşimin izin durumuna göre değişir.benim için dua et olur mu şu ikili testi atlatalım hayırlısıyla. keşke yakın yerlerde olsaydık ah ah ....

iyiyiz umarım:)))) tam tamına 2 haftadır doktora gitmedim içim içimi yiyo. evde cihaz olsa bakcam kendim napıyo bebiş diye. doktoru aradım ben celen bu arada benim testler nolcak diye daha önce baktık sana dedi. ama 6 ay oldu bakılalı dedim. gelince ikili test zamanı bakarız dedi. bende bebişi sıkıntıya sokmamak için rahat olmaya çalışıyorum. tatili dört gözle bekliyorum. gerçi rahatım bu aralar.pazartesi ya da salı gideriz eşimin izin durumuna göre değişir.benim için dua et olur mu şu ikili testi atlatalım hayırlısıyla. keşke yakın yerlerde olsaydık ah ah ....

nazlıcım bak hani şu eski tansiyon aletlerinin kulaklıkları vardı ya stateskop du sanırım adı.onunla kalp atımlarını duyabilirsin.ben hamilelik boyunca kullandım.medikallerde vardır.hatta ben alt komsumdan almıstım.ilk zamanlar zor duyuluo ama sonra gmbür gümbür gelio:CüvCüv: doktora ısrar etmesen yaptırmıcak yani öölemi:oklava: hey allaaam yaa:delphin: sen içini rahat ferah tut.artık hersey yolunda.yavrım sen ismirdeydün dimüü:çok üzgünüm:

nazlıcım bak hani şu eski tansiyon aletlerinin kulaklıkları vardı ya stateskop du sanırım adı.onunla kalp atımlarını duyabilirsin.ben hamilelik boyunca kullandım.medikallerde vardır.hatta ben alt komsumdan almıstım.ilk zamanlar zor duyuluo ama sonra gmbür gümbür gelio:CüvCüv: doktora ısrar etmesen yaptırmıcak yani öölemi:oklava: hey allaaam yaa:delphin: sen içini rahat ferah tut.artık hersey yolunda.yavrım sen ismirdeydün dimüü:çok üzgünüm:

evettttt ismir ismir kyaka...sen geri gelcenmi buraya:))) ya sanırım doktor ben panik yapmıyım diye yaptırmıyo.. ya da zaten baktık sorun yoktur diye umarım yani öledir:Saruboceq: aslında baya iyi bir doktor ama ne biliyim yaaaaa...

Back