SEVGİLİ ECESEM , canım öncelikle tebrik ediyorum.. . Ne güzel bi haber bu... Senin adına çok sevindim...Allah tamamına erdirsin diyorum...Huzurlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi diliyorum...Gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz , mutlaka yaz tamam mı ?
Bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...İlk mesajın da hepimiz için çok önemliydi bence...Ben sülalciğin üzücü deneyimi ve senin mesajından sonra hematoloğa gitmeye karar verdim...Bu arada ankarada olan arkadaşlar çok şanslılar , bu şansınızı değerlendirin diyorum ben...İyi bi hematoloji bölümü , uzmanı bulma , testleri yaptırma konusunda taşrada olan arkadaşlar olarak sıkıntı yaşıyoruz...
Ecesemcim , tetkiklerinin çok ayrıntılı yapıldığını yazmışsın...Peki Anti faktör X A testi yaptırdın mı ? Çünkü asıl önemli olan test oymuş , pıhtılaşma düzeyini belirliyormuş ve iğnenin dozu ona göre ayarlanıyormuş...Sen iğneye başladın mı ? Bence doktorunla görüşüp hemen başla...Buradaki çoğu arkadaş kalp atımını beklemeden hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başladı...Aklında bulunsun...
Tekrar tebrik ediyorum canım , görüşmek üzere...Sevgiler...
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. şimdilik bi sıkıntım yok. bugün 4+3 deyim. 4+0 ken iğne vurulmaya başladım. yahya beyin yaptırdığı testler arasında anti faktör xa testi yok baktım şimdi.... gebelik başlayınca yapaılacak testi dosyama yazmış ama inan oku yamıyorum..... tipik doktor yazısı yani... çok yakında görüşcem kendisiyle o zaman yazarım ne olduğunu ve sonucunu .... bir şey daha unutmuşum aklıma gelmişken hemen onuda yazayım...lütfü beye en son gittiğimde bana paı1 testinin yapılmadığını ve yaptırmak istediğimi söylemiştim...... oda bu testin sonucu pozitif bile çıksa gebeliğe bir etkisinin olmadığını şayet pozitif olan durumlarda doğumdan sonra 6 hafta kadar daha iğne vurulmak gerektiğini söylemişti.....gebe kaldığın zaman doğuma yakın bir dönemde yaparız bu testi demişti.....
hep iyi haberler duymak ve vermek dileğiyle hoşçakal canım