bitanem biz zaten tm umutlarımızı yitirmiştik artık.burdada yazmıstım biz evlat edinmek için ekimde basvuru yapmıstık.basvurumuzdan 4 ay sonra hamile kaldım.hiç ummadığım bi anda.artık kafamda bööle bişi yoktu.sadece kurumdan gelecek meleğe odaklanmıstım.cok şükür.şimdi cmre doğdu 4 yıl sonrada melek gelicek:1hug:
canım doktorumuz banada eşimede genetik test istedi.yani ikimizde genetik testten gectik.onda bişi bulunmadı ben mthfr677t heterezigotum.
hayırlısı olsun ecesemcim.allahım sağsalim kavustursun kuzucuğuna:Saruboceq: benm cemremde ansızın girdi hayatıma.bende senn gibi kafamı sıfırlamıstım.bombostum.gerci öörendiğim ilk gn gene bi korku oldu ama cok şkrgecip gitti köt günler.allahım sizlerede bu mutlu sonu nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canımsın yaaaŞeniz ne kadar ii yürekli insanlarsınız.alahım bu kalp güzelliğinizin karsılığını versin inşallah tez zamanda:Saruboceq:
SEVGİLİ CELENCİM,
Demek Cemreye abla bekliyorsun...Kızına kavuştuktan sonra da evlat edinme kararının değişmemesi çok güzel...Gerçekten KOCAMAN Bİ YÜREĞİN var senin ...
Bu konuda bi hatırlatma yapmak istiyorum Celencim sana...Cemre nin doğduğunu , bi kızın olduğunu Kuruma bildirmen gerekiyor...Evlat edinme konusunda hala istekli olduğunu bildirip , bi kız çocuğu sahip olduğunu bildirmen gerekiyor...Bunun üzerine Kurum , yeni bi sosyal inceleme raporu düzenliyor , yeni duruma göre..Sosyal inceleme raporun olumlu olursa ( ki senin gibi harika bi anne için olumsuz rapor olamayacağı muhakkak ) önce 1 yıllık geçici bakım sözleşmesi düzenleniyor...Bu süre içinde Sosyal İnceleme izleme raporları devam ediyor...
Sonrasında SHÇEK e karşı Aile Mahkemesinde evlat edinme davası açıyorsun...1 yıllık geçici bakım sözleşmesi ve olumlu rapor kanuni şart...Aile mahkemesinde çocuğu temsilen davayı vasi temsil ediyor..( Anne-baba biliniyorsa Sulh Hukuk Mahkemesinden muvafakat alınması gerekiyor )
Bu arada 40 yaşına kadar ( 0-1 ) yaş grubu çocuk isteyebiliyorsun...40 yaşından sonra isteyemiyorsun ...
Evlat edinme konusunu biz de eşimle konuşmuştuk...Hani olmadı düşünebilir miyiz diye...Yalnız benim bazı çekincelerim var...Mesleğimiz gereği karşılaştığımız olaylardan da herhalde...Şöyle ; eğer çocuğun biyolojik annesi ortaya çıkarsa velayetin nez i , evlatlık işleminin iptali davası açabiliyor...Genelde biyolojik annenin kaybettiği davalar bunlar ...Ama belli olmuyor tabii...İstisnai bir durum elbette ama düşünmeden edemiyorsun , ihtimal dahilinde..
İşte böyle Celencim...Naçizane hukuki boyutuyla ilgili biraz bilgi vereyim istedim...Bu konuda benden istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum...
Çok öpüyorum seni de Cemreyi de .. Kendine iyi bak , sevgiler...