SEVGİLİ ECESEM , canım öncelikle tebrik ediyorum.. . Ne güzel bi haber bu... Senin adına çok sevindim...Allah tamamına erdirsin diyorum...Huzurlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi diliyorum...Gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz , mutlaka yaz tamam mı ?
Bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...İlk mesajın da hepimiz için çok önemliydi bence...Ben sülalciğin üzücü deneyimi ve senin mesajından sonra hematoloğa gitmeye karar verdim...Bu arada ankarada olan arkadaşlar çok şanslılar , bu şansınızı değerlendirin diyorum ben...İyi bi hematoloji bölümü , uzmanı bulma , testleri yaptırma konusunda taşrada olan arkadaşlar olarak sıkıntı yaşıyoruz...
Ecesemcim , tetkiklerinin çok ayrıntılı yapıldığını yazmışsın...Peki Anti faktör X A testi yaptırdın mı ? Çünkü asıl önemli olan test oymuş , pıhtılaşma düzeyini belirliyormuş ve iğnenin dozu ona göre ayarlanıyormuş...Sen iğneye başladın mı ? Bence doktorunla görüşüp hemen başla...Buradaki çoğu arkadaş kalp atımını beklemeden hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başladı...Aklında bulunsun...
Tekrar tebrik ediyorum canım , görüşmek üzere...Sevgiler...
SEVGİLİ CELENCİM,
Demek Cemreye abla bekliyorsun...Kızına kavuştuktan sonra da evlat edinme kararının değişmemesi çok güzel...Gerçekten KOCAMAN Bİ YÜREĞİN var senin ...
Bu konuda bi hatırlatma yapmak istiyorum Celencim sana...Cemre nin doğduğunu , bi kızın olduğunu Kuruma bildirmen gerekiyor...Evlat edinme konusunda hala istekli olduğunu bildirip , bi kız çocuğu sahip olduğunu bildirmen gerekiyor...Bunun üzerine Kurum , yeni bi sosyal inceleme raporu düzenliyor , yeni duruma göre..Sosyal inceleme raporun olumlu olursa ( ki senin gibi harika bi anne için olumsuz rapor olamayacağı muhakkak ) önce 1 yıllık geçici bakım sözleşmesi düzenleniyor...Bu süre içinde Sosyal İnceleme izleme raporları devam ediyor...
Sonrasında SHÇEK e karşı Aile Mahkemesinde evlat edinme davası açıyorsun...1 yıllık geçici bakım sözleşmesi ve olumlu rapor kanuni şart...Aile mahkemesinde çocuğu temsilen davayı vasi temsil ediyor..( Anne-baba biliniyorsa Sulh Hukuk Mahkemesinden muvafakat alınması gerekiyor )
Bu arada 40 yaşına kadar ( 0-1 ) yaş grubu çocuk isteyebiliyorsun...40 yaşından sonra isteyemiyorsun ...
Evlat edinme konusunu biz de eşimle konuşmuştuk...Hani olmadı düşünebilir miyiz diye...Yalnız benim bazı çekincelerim var...Mesleğimiz gereği karşılaştığımız olaylardan da herhalde...Şöyle ; eğer çocuğun biyolojik annesi ortaya çıkarsa velayetin nez i , evlatlık işleminin iptali davası açabiliyor...Genelde biyolojik annenin kaybettiği davalar bunlar ...Ama belli olmuyor tabii...İstisnai bir durum elbette ama düşünmeden edemiyorsun , ihtimal dahilinde..
İşte böyle Celencim...Naçizane hukuki boyutuyla ilgili biraz bilgi vereyim istedim...Bu konuda benden istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum...
Çok öpüyorum seni de Cemreyi de .. Kendine iyi bak , sevgiler...
06EE , celen35 , nazlı_03 ve şen çok teşekkür ediyorum.... sizlerden gelen bu içten tebrikler beni sevindiriyor.... nedense içimde bi ses bu sefer iyi olacağını söylüyor ama bakalım kısmet bu işler.... kaderimde varsa , hayırlısıysa olur diye düşünüyorum. tekrar teşekkür ederim...
sevgili ecesem canım benim gözün aydın olsun.çok sevindim.bende iğneye 4+0 da başlamıştım.bebeğin kalp atışlarını beklemek bazen geç olabiliyormuş iyi sende tam zamanında başlamışsın.inşallahbu defa sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin.böyle güzel habererin sayısının artması dileğiyle sevgilerle.
selam ecesem tebrikler canim rabbim sorunsuz bir gebelik nasip etsin insallah cok sevindim inan kendi hamileligimi ogrendigim kadar hemde cok sevindim boyle guzel haberler cok ihtiyacimiz var insallah bebginide saglikla kucagina alirsin sevgiyle ve saglicakla kal
Bende inanın çok korkuyorum... şu ana kadar 2 dr.a randevu aldım inşallah sorun olmaz bu seferki hamileliğim sağlıklı geçer. sabahtan beri umutsuzlukla dr.ları arayıp duruyorum. korku mafedecek beni sizdede olmuşmuydu. Kötü bişi olucak diye içim içimi yiyor. İlk randevum perşembe akşamı6,30da. ilk kez gideceğim bir dr. benim için dua edin lütfen
umarım hepimizin yüzü güler :)
merhaba, bende yeni bir dr. buldumalsancak dev.hast.dr.uymuş burak ağca diye biri. perşembye randevu aldım. gidip tanışıcam. kendi dr.um kadın doğum hast.deydi. bu doktorun hastaları pek memnunmuş. bizim gibi hastalarıda var... ben kendimi garantiye almak için iki dr.ada gidicem bakalımhayırlısıyla ne olacak... kendi dr.uma c.tesiye randevu aldım. durumları karşılaştırıcam. artık önemli bir karar almak zorundayım. inşallah hepimiz için hayırlısı olur... korkudan uykum bile gelmiyor... kastım galiba kendimi :)canım sen hiç korkma merak etme senin için iyi olur umarım herşey inancını ve umudunu kaybetme bak göreceksin herşey yoluna girecektir.Bu arada doktor sormuştun bucada özel bir hastane aylin barboros diye bir doktor var ben ona bir defa gittim ama ilgiliydi ona da iyi diyorlar sen kime gidiyorsun ben de senin gibi bu ara doktor arayışı içindeyim
merhaba, bende yeni bir dr. buldumalsancak dev.hast.dr.uymuş burak ağca diye biri. perşembye randevu aldım. gidip tanışıcam. kendi dr.um kadın doğum hast.deydi. bu doktorun hastaları pek memnunmuş. bizim gibi hastalarıda var... ben kendimi garantiye almak için iki dr.ada gidicem bakalımhayırlısıyla ne olacak... kendi dr.uma c.tesiye randevu aldım. durumları karşılaştırıcam. artık önemli bir karar almak zorundayım. inşallah hepimiz için hayırlısı olur... korkudan uykum bile gelmiyor... kastım galiba kendimi :)
]
merhaba ecesem
senin adına çok sevindim inşallah bebişini kucağına alırsın bende önümüzdeki ay lütfü önderoğluna gitmeyi düşüyorum henüz hamile değilim açıkcası şimdimi gitsem hamile kalıncamı gitsem karar veremedim sen hamile kalmadan gitmiştin sanırım sence gitmeme gerek varmı muyaneye gittikten sonrada bizlerle paylaşırsan sevinirim
arkadaşım sakın stres yapma endişelecek birşey yok,sen stres yaparsan bebekte etkilenir,hakkında hayırlısı olsun belki çok iyidir bu doktor,sende kan pıhtılaşması mı vardı?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizlerin yazılarını okuyorum.bende de kanda pıhtılaşma sorunu var mthfr 677 ve 1298 heterezigot 5 ağustosta benimde karnımda bebeklerim öldü çok üzülmüştüm çok zor bir dönemdi ama çok şükür atlattım artık bende bebek istiyorum ama ne zaman başlamalıyım çok kararsızım aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkuyorum ki ama sizin yazılarınız bana cesaret veriyor. Bu arada bende hacettepe ye gitmeyi düşünüyorum hemotoloji bölümünden randevu almayı düşündüm . Sizce hemotoloji bölümüylemi başlayım yoksa direkt kadın doğum uzmanıylamı görüşeyim karar veremedim. Hacettepeye giden arkadaşlar siz ne dersiniz sizin düşüncenizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?