sevgili hifzys ve sevgili redrose cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin peki redrose diyelimki su kaybi gercekten var bunu bol su icerek telafi etmek mumkunmu ben zaten cok su icen birisiyim sadece ilk uc ay sivi seylerden cok tiksindigim icin biraz azaltmistim ama tekrar basladim cok icmeye eger oyleyse dedigin gibiyse cok iyi tekrar tesekkurler arkadaslar iyiki gercekten varsiniz hepinizi optum :enbuyukkk:
benimde her yerim morardığı için bacağımın en üst kısmına vuruyorum damar çok az olduğu için rahat oluyor vuralı 20 günü geçt maaşallah hiç morluk olmadı
çok sağol bir sorum olacak sana bacaktan vururken üstten 4 parmak dizden 4 parmak bırakıp yanlara vur demişlerdi ama daha hiç vurulmadım. dikkat edilmesi gereken birşey varmı
süprizzzzz nazlicim merhaba bende senin bilgilerine ilaveten sunu soyliyeyim dogru yere vuruyorsun dikkat etmen gereken bacagin mumkunse ic kisimlarina vur kalca tarafina dogru vurma cunku ben hemsireye yaptiriyorum ve o kesinlikle dedigim sekilde vuruyor ben birgun disari dogru gosterdim ama yapmadi ( cunku genelde bana soruyor acimayan yere yapiyor) ozellikle dikkat ediyor ic kisim olmasina ama nedenini bilmiyorum bilgin olsun diye soyledim canim allah kolaylik versin cumlemize sevgilerle a.s.
çok sağol bir sorum olacak sana bacaktan vururken üstten 4 parmak dizden 4 parmak bırakıp yanlara vur demişlerdi ama daha hiç vurulmadım. dikkat edilmesi gereken birşey varmı
benim bacağımın iç tarafı çok acıyor en dış tarafına vurduğumda kemiklerime kadar sızladı en iyisi bacağın üst kısmı
zaten daha bacağa cesaret edemedim bende. olmassa ilk önce bir hemşireye vurdururum. gerçi geçende hem de kadın doğum dal merkezinde bu iğneyi bilen hemşire çıkmadı o da ayrı komedi. eve gelip kendim vurdum bir cesaret. çok soru soruyorum farkındayım ama danışabileceğim tek yer sizlersiniz. yukardan 4.5 parmak bırakıp bacağın içine (sanırım yumuşak olan kısım) belli açıyla vurmayı denerim artık çok teşekkür ederim. evet şu an göbekten yapıyorum ben ama baya morardı.
merhaba marguerite* benim düşüklerim su kesesi açılmasıyla oldu çok sık yazamasamda sıkı takibteyim burdaki arkadaşlar benim umudum oluyor.öncelikle su kesesinin açıldığını birden olursa zaten hissetiliyor benim öyle olmuştu.ama sızıntı şeklindeyse bunu farkedemezsin.herikiside usg de belli olur redrose arkadaşımızın dediği gibi enfeksiyona açık olursun o zaman o çok önemli .doktor takibi şart ama bence için rahat olsun ben bunları yaşadığımdan seninki sadece evhamdır yoksa bu inan hissediliyor.birde kaç haftalıksın hafta çok önemli bence ?pozitif düşün aynı durumu lal' de yaşamış bizim hamilelikler biliyorsun haddinden fazla panikle geçiyor kendine iyi bak görüşmek üzere....
ŞENCİM teşekkür ederim ilgine alakana.ben özel mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum.sen biliyorsan bana yazabilirsin sana yada sana enyakın iş yeri veya verebileceğin bir yer varsa oradan alabilirim.LÜTFÜ beye3 ocakta gideceğim geçen hafta gittim.yada bana hotmaildende ulaşabilirsin.mumamu_33@hotmail.com herşey için teşekkür ederim. senide bu sıkışık zamanında rahatsız etmiş oluyorum.
arkadaslar selam herkese acil bir durum var eger siteye giren varsa ne olur bana biriniz cevap yazarsa sevinirim yoksa hastaneye gitmeyi dusunuyorum acilen iki gundur benden az miktarda su geliyor bende su kesesinin acilmasindan korkuyorum sanirim sevgili lal in oyle olmustu sonra ne oldu bilmiyorum ama ben cok korkuyorum onun disinda hicbir sikayetim yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler optum hepinizi iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?