Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar.sohbetinize fazla katılamasamda yinede sizleri takip ettim.25 aralıkta inşallah bende bebeğime kavuşacağım.bana dua edin.bu yolda olan tüm arkadaşların çabaları boşa gitmez inşallah.bende hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.

ayda bir yaptırıodu doktorum.hamileliğin en basında basladı sonuna kadar yaptırdı.arada idrar testide yaptırdı.
nazlıcım iğneyi vurduktan sonra ovma sakın.benm hala bacaklarımdaki ve kollarımdaki morluk ve bezeler gecmedi.sen bunları kafana takma.ilaç deri altına girince etki edio nasılsa.tüm bunlar gecicek.sağsalim bi bebiş gelsin bak o morlukların bi önemi kalıomuŞeniz

hadi allah kurtarsın canım.sağsalim kavusun meleğinle:1hug:

sevgili ecesem nasılsın canım benim.doç.dr.yaha büyükaşık evet doğru bulmuşsun.bana iğneye gerek olmadığını söyledi.yani 1298 hetorozigot olanların sadece aspirinled sağlıklı doğum yapabileceklerini iğneye gerek kalmadığını söyledi.ama biz çok korktuğumuzu tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğimizi söyleyince ozaman 0.3 fraxiparin kullanabilirsiniz dedi.anlayacağın dr.lerde bu konuda karmakarışılar.deneme yanılma yolunu izliyorlar.aspirini dene olmazsa iğne kullandiyorlar.ama benim buna gücüm yok.keşke ilk düşükten sonra normal normal olur böyle vakalar diyeceklerine aspirini tedbir olarak kullansaydım.ama kşkeler fayda etmiyor.galiba insan kaderini yaşıyor diyip geçmişi bırakıp geleceğe umutla bakmalıyız.bende bu ay bebek çalışmalarına başladım.hamilelik gerçekleşirse hem lütfü beye hemde sinan beye gidip son kararımızı vereceğiz.inşallah doğru kararı veririz.allah hakkımızdan hayırlısını versin.hepimizin dualarını kabul etsin.sevgilerle.

Arkadaslar hepinizin kurban bayrami kutlu olsun.
Allahim bu mübarek gününde Insallah hepimizin dualarini kabul eder ve her isteyene saglikli bebisler nasip eder.

herkesin kurban bayrami kutlu olsun umarim onumuzdeki bayrama bos kucak kalmasin insallah hayirlisiyla bugun herkese duam bu olucak sevgiler sizinle olsun nherkesi optum

arkadaşlar hepimizin bayramı mübarek olsun.bu bayramı çok buruk geçiriyorum ben yolculuk yapamadım malesef ailelerimizde gelemedi.inşallah her bayramımız sevdiklerimizle mutlu geçer bundan sonra.sevgiler...

arkadaslar selam herkese acil bir durum var eger siteye giren varsa ne olur bana biriniz cevap yazarsa sevinirim yoksa hastaneye gitmeyi dusunuyorum acilen iki gundur benden az miktarda su geliyor bende su kesesinin acilmasindan korkuyorum sanirim sevgili lal in oyle olmustu sonra ne oldu bilmiyorum ama ben cok korkuyorum onun disinda hicbir sikayetim yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler optum hepinizi iyiki varsiniz

canım merhaba, aslında ne zamandır yazmak istiyorum bu iğneler konusunda sana...benim elimde 0.3 lük epey fraksiparin kaldı..hatta lütfü hocanın muayenehanesine sekreterine bıraksamda sana ulaştırsa diye düşünüyordum ama daha acil lazımsa sana ulaştırmaya çalışırım...özelden mesajlaşıp adres bilgisi verelim birbirimize...önce elimdekileri veririm bayramı atlatırsın sonra benim iğnelerimi aldığım yere yönlendiririm seni bundan sonra sıkıntı yaşamazsın..çünkü benim aldığım eczanenin sahibi durumumu bildiğinden bu konuda çok hassas davrandı ve çok sıkıntı yaşamadan ulaştık hep iğnelere....sadece geçen ramazan bayramı öncesi iğneleri bulmakta güçlük çektik geçici olarak ama o zamanda sağolsun ailem memleketten temin edip göndermişti...haberleşelim...bu arada ben hep aynı iğne markasını kullandım bulabildiğim için bir değişikliğe gitmedi lütfü bey...

sevgili marguerite, eğer eminsen su geldiğinden(yani akıntı filan değilse) mutlaka doktora gitmelisin vakit kaybetmeden...seni korkutmak istemiyorum canım ama bir arkadaşım azar azar suyu geldiği için önce önemsememiş ve rutin kontrolünde doktor suyunun neredeyse bittiğini ve nasıl farkına varmadığını sormuş...o da farkına vardığı halde söylememiş bunu doktoruna...ve o sırada bebeği daha 25 haftalıkmış...bebeği 32. haftaya kadar serumlarla tutmuşlar anne karnında hastanede yatmak koşuluyla...ve hayli masraflı olmuş bu tedavi...32. haftada sezeryanla almışlar bebeği...şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı...yani bahsettiğin durum ciddi olabilir, ihmal etme...biraz felaket tellalı gibi oldum ama...haberdar et bizi...sevgiler...

canım çok geç bir teşekkür oldu ama ancak geriye dönük mesajlara bakabiliyorum...inşallah anne olunca anlıycaksınız beni, bu minik yaramaz hiç fırsat vermiyor inanın...
hadi inşallah herşey yolunda gider senin içinde...doktor konusunda endişen olmasın, genelde doktorları biz yönlendiriyoruz sorularla...merak ettiklerini çekinmeden sor hocaya...bir de onlarıda anlamak lazım, bizim gibi kaç kişiyle uğraşıyorlar akşama kadar di mi...
güzel dileklerin için tekrar sağol canım..sevgiler...
bu arada nerelerdesin, bir süredir uğramıyorsun sanırım...

celencim ovma derken iğneyi vurduktan sonra bastırmıyım mı. haklısın benimde umrumda değil morluklar yeterki bebeğim sağlıklı olsun. sadece yapacak yer bulamayacam diye endişeleniyorum morluklardan

benimde her yerim morardığı için bacağımın en üst kısmına vuruyorum damar çok az olduğu için rahat oluyor vuralı 20 günü geçt maaşallah hiç morluk olmadı

Son düzenleme:
cok sagol sencim cunku emin olamiyordum doktora gitme konusunda hizir gibi yetistin gene iyiki varsin varsiniz ama bugun baktim su falan yok onun icin gitmekten simdilik vazgectim zaten cumaya randevum var bakalim doktor ne diyecek bu duruma birde bu dedigin olay ultrasonagrafiyle anlasilirmi yani suyun azalmasi merak ettim tekrar tesekkurler seni ve kizini cok optum :1hug:

canım şen arkadaşımız cvp verir ama son soruna bende cevap vereyim suyun miktarı ultrasonla anlaşılır zaten onunla ölçüm yapıyorlar

mrb arkadaslar öncelikle kurban bayramınızı kutluyorm iki gün önce doktora gittim bebeğimin kalp atısı gördük Allaha sükür ama bugün biraz kahverengi akıntı geldi cok endiseliyim moralim cok bozuk arkadaslar düsük yapcam acaba böyle bir sorunu yasayan oldumu arkadaslar bi sorn olduğu belli bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar

canım benden de geldi çok korkuyordum hergün dr gidiyordum bazen kahverengi bazende kırmızı renk az kanamam geliyordu progestan kullan artarsa dr git moralini yüksek tut Allah büyük inşallah birşey olmaz

canım sakın moralini bozma hemen doktorunu ara bence hiç bişey yapma yatak istirahati verir büyük ihtimalle.arkadaşımında kanaması olmuştu ilk zamanlarda sürekli yatarak atlattı şimdi bebeği onunla sağlıklı çok şükür.her kanama düşükle sonuçlanacak diye bişey yok yani.inşallah sende kavuşursun sağlıcakla bebişine..

sevgili marguerite;inşallah önemli bişey çıkmaz canım.inşallah sana öyle gelmiştir sadece.sürekli endişeli olduğumuz için bazen yanılabiliriz tabi.sıvının ne kadar olduğu ulrasonla anlaşılıyor canım.biliyorsundur ama yinede söyleyeyim bol bol su iç bu çok önemli çünkü sıvı miktarı için.(en az 3 litre)Allaha emanet olalım bizlerde bebişlerimizde...doktoruna gidince haberdar et bizleride lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…