arkadaslar selam herkese acil bir durum var eger siteye giren varsa ne olur bana biriniz cevap yazarsa sevinirim yoksa hastaneye gitmeyi dusunuyorum acilen iki gundur benden az miktarda su geliyor bende su kesesinin acilmasindan korkuyorum sanirim sevgili lal in oyle olmustu sonra ne oldu bilmiyorum ama ben cok korkuyorum onun disinda hicbir sikayetim yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler optum hepinizi iyiki varsiniz
merhaba marguerite, öncelikle gecmiş olsun diliyorum. bikaç gündür giremedim bayram dolayısıylakaydirigubbakcemile3 bugun okudum, arkadaslar cevaplamışlar bende tecrübelerimi yazayım sana. sebebini sormuşsun:
benim suyum geldiginde 14 haftalıktı. belli bi sebebii yok aslında,
-enfeksiyon kaynaklı olabilir, ama bende enfeksiyon yoktu
-bebek saglıksız olabilir, ama benim bebegimin saglıklı olduguna karar verilmişti
-rahimde şekil bozuklugu varsa su kesesi patlayabilir. bunu içinde düşükten sonra rahim filmi çekildi bana, ama şekli normal çıktı.
yani bende suyun açılmasına bi sebep bulamadılar. üstelik bende su boşaldıktan sonra 1,5 ay daha susuz yaşamıştı. bu sürede yukarda saydıgım sebepleri araştırdılar ama benimkinin sebebini bulamadılr. zaten bende internette araştırdım. nedeni pek anlaşılabilmiş degil malesefbenneyaptımki
su gelme olayı bende çok belirgindi. bence seninki akıntıdır. yani su kesesi açılsa inan bana anlarsın. benimki sanki altıma idrar kaçırıyormuşum gibi, bardaktan boşalır gibi geldi. aman allah göstermesin kimseye. sen doktora git canım için rahat etsin. bence seninki akıntıdır, belki üşütmüşsündür. bende her akıntıda wcye koşuyorum aklbim çarpıyo, ama su kesesinin açılması çok sık gerçekleşen bi olay degil canım.
sen iyi şeyler düşün canım, belki mantarın vardır mantar su gibi temiz bi akıntı yapıyor. doktorunla görüşünce bizede bildir marguerite, ayy ne kadar uzun yazdım yakaydirigubbakcemile3 gecmiş olsun canım:1hug: