• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol lal82 az önce doktorumla görüştüm şimdi keseyi göremeyiz zaten bayramdan sonra beni tekrar ara gelmeden önce yönlendireceğim seni dedi sanırım tekrar kan testi isteyecek.değerimi sordu iyi dedi.kullandıklarımın dısında kullanmam gereken ekstra bişey yokmus.iğne+aspirin+folikasit bunlar yeterli dedi.şikayetin olursa ara dedi.o kadar.şuanda şikayetim olmadığı için çağırmaadı.

canım bu ne güzel haber çok sevindimhihoyyyt inan çok mutlu oldum Allah tamamına ulaştırsın sağlıkla al kucağına inşallah,sana dua ediyordum nisan,mayıs derken temmuz annesi olacaksın herhalde:CüvCüv:,strese girme kokularının olması çok normal hepimiz korkuyoruz Allah a emanet ol.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb arkadaslar sizlerde koyu sarı renkte akıntı oluyormu normalmi bu cevaplarsanız sevinirm

mrb arkadaslar sizlerde koyu sarı renkte akıntı oluyormu normalmi bu cevaplarsanız sevinirm

evet canım bende oluyor birde afedersin sankı hava cıkıyor gibi oluyor.sarı akıntı oluyor ama koku falan yok bugun azaldı gibi.sanırım adet olamadığım için olmus olabilir bilmiyorum yada üşüttüm.

mrb redrose. dogumuna çok az kalmış canım inşallah bir an önce bbebişine kavuşursun:emir_bebek:
bebişinin gelişiminde problem oldugunu söylemişsin. ne kadar geriden geliyor? örnegin 37 haftada olmana ragmen kaç haftalık ölçüleri? daha öncede konusmustuk bunu ama soramamıştım, eger seni rahatsız etmezse biraz bahsedermisin, doktoruna göre sebebi nedir?

mrhb canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.bebğimin gelişimi 3 hafta geriden geliyor.yani şuanda 36+6 haftalık ama gelişimi 33+6 haftalık.ayın 3 ünde gittim muayeneye (36+3 iken) kilosu henüz 2234 gr.dı.diğer ölçümlerinde sadece bacak boyu kısa görünüyor.diğerleri normal.doktorum bunun için açıklama yapmadı doğrusu bende fazla sormadım kurcalamak istemiyorum canım sıkılıyo.doktorum sadece sizde minyonsunuz genetik olabilir dedi.eşimde doğduğunda 1750 gr.mış.çok minikmiş.şimdi maşallah 1.90 boyu var 90 kilo.yani bunları düşünüp dert etmemeye ve kurcalamamaya çaışıyorum.bide ben önceleri döllenmenin geç olduğunu düşünüyordum çünkü adet gecikmemin 12.gününde öğrenmiştim hamile olduğumu ve o gün sadece rahim duvarı kalınlaşmış gebelik belirtisi tahlil isteyelim dedi doktorum. daha önce gcikmemin 5.gününde sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım çıkmadı.adetimde o kadar gecikince ben 12.gün bir rahatsızlığımmı var acaba diye kendi doktoruma gitmiştim.oda rahim duvarı dedi işte.çok az zamanımız kaldı Allahın izniyle bir aksilik olmazsa ayın 16 sında olaak doğum.o yüzdende düşünüp dert etmiyorum fazla artık çok takıyodum kafama ama şimdi Allahım kilosu az olsun boyu kısa olsun önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye dua ediyorum.ben miniğime çok iyi bakarım diyorum.inşallah dualarım kabul olur.sen küçücük bi soru sordun ben yazdımda yazdım rahatsız olmadım canım merakını giderebildiysem ne mutlu.sevgiler...

mrhb canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.bebğimin gelişimi 3 hafta geriden geliyor.yani şuanda 36+6 haftalık ama gelişimi 33+6 haftalık.ayın 3 ünde gittim muayeneye (36+3 iken) kilosu henüz 2234 gr.dı.diğer ölçümlerinde sadece bacak boyu kısa görünüyor.diğerleri normal.doktorum bunun için açıklama yapmadı doğrusu bende fazla sormadım kurcalamak istemiyorum canım sıkılıyo.doktorum sadece sizde minyonsunuz genetik olabilir dedi.eşimde doğduğunda 1750 gr.mış.çok minikmiş.şimdi maşallah 1.90 boyu var 90 kilo.yani bunları düşünüp dert etmemeye ve kurcalamamaya çaışıyorum.bide ben önceleri döllenmenin geç olduğunu düşünüyordum çünkü adet gecikmemin 12.gününde öğrenmiştim hamile olduğumu ve o gün sadece rahim duvarı kalınlaşmış gebelik belirtisi tahlil isteyelim dedi doktorum. daha önce gcikmemin 5.gününde sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım çıkmadı.adetimde o kadar gecikince ben 12.gün bir rahatsızlığımmı var acaba diye kendi doktoruma gitmiştim.oda rahim duvarı dedi işte.çok az zamanımız kaldı Allahın izniyle bir aksilik olmazsa ayın 16 sında olaak doğum.o yüzdende düşünüp dert etmiyorum fazla artık çok takıyodum kafama ama şimdi Allahım kilosu az olsun boyu kısa olsun önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye dua ediyorum.ben miniğime çok iyi bakarım diyorum.inşallah dualarım kabul olur.sen küçücük bi soru sordun ben yazdımda yazdım rahatsız olmadım canım merakını giderebildiysem ne mutlu.sevgiler...

öyleyse bi sorun yok canım. dedigin gibi geç döllenme olmuşa benziyor. dediğin gibi kafaya takmamak en iyisi. 10gün sonra kavuşacaksın bebişine ne güzel. artık doguma odaklanma zamanı geldi hihoyyyt
igneleri bıraktınmı? celen 2 hafta önce bırakmıştı ya, senin doktorda bıraktırdımı? benimki galiba dogumdan 1 gün önce bırakıyor iğneyi. doktora sormadıım ama yanındaki hemşiresi söyledi. bu arada dogumun epiduralmi genelmi olacak?

evet canım bende oluyor birde afedersin sankı hava cıkıyor gibi oluyor.sarı akıntı oluyor ama koku falan yok bugun azaldı gibi.sanırım adet olamadığım için olmus olabilir bilmiyorum yada üşüttüm.

cnm bu arada tebrik ederim ALLAH tamamına erdirir insallah rahat ve sorunsuz hamilelik dileğiyle

gelgitcim biz keseyi 4+4 de vajinal usgyle görmüştük.keske doktoruna bunu önerseydin?

gelgit öncelikle tebrik ederim hayrılısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Allah nasip ederse seninle aynı zamanlarda doğum yaparız inşallah.ben doktora gittim daha sadece . rahim kalınlaşmış.ama karın üstü baktı bana. 2 hafta sonra gel dedi.hayırlısıyla 2 hafta sonra görürürüz umarım. tekrar tebrikler.

arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. sağlık ve mutluluk dolu güzel nice bayramlar dilerim...

gelgitcim biz keseyi 4+4 de vajinal usgyle görmüştük.keske doktoruna bunu önerseydin?

ben dün 4+1 dim. keseyı görsede kalp atışlarını göremez diye düşündüm acıkcası.kullanmam gereken ekstra ilaç olmadığını söyleyınce gitmedim.yani gitmemeyı ben tercih ettim aslında belkide vajinal ultrason beni rahatsız ettiği içindir bilmiyorum düşük yaptığım zamanlarda hep vajinadan baktıkları için etkilenmişim sanırım.doktorum şikayetim olup olmadığımı sordu benim gitmeyi istemedğimi hissetmişte olabilir.sanki dr ye gidince buyu bozulacak sanıryorum.düşündüğün için teşekkür ederim clencim.
sana bundan sonra epey bi sorularım olacağından eminim:))
ahada ilk soru kan sayımınız kaç zamanda bir yapılıyordua.s.

arkadaşlar bişey sorcam iğneyi göbekten yapıyorum ama morarıyor. daha az morarmasını sağlamak için bir yöntem var mı. iğneyi dik tutuyorum. göbeği iki parmak arasına alıyorum alabildiğim kadar tabi. vurulduktan sonrada biraz tutuyorum pamuğu üstünde ama morardı.

arkadaşlar bişey sorcam iğneyi göbekten yapıyorum ama morarıyor. daha az morarmasını sağlamak için bir yöntem var mı. iğneyi dik tutuyorum. göbeği iki parmak arasına alıyorum alabildiğim kadar tabi. vurulduktan sonrada biraz tutuyorum pamuğu üstünde ama morardı.

ıyı aksamlar arkadaslar ben 31 haftalık hamıleyım ve gebe oldugumu ögrendıgım ılk andan ıtıbaren ıgnelerımı oluyorum
malesefmorarmayı önleyecek bırsey yok bu ıgneler morartıyorr
ılk aylar göbekten yapıyorduk karnım belırmeye baslayınca koldan yapmaya basladık
vurus teknıgın aynı canm
inş Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder
Allah yar ve yardımcımız olsun

hihoyyyt
ıyı aksamlar arkadaslar ben 31 haftalık hamıleyım ve gebe oldugumu ögrendıgım ılk andan ıtıbaren ıgnelerımı oluyorum
malesefmorarmayı önleyecek bırsey yok bu ıgneler morartıyorr
ılk aylar göbekten yapıyorduk karnım belırmeye baslayınca koldan yapmaya basladık
vurus teknıgın aynı canm
inş Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder
Allah yar ve yardımcımız olsun

çok sağol cvp için. bende acaba ben mi yapamıyorum dedim bu kadar morarınca üstelik sanki içinde küçük şişlikler var gibi. inşallah bende karnım belirmeye başlayınca bacak ya da kola geçerim. ne güzel senin çoğu gitmiş azı kalmış. Allah nazarlardan saklasın. ii bayramlar.

hihoyyyt

çok sağol cvp için. bende acaba ben mi yapamıyorum dedim bu kadar morarınca üstelik sanki içinde küçük şişlikler var gibi. inşallah bende karnım belirmeye başlayınca bacak ya da kola geçerim. ne güzel senin çoğu gitmiş azı kalmış. Allah nazarlardan saklasın. ii bayramlar.

bişi degıl canm bende senın gıbıydım bendn ılerde olanları gördukce rahatlıyordum
sımdı nasıl gectı anlamıyorum
o kucuk sıslıklere gelınce her zaman farklı yerlere yapmayı dene mor yerlere vurma hatta sımdıde arada kola vurabılırsın bnceee tabıkı yınede sn bılırsın
sana ıyı bayramlarr canmm

öyleyse bi sorun yok canım. dedigin gibi geç döllenme olmuşa benziyor. dediğin gibi kafaya takmamak en iyisi. 10gün sonra kavuşacaksın bebişine ne güzel. artık doguma odaklanma zamanı geldi hihoyyyt
igneleri bıraktınmı? celen 2 hafta önce bırakmıştı ya, senin doktorda bıraktırdımı? benimki galiba dogumdan 1 gün önce bırakıyor iğneyi. doktora sormadıım ama yanındaki hemşiresi söyledi. bu arada dogumun epiduralmi genelmi olacak?

inşallah dediğin gibi bi sorun yoktur canım gerçekten geç döllenmedir.doktorum çok pimpirikli beni sürekli tedirgin ediyor telaşım ondan kaynaklıydı.Allaha şükür az kaldı.sabırsızlanıyorum artık iyice.darısı hepinizin başına.bugün itibari ile iğneyi bıraktım.doğumu epidural istedim ben bir aksilik olupta son anda değişmezse.oğluşumun doğduğu anı görmek istiyorum.iğnenin 1 gün önce bırakıldığını duymamıştım hiç ama bence daha iyi çünkü şimdi ben kalan süreyi sürekli tedirgin geçircem iğne kullanmadığım için sorun olurmu diye.şende aniden yaptı mesela doğumunu iğnesini bile yapmış o gün ama hiç sorun yaşamamış.koter yapılabilir ani bişey olursa doğum sırasında gerçi bununda çok dikkatli yapılması gerekir.bakalım artık hayırlısı.sağlıcakla atlatır bebişlerimizi kucaklarız inşallah hepimiz...

Gelgitcim çok mutlu oldum canım Allah sağ salim kucağına aldığın günlerin sevincinide yaşatsın inşallah mutlu va sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle bu arada ne kadar sürdü hamile kalışın merak ettim mutlu ve güzel bayramlar bebişinle sana

Gelgit hamileliğine çok sevindim hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin.Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin.

Sülalcim uzun zamandır siteye girmemiştim inanki çok üzüldüm. aynı şeyleri yaşayan biri olarak acılarını paylaşırım.herşeyin hayırlısı.sebebi için araştırma yaptırdınmı.sende sanırsam mthfr heterozigottun.Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın

Şencim özellikle sana soruyorum bilmiyorum aynı iğneyi kullanan varmı diye.Lütfü beyin hastası olarak. ben frakspirin 0.3 bulamıyorum elimde 2 tane kaldı sincan etimesgut gitmediğim eczane kalmadı.üretim yine durmuş. seninde bulamadığın zamanlar olmuştur. nasıl iğneleri telafi ettin. yada yerine Lütfü bey başka marka önerdimi.

Eftelyasu nerelerdesin sende pek yazmamışsın. nasıl geçiyor hamilelik sanırsam 18 haftalık oldun. inşallah sorunsuz geçiyordur.kendine iyi bak.

Back