• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba a.ssılaya önceki sayfalarda yazmıştım ama yine tekrarlayayım.2.düşükten sonra teşhis kondu.3. iğne kullandım artı aspirin folbiol .... ama aynı haftada su kesesi açıldı.maalesef benim mthfr homozigot yani iğne olmazsa olmaz ömür boyuda aspirin kullanmak zorundayım.birde amnioasit metabolizma bozukluğu var.:Saruboceq:seninde muradını versin inşaallah bizlerde rahat hamilelik :CüvCüv:geçirip sağlıklı şekilde bebe
klerimize :emir_bebek:kavuşuruz..a.s.

geçmiş olsun lal (hem alerjilerin hem bel ağrın için) alerji nasıl oldun?bel ağrısı için birşey diyemiyeceğim malum enson düşüğüm 20 haftalıktı ama hep yattığım için biliyorum.benimde yatmaktan sırtımın ağrıdığını bilirim.beni sormuşsun bende birşey yok şimdilik inşaallah bende sizin gibi 20. haftamı doldurdum yazabilirim.dua edin lütfen...iğneni göbekten mi yapıyorsun?

evet canım iğnemi göbekten yapıyorum. göbekten yaparken bebege gelir diye korkuyordum ama gelmezmiş. bebek için bi terslik olmadıgı sürece göbekten yapmaya devam edecem. celenle konusmustum bu konuyu o da doguma kadar göbekten yapmış. kollar bacaklar daha çok acır heralde.

ben daha önce venöz sinüs trombozu diye bi rahatsızlık geçirmiştim.doğum kontrol hapından kaynaklanan beyine giden toplar damarlardan ikitanesinin tıkanmasına neden olan bi rahatsızlık ve beyin kanamasına ve felce neden olan kötü bişey.bunun sonucunda daha hiç doğum yapmamama rağmen kan pıhtılaşması sorunu kaldı bende.bunun hamilelikte sorun yaratacağını duymuştum ve çok korkuyordum.bugün test yaptım ve çift çizgi vardı.. hem çok mutlu oldum hemde korktum.. ilk bebeğim ve onu kaybetmek istemiyorum... umarım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı Allah nasip eder.. herkese..

tebrik ederim özlem. kan pıhtılaşma sorunun varsa ve hamileysen vakit kaybetmeden kadın dogumcuya gitmelisin. bizlerin yazdıklarını okuduysan iğne vuruldugumuzu okumussundur. doktorun sanada baslatır heralde, vakit kaybetmemelisin. sorunsuz bi gebelik gecirmen dilegiylea.s

özlem 1984 öncelikle hayırlı olsun,hepimizde bu türlü riksler var biliyorsun ama sen hep güzel düşün en azından tedavisi var buna da şükür.hiç zaman kaybetmeden iğnelere başlamalısın iyi bir doktorla yoluna devam etmelisin en azından bu alanda bilgisi olan bir doktorla her şey gönlünce olsun..

özlem 1984 öncelikle hayırlı olsun,hepimizde bu türlü riksler var biliyorsun ama sen hep güzel düşün en azından tedavisi var buna da şükür.hiç zaman kaybetmeden iğnelere başlamalısın iyi bir doktorla yoluna devam etmelisin en azından bu alanda bilgisi olan bir doktorla her şey gönlünce olsun..

Gerçekten çok teşekkür ederim... içim birazda olsa rahatladı. inşallah herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşabilirim..

lal82,bana doktor göbekten değil kol ve bacaktan demişti.bende anlamadım kimisi göbekten kimisi bacak ve koldan yapıyor iğnelerini .doktorum o yolunu bulur demişti.bacak neysede kollarım çok acıyordu.görüşmek üzere..

lal82,bana doktor göbekten değil kol ve bacaktan demişti.bende anlamadım kimisi göbekten kimisi bacak ve koldan yapıyor iğnelerini .doktorum o yolunu bulur demişti.bacak neysede kollarım çok acıyordu.görüşmek üzere..

doktorum göbekten başla dedi sonra istersen bacaktan ve koldan devam edebilirsin dedi. ama bi çok hastam göbege alışınca göbekten devam ediyorlar, demişti.anladıgım kadarıyla hepsi de oluyor. sen de nası rahat edersen öyle yap canım. Şeniz

bir sorum daha olacak lal sana; iğneni her günmü yoksa sabah akşammı yapıyorsun?birde progestron kullandım demiştin 12 haftaya kadar onu nasıl alıyordun?benim doktorum vermemişti 12 haftaya kadar lekelenme şeklinde kanamalar olmuşdu,gerek yok demişti.birde ben becozim c kullanıyorum sen kullandın mı /haftada birtanede zinco kullanıyorum. kusura bakma yine çok sordum.bende inşaallah sorunsuz bir şekilde hamileliğimi tamamlarım.herşey gönlünce olsun..

bir sorum daha olacak lal sana; iğneni her günmü yoksa sabah akşammı yapıyorsun?birde progestron kullandım demiştin 12 haftaya kadar onu nasıl alıyordun?benim doktorum vermemişti 12 haftaya kadar lekelenme şeklinde kanamalar olmuşdu,gerek yok demişti.birde ben becozim c kullanıyorum sen kullandın mı /haftada birtanede zinco kullanıyorum. kusura bakma yine çok sordum.bende inşaallah sorunsuz bir şekilde hamileliğimi tamamlarım.herşey gönlünce olsun..

benim iğnem 0,4lük günde 1 defa. ignemi aksam yaptırıyorum eşime, coraspini de sabah alıyorum. (ikiside kanı sıvılaştırdıgı için aynı anda almıyorum. coraspin sabah igne aksam)
ayy progestanı hatırlamak bile istemiyorum kafamçokkarıştı gün boyu uyukluyordum progestan yüzünden. sabah2 akşam2 alıyordum. progestan bana çok agır geldigi için sabahkileri fitil olarak kullanıyordum, akşamkini ise gece yatarken hap olarak içiyordum.
aslında 10 haftaya kadar kullanılıyor progestan..
06EE ben becozim ve zinco kullanmadım hiç. neden kullanılıyor bunlar? ne için veriyorlar? sorun varsa sor tabi bildigim kadarıyla yanıtlarım. inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirisin canım. a.s.

teşekkürler lal,becozimc vitamin zinco da çinko için kullanıyorum.acaba bende hamile kalınca bu progestrondan kullansammı?kafam karışık.sonuçta doktorum kullanmamı istemiyor.coraspirinin kaçlık birde yarım alıyordum hatırladığım kadar.yine görüşürüz ...

özlemcim hayırlısı olsun inşallah.sorunsuz bir şekilde allahım kucağına almayı nasip etsin.06eecim iğneyi ilk zamanlar göbekten vuruldum ben.sonra deri gerilmeye basladı.korktum bebeğe zarar gelir die.doktora sordum koldan ve bacaktan vurulabilirsin dedi.ama ciddi şekilde acılar hissettim.sonra göbeğe devam kararı aldım doktoruma danısarak...
lalcim bu alerjinle ilgili konusmadınmı doktorunla.bana deseler hamilelik nasıldı diye.alerjilerim yüzünden yarısını anlamadım derim.6aya kadar cektim.sonra allah karsıma gatanın alerji uzmanını cıkaardıda rahat ettim.ziertec die bi ilaç yazdı bana.hergün bitane aldım.allahıma cok şükr.allah o doktordan razı olsun.sonra hamileliğimin tadını cıkardım.ilacı almadığım günler deli gibi kasınırdım.kabarırdı heryerim.insan içine cıkamıodum.yüzüm falan kıpkırmızı olurdu.kasımadan bile kızarırdı bölge bölge.doğumdan sonra gecer dediler.ama maalesef bnm gecmedi.2 günde bir alıyorum ilacı.doktora sordum emzirirken sorun olurmu ilaç diye.hamilelikte kullandığın butun ilaçları rahatca kullanabilirsin dedi.bence sende bi doktora sor.en gzl zamanlarını zehir ediyo bu illet!!!!

teşekkürler celen35 bebeğinle daha nice güzel günler dilerim.peki progestron kullandımmı hiç?hamile kalmadan önce neler kullandın?diyet yaptın mı?görüşmek üzere...

özlemcim hayırlısı olsun inşallah.sorunsuz bir şekilde allahım kucağına almayı nasip etsin.06eecim iğneyi ilk zamanlar göbekten vuruldum ben.sonra deri gerilmeye basladı.korktum bebeğe zarar gelir die.doktora sordum koldan ve bacaktan vurulabilirsin dedi.ama ciddi şekilde acılar hissettim.sonra göbeğe devam kararı aldım doktoruma danısarak...
lalcim bu alerjinle ilgili konusmadınmı doktorunla.bana deseler hamilelik nasıldı diye.alerjilerim yüzünden yarısını anlamadım derim.6aya kadar cektim.sonra allah karsıma gatanın alerji uzmanını cıkaardıda rahat ettim.ziertec die bi ilaç yazdı bana.hergün bitane aldım.allahıma cok şükr.allah o doktordan razı olsun.sonra hamileliğimin tadını cıkardım.ilacı almadığım günler deli gibi kasınırdım.kabarırdı heryerim.insan içine cıkamıodum.yüzüm falan kıpkırmızı olurdu.kasımadan bile kızarırdı bölge bölge.doğumdan sonra gecer dediler.ama maalesef bnm gecmedi.2 günde bir alıyorum ilacı.doktora sordum emzirirken sorun olurmu ilaç diye.hamilelikte kullandığın butun ilaçları rahatca kullanabilirsin dedi.bence sende bi doktora sor.en gzl zamanlarını zehir ediyo bu illet!!!!

CELENCİM doktoruma sordum tabi dermatolojiye git dedi, dermatolog bana impetex diye kortizonlu bi krem verdi. sürdügüm an kaşıntımı alıyor, ama çogalmaya devam ediyorlar senağlama. kadın dogumcuma tekrar söyledim dahiliyeye git karaciger enzimlerine baktır dedi. bu hafta gidececm. senin alerjinin teşhisi neydi, adı varmı yani? doktorum ignedende olabilir demişti bu arada

lal sana birşey sorcam hangi iğneyi kullanıyorsun sen.alerjim iğneler yüzünden olabilir demişsinde ondan sordum. benim de bazen ufak kaşıntılarım oluyor.

lalcim kusura bakma unutmuşum sana sormuştum ben aynı iğneyi kullanıyoruz şimdi hatırladım

slm beim bebeğim bir ay önce karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan pıhtılaşmasından şüpeleniyorum ama hangi tahlilleri yaptırmam gerktiğini bilmiyorum.

teşekkürler celen35 bebeğinle daha nice güzel günler dilerim.peki progestron kullandımmı hiç?hamile kalmadan önce neler kullandın?diyet yaptın mı?görüşmek üzere...
ewet tatlım kullandım progestanı.ilk test yaptığım gün basladım doktorumdan habersiz.doktorum gerek yok bırak dedi bıraktım 9,haftada.13.haftada yine kanama olunca dr fitil olarak kullandırttı ilacı.hamile kalmadan 1 ay önce folik asit ve babyprin kullanmaya baslamıstım.diyet yapmadım canım.heterezigotlara diet yokyerimseniben
CELENCİM doktoruma sordum tabi dermatolojiye git dedi, dermatolog bana impetex diye kortizonlu bi krem verdi. sürdügüm an kaşıntımı alıyor, ama çogalmaya devam ediyorlar senağlama. kadın dogumcuma tekrar söyledim dahiliyeye git karaciger enzimlerine baktır dedi. bu hafta gidececm. senin alerjinin teşhisi neydi, adı varmı yani? doktorum ignedende olabilir demişti bu arada

banada vermişlti ööle krem.ama son 3 ayda kullanmılmıodu bnmkisi.zaten dediğn gibi sürünce rahatlatıodu.bana ürtiker teşhisi kondu.karaciğere falan bakıldı bişicik cıkmadı.iğnedende kaynaklnan bişe deildia.s

özlem tebrik edrim hamileymişsin kan pıhtılaşmas varsa hemen kadın doğumcuyla görüş bu konuyu.strestende uzak durmaya bak cok zor ama elimizden geleni yapacağız bebişlerimmiz için

Back