Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayda bir yaptırıodu doktorum.hamileliğin en basında basladı sonuna kadar yaptırdı.arada idrar testide yaptırdı.ben dün 4+1 dim. keseyı görsede kalp atışlarını göremez diye düşündüm acıkcası.kullanmam gereken ekstra ilaç olmadığını söyleyınce gitmedim.yani gitmemeyı ben tercih ettim aslında belkide vajinal ultrason beni rahatsız ettiği içindir bilmiyorum düşük yaptığım zamanlarda hep vajinadan baktıkları için etkilenmişim sanırım.doktorum şikayetim olup olmadığımı sordu benim gitmeyi istemedğimi hissetmişte olabilir.sanki dr ye gidince buyu bozulacak sanıryorum.düşündüğün için teşekkür ederim clencim.
sana bundan sonra epey bi sorularım olacağından eminim:))
ahada ilk soru kan sayımınız kaç zamanda bir yapılıyordua.s.
nazlıcım iğneyi vurduktan sonra ovma sakın.benm hala bacaklarımdaki ve kollarımdaki morluk ve bezeler gecmedi.sen bunları kafana takma.ilaç deri altına girince etki edio nasılsa.tüm bunlar gecicek.sağsalim bi bebiş gelsin bak o morlukların bi önemi kalıomuŞenizarkadaşlar bişey sorcam iğneyi göbekten yapıyorum ama morarıyor. daha az morarmasını sağlamak için bir yöntem var mı. iğneyi dik tutuyorum. göbeği iki parmak arasına alıyorum alabildiğim kadar tabi. vurulduktan sonrada biraz tutuyorum pamuğu üstünde ama morardı.
merhaba arkadaşlar.sohbetinize fazla katılamasamda yinede sizleri takip ettim.25 aralıkta inşallah bende bebeğime kavuşacağım.bana dua edin.bu yolda olan tüm arkadaşların çabaları boşa gitmez inşallah.bende hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
selvihancım ben lütfü beyi sırf hastane dışında muaynehanesi var diye tercih ettim.sinan hocanı o sert çıkışları hoşuma gitmemişti. sinan beye olası bir problemde ulaşma şansımın olmadığını anlayınca otomatik olarak vazgeçtik. ama onun verdiği diyeti araştırınca mannttıklı olduğuna karar verdik eşimle ve sıkı bir şekilde yapıyorum 2 aydır. yalnız sinan bey ilaçları farklı günlerde içmemi söylemişti.... fakat mthfr geninde mutasyon olan insanların folik asite diğer insanlardan daha fazla i,htiyacı olmasına rağmen sinan bey bana folik asiti haftada 2 gün vermişti. bende bu konuyu lütfü beye sorunca o daha mantıklı şeyler söyledi ve ilaçları hergün almaya başladım. bu ayda denemelere başladım.. bakalım hayırlısı canım...
geçen gün hacettepede hematolog ismi sormuştum. sende yahya beyin ismini vermisin canım sağol. hacettepenin sitesinden soyadının büyükaşık olduğunu öğrendim. bayram sonrası ona gidicem .. onunda fikrini almak için. sanırım sende gitmişsin ... nasıl bir tedavi önerdi hematolog sana merak ettim. yazarsan çok sevinirim
Şencim özellikle sana soruyorum bilmiyorum aynı iğneyi kullanan varmı diye.Lütfü beyin hastası olarak. ben frakspirin 0.3 bulamıyorum elimde 2 tane kaldı sincan etimesgut gitmediğim eczane kalmadı.üretim yine durmuş. seninde bulamadığın zamanlar olmuştur. nasıl iğneleri telafi ettin. yada yerine Lütfü bey başka marka önerdimi.
canım benım uzun zamandır bende yoktum sehır dısıdaydım gelır gelmez actım bılg. ve guzel haberler aldım gozunaydın canım allah herkese nasıp etsın ıns bebeısını guzel gunlerde buyut ıns erken gelıp surpız yapmıs aılesıne:) bende sukur tahlılleımı falan bıtırdım dun lütfü beyın yanına gıttım hersey normal calısmalara baslayın dedi:) ama ben pek emın degılım cunku o yonlendırecegıne sorular sorup ben yonlendırıyorum dr bılmıyorum hersey normal dedı ıns bu sefer kucagımıza sagsalım alırız rabbım ısteyen herkese versın tekrardan gozunaydın canımmmmmmm ayy anaesın artıkkkk...:teytey:
mrb arkadaslar öncelikle kurban bayramınızı kutluyorm iki gün önce doktora gittim bebeğimin kalp atısı gördük Allaha sükür ama bugün biraz kahverengi akıntı geldi cok endiseliyim moralim cok bozuk arkadaslar düsük yapcam acaba böyle bir sorunu yasayan oldumu arkadaslar bi sorn olduğu belli bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar
mrb arkadaslar öncelikle kurban bayramınızı kutluyorm iki gün önce doktora gittim bebeğimin kalp atısı gördük Allaha sükür ama bugün biraz kahverengi akıntı geldi cok endiseliyim moralim cok bozuk arkadaslar düsük yapcam acaba böyle bir sorunu yasayan oldumu arkadaslar bi sorn olduğu belli bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar
cok sagol sencim cunku emin olamiyordum doktora gitme konusunda hizir gibi yetistin gene iyiki varsin varsiniz ama bugun baktim su falan yok onun icin gitmekten simdilik vazgectim zaten cumaya randevum var bakalim doktor ne diyecek bu duruma birde bu dedigin olay ultrasonagrafiyle anlasilirmi yani suyun azalmasi merak ettim tekrar tesekkurler seni ve kizini cok optum :1hug: