ÖNEMLİ BİR SORUM VAR : arkadaslar merhaba...ınanın sızlerden cok sey ogrendım.ıyıkı varsınız.cunku hıc bılmedıgım bı problemle sızın sayenızde mucadele edebılıyorum.malum doktorlar acıklamayı ve anlatmayı pek sevmezler.ustelık bu konu henız hepsının bılgısı dahılınde degıl.bırcogu haberdar degıl yenı tedavı yaklasımlarından.bende MTHFR 677 HETEROZIGOT cıktı.bı cok doktor gezdım hepsıde folbıol ve aspırın yeterlı dıyor.oysa yazılanlardan okuduklarım hep ıgne tedavısı.lutfen bılenler yazabılırmı yokmu hıc heterozıgot olupta aspırınle cocuk sahıbı olan? ne olur bılıyorsanız yazın kızlar...cok tesekkurler sımdıden....
merhaba canim bende heterozigotum ve doktorumun dedigine gorede en basit grubundan ama buna ragmen igne verdi sadece igne 0.4 ml gunde bir tane ve ben fransada yasiyorum doktorlarimdanda cok memnunum 14 haftalik gebeyim ve su ana kadarda hicbir sikayetim olmadi (kendi korkularim disinda ) yani ignesiz olmayacagini biliyorum ve sana tavsiyem igne konusunda doktoruna israrci ol yoksa sen uzulursun yine umarim hersey gonlunce olur canim sevgilerimle a.s.