ÖNEMLİ BİR SORUM VAR : arkadaslar merhaba...ınanın sızlerden cok sey ogrendım.ıyıkı varsınız.cunku hıc bılmedıgım bı problemle sızın sayenızde mucadele edebılıyorum.malum doktorlar acıklamayı ve anlatmayı pek sevmezler.ustelık bu konu henız hepsının bılgısı dahılınde degıl.bırcogu haberdar degıl yenı tedavı yaklasımlarından.bende MTHFR 677 HETEROZIGOT cıktı.bı cok doktor gezdım hepsıde folbıol ve aspırın yeterlı dıyor.oysa yazılanlardan okuduklarım hep ıgne tedavısı.lutfen bılenler yazabılırmı yokmu hıc heterozıgot olupta aspırınle cocuk sahıbı olan? ne olur bılıyorsanız yazın kızlar...cok tesekkurler sımdıden....
lalcim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? kaç haftalık oldu? beni haberdar et çünkü inan sen benim moral kaynağımsın...görüşmek üzere ..
arkadaşlar bişey sorcam bulantı ne zman başlar.
Sevgili beliz ve marguerite , hamileliğinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla bebeğinize kavuştursun inşallah.
Arkadaşlar , pıhtılaşma sorununuzun hangi faktörde olduğunu yazabilir misiniz ? Ben , hangi arkadaş , hangi faktörde sorunlu , iğneye ne zaman -hangi doz başladı notunu alıyorum da .
Teşekkürler..
HIFZIYS senin yazdıklarını yeniden okudum sağol. orada 3-4 parmak yanlara vur demişsin. alta doğru vurulabilir sanırım. bu arada kolonya çok işe yaradı. teşekkürler bilgiler için. sen nasılsın sanırım çok sık girmiyorsun sen.
arkadaşlar bişey sorcam bulantı ne zman başlar.
6.haftam bitince başlar dedim bulantım ama bu sabah maşallah bulantım başladı tiksinmelerim başladı yavas yavaş daha basındayım bu haftadan sonra kilomda düşmeye başlar.cunku suan sadece bulantım var.dr yede haftaya gideceğim carşambaya giderim herhalde.keseyle beraber kalp atışlarınıda duymayı umut ediyorum.
SEVGILI EE66 20 haftalik dusuk yaptim yazmissin ondan igneye baslamamismiydingeçmiş olsun lal (hem alerjilerin hem bel ağrın için) alerji nasıl oldun?bel ağrısı için birşey diyemiyeceğim malum enson düşüğüm 20 haftalıktı ama hep yattığım için biliyorum.benimde yatmaktan sırtımın ağrıdığını bilirim.beni sormuşsun bende birşey yok şimdilik inşaallah bende sizin gibi 20. haftamı doldurdum yazabilirim.dua edin lütfen...iğneni göbekten mi yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?