CALIKUSU morelini hic bisey icin bozma. bende 2. dusuk yaptigimda doktorumu
arardim acil randevu icin. kanaman varsa duser gelmene gerek yok dedi.
neden bu kadar onemsiyosun 2 de olur 3 de olur dusuk yapapa yapa hamile
kalirsin dedi. daha yasin cok kucuk dedi 25 yasindayim bu arada.
insan kismetinden baskasini alamiyor. hayirlisi. duzelicek bir gun. aplam almanyada kaliyor
onun jinekologu turk neden turk doktoruna gorunmuyosun. ben fransada yasiyorum. turk doktor bile yok. ben bu ay ovulasyon testi aldim. onu kullanmayi dusunuyorum.
yumurtladigin gunu sana bildiriyo 48 saati degerlendirmen icin. cunku yumurtlama haftasinda ben 7 gun beraber oluyodum tabiki spermin kalitesi dusucek. ama bu testte boyle bisey olmadan hamile kalacaksin sperrm kalitesi dusmeden. sende al 28 euroya aldim. bol sans canim
insallah onumuzdeki ay ikimizde hamile kaliriz.
Canim sende üzülme bak yasinda baya genc ben 30 yasina bastim. 25 yasindan beri tam 4 düsük yasadim. Allahim bundan sonra yasatmasin.
Bizim burda yakinlarda türk doktoru yok canim. Igneler icin bende bayagi aradim ama bize cok uzak türk doktorlari bende e-mail atip merak ettiklerimi sordum sagolsunlar cogu cevapladi. Eger suanki doktorumu bulamasaydim benim niyetimde nekadar uzuk olursa olsun türk doktoruna yada bana bu igneyi yazacak doktora gidecektim.
Biz Fransa ve isvicre sinirinda oturuyoruz. Fransa ve Isvicre bize sadece 20 Dakika.
Ovulasyon aletinden bir arkadasimda kullanmisti. Benim suan kanimi doktor alip tam olarak yumurtlama günümü söyledigi icin simdilik ihtiyacim yok canim.
Dedigimgibi doktor kan alip ve ultrasonda tam olarak o günü tesbit ediyor.
Selamlar öptüm