sağol lal82 az önce doktorumla görüştüm şimdi keseyi göremeyiz zaten bayramdan sonra beni tekrar ara gelmeden önce yönlendireceğim seni dedi sanırım tekrar kan testi isteyecek.değerimi sordu iyi dedi.kullandıklarımın dısında kullanmam gereken ekstra bişey yokmus.iğne+aspirin+folikasit bunlar yeterli dedi.şikayetin olursa ara dedi.o kadar.şuanda şikayetim olmadığı için çağırmaadı.
mrb arkadaslar sizlerde koyu sarı renkte akıntı oluyormu normalmi bu cevaplarsanız sevinirm
mrb redrose. dogumuna çok az kalmış canım inşallah bir an önce bbebişine kavuşursun
bebişinin gelişiminde problem oldugunu söylemişsin. ne kadar geriden geliyor? örnegin 37 haftada olmana ragmen kaç haftalık ölçüleri? daha öncede konusmustuk bunu ama soramamıştım, eger seni rahatsız etmezse biraz bahsedermisin, doktoruna göre sebebi nedir?
mrhb canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.bebğimin gelişimi 3 hafta geriden geliyor.yani şuanda 36+6 haftalık ama gelişimi 33+6 haftalık.ayın 3 ünde gittim muayeneye (36+3 iken) kilosu henüz 2234 gr.dı.diğer ölçümlerinde sadece bacak boyu kısa görünüyor.diğerleri normal.doktorum bunun için açıklama yapmadı doğrusu bende fazla sormadım kurcalamak istemiyorum canım sıkılıyo.doktorum sadece sizde minyonsunuz genetik olabilir dedi.eşimde doğduğunda 1750 gr.mış.çok minikmiş.şimdi maşallah 1.90 boyu var 90 kilo.yani bunları düşünüp dert etmemeye ve kurcalamamaya çaışıyorum.bide ben önceleri döllenmenin geç olduğunu düşünüyordum çünkü adet gecikmemin 12.gününde öğrenmiştim hamile olduğumu ve o gün sadece rahim duvarı kalınlaşmış gebelik belirtisi tahlil isteyelim dedi doktorum. daha önce gcikmemin 5.gününde sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım çıkmadı.adetimde o kadar gecikince ben 12.gün bir rahatsızlığımmı var acaba diye kendi doktoruma gitmiştim.oda rahim duvarı dedi işte.çok az zamanımız kaldı Allahın izniyle bir aksilik olmazsa ayın 16 sında olaak doğum.o yüzdende düşünüp dert etmiyorum fazla artık çok takıyodum kafama ama şimdi Allahım kilosu az olsun boyu kısa olsun önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye dua ediyorum.ben miniğime çok iyi bakarım diyorum.inşallah dualarım kabul olur.sen küçücük bi soru sordun ben yazdımda yazdım rahatsız olmadım canım merakını giderebildiysem ne mutlu.sevgiler...
evet canım bende oluyor birde afedersin sankı hava cıkıyor gibi oluyor.sarı akıntı oluyor ama koku falan yok bugun azaldı gibi.sanırım adet olamadığım için olmus olabilir bilmiyorum yada üşüttüm.
gelgitcim biz keseyi 4+4 de vajinal usgyle görmüştük.keske doktoruna bunu önerseydin?
arkadaşlar bişey sorcam iğneyi göbekten yapıyorum ama morarıyor. daha az morarmasını sağlamak için bir yöntem var mı. iğneyi dik tutuyorum. göbeği iki parmak arasına alıyorum alabildiğim kadar tabi. vurulduktan sonrada biraz tutuyorum pamuğu üstünde ama morardı.
ıyı aksamlar arkadaslar ben 31 haftalık hamıleyım ve gebe oldugumu ögrendıgım ılk andan ıtıbaren ıgnelerımı oluyorum
malesefmorarmayı önleyecek bırsey yok bu ıgneler morartıyorr
ılk aylar göbekten yapıyorduk karnım belırmeye baslayınca koldan yapmaya basladık
vurus teknıgın aynı canm
inş Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder
Allah yar ve yardımcımız olsun
hihoyyyt
çok sağol cvp için. bende acaba ben mi yapamıyorum dedim bu kadar morarınca üstelik sanki içinde küçük şişlikler var gibi. inşallah bende karnım belirmeye başlayınca bacak ya da kola geçerim. ne güzel senin çoğu gitmiş azı kalmış. Allah nazarlardan saklasın. ii bayramlar.
öyleyse bi sorun yok canım. dedigin gibi geç döllenme olmuşa benziyor. dediğin gibi kafaya takmamak en iyisi. 10gün sonra kavuşacaksın bebişine ne güzel. artık doguma odaklanma zamanı geldi hihoyyyt
igneleri bıraktınmı? celen 2 hafta önce bırakmıştı ya, senin doktorda bıraktırdımı? benimki galiba dogumdan 1 gün önce bırakıyor iğneyi. doktora sormadıım ama yanındaki hemşiresi söyledi. bu arada dogumun epiduralmi genelmi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?