Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim sende üzülme bak yasinda baya genc ben 30 yasina bastim. 25 yasindan beri tam 4 düsük yasadim. Allahim bundan sonra yasatmasin.
Bizim burda yakinlarda türk doktoru yok canim. Igneler icin bende bayagi aradim ama bize cok uzak türk doktorlari bende e-mail atip merak ettiklerimi sordum sagolsunlar cogu cevapladi. Eger suanki doktorumu bulamasaydim benim niyetimde nekadar uzuk olursa olsun türk doktoruna yada bana bu igneyi yazacak doktora gidecektim.
Biz Fransa ve isvicre sinirinda oturuyoruz. Fransa ve Isvicre bize sadece 20 Dakika.
Ovulasyon aletinden bir arkadasimda kullanmisti. Benim suan kanimi doktor alip tam olarak yumurtlama günümü söyledigi icin simdilik ihtiyacim yok canim.
Dedigimgibi doktor kan alip ve ultrasonda tam olarak o günü tesbit ediyor.
Selamlar öptüm

Canim bu duygulari burdaki arkadaslar ve ben cokkez yasadik.senağlama
Evet söylemesi cok zor ama her 5 kadindan 1 tanesi ilk bebegini kaybedip yada 1 düsük yasiyormus canim benim burda Almanyada en az 5- 6 arkadasimda böyle oldu ama tekrar hamile kalip saglikli bebekler getirdiler dünyaya. Insallah seninde Testlerinde hersey normal cikar ve Allahim birdaha yasatmaz.
Kan Pihtilasma testini mutlaka yaptir canim. Bazi doktorlar 3 düsügü bekliyorlar ama sen mutlaka yaptir. En azindan emin olursun o konuda. Tekrar gecmis olsun :teselli:

çok geçmiş olsun yarenay seni çok iyi anlıyorum.bende iki düşük yaptım çok acı .allah bir daha yaşatmasın inşallah.

sevgili gelgit çok sevindim canım tebrik ederim.inşallah herşey yolunda gider ve inşallah Rabbim sağlıcakla kuağına almayıda nasip eder.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.sevgiler...

mrhb yarenay;çok geçmiş olsun önelikle.Allahım bidaha yaşatmaz inşallah.kan pıhtılaşmasına neden olan etkenler farklı olabilyor herkeste.bunun için gen mutasyonuna bakılıyor canım.ben ilk gebeliğimde gelişmemişti bebeğim 2. gebeliğimde başka bir doktora gittim onunda alanı olduğu için bir kürtajım olduğunu söyleyince hemen istedi bu tahlilleri.ama burdaki arkadaşların çoğuna 2-3 düşükten önce bu tahlilleri yapmadıklarını söylemişler sanırım.çok ısrarcı olursan yaptırırlar herhalde.imkanın varsa özel labaratuvarlarda da yaptırabilirsin ama önce bi hematoloğa gidip hangi faktörlere baktırman gerektiğini filan öğrenirsen daha kolay olur işin.ayrıca gebeliğinden önce öğrenirsen daha iyi olur senin için.ben iğne kullanmaya çok geç başladım çünkü pıhtılaşma sorunumu öğrendiğimde 11 haftalıktı bebeğim.şuanda 37. haftadayız ama gelişiminde biraz problem var çok küçük yani belkide iğnelere geç başladığım içindir diye düşünmeden edemiyorum tabiki.şimdiden öğrenirsen eğer varsa problem gebelik oluşunca iğneye hemen başlarsın.(inşallah yoktur tabi)hatta gebelikten önce başlayan arkadaşlar bile var burda.geriye dönüp yazılanları okuyabiirsen faydası olur sanırım.sevgiler....

ohh hadi gözümüz aydın olsun.valla bayram üstü ii geldi bu haber..cok sevindiöm bitanem.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
teşekkürler lal bayram sonu patolojiden de souç çıkacak bakalım belk ordanda bişey çıkar.
yarenaycım cok cok gecmiş olsun ncanım.allahım bidaha bööle bişey yaşatmasın.yanlız patalojiden bu tür sonuclar cıkmaz.sen bi genetik uzmanına görün:1hug:

yarenay bende ilk olarak microenjeksiyonla hamile kaldım..10 haftalık kalp atımları durdu..sonra kürtaj malum..ben de kanama falan olmadı..benim ilk gebeliğimdi senin gibi..biliyorsun bir de tedaviyle hamile kaldığımız için ben testleri hemen bu gebeliğin ardından yaptırdım..pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri...Sonrasında düşük düzey pıhtılaşma çıktı şimdi corasprin ve folbiol kullanıyorum..hamilelikle birlikte heparin kan sulandırıcı iğnelere başlayacağım...bence sen de içini rahatlatmak istiyorsan dediğim testleri yaptır..gerçi düşüğün illakı bi nedeni olmayabilir..yani doğal süreçte her kadının başına gelebiliyor ama sen yine de önlem almak için yaptır gerisi allahın takdiri..

hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim kızlar.allahım bekleyenlerin kucağını boş bırakmısın.hamile kalması ayrı kaldıktan sonrası ayrı sıkıntı.inşallah hepimizde hamilelklerimizi sıkıntısız bir şekilde atlatır ve sağlıklı bir evlat sahibi oluruz

evet doğal yolla hamile kaldım.hatta bu ay en stressiz olduğum aydı.değerlerden pek anlamıyorum acıkcası ama erken döllenme olacağını düşündüm çünkü adet gununden bir gun önce akşam test yaptım ve cıktı adet gunumde emin olmak için 2 test yaptım yine cıktı.daha önceki gebeliklerimde daha geç cıkmıstı.
eh artık ne diyeyim ikiz olursa ben istedim bir göz allah verdi 2 göz:))a.s.

canım çok geçmiş olsun.insan böyle birşeyin başına geleceğini tahmin bile etmiyor.gerçekten cok acı.ama her işte bi hayır vardır diye avıtmak zorundayız takdir böyleymiş diye avutuyoruz biz kendimizi.inşallah birdaha böyle bir şey yaşamazsın ve sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın.
ben 2.düşükten sonra testlerim yapıldı doktor değiştirdim tıp dr sine gittim malum tıp dr leri arastırtıyor epey tabi özeline gittim.özele gidip ısrarcı olursan testleri yaptırabilirsin sanırım.zaten pıhtı gelmiş diye belirtmişler ihtimal olabilir yani.yapmayacaklarını sanmııyorum.tekrar geçmiş olsun.

mrb redrose. dogumuna çok az kalmış canım inşallah bir an önce bbebişine kavuşursun
bebişinin gelişiminde problem oldugunu söylemişsin. ne kadar geriden geliyor? örnegin 37 haftada olmana ragmen kaç haftalık ölçüleri? daha öncede konusmustuk bunu ama soramamıştım, eger seni rahatsız etmezse biraz bahsedermisin, doktoruna göre sebebi nedir?

mrb lar sevgili gelgit allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağında görürsün inşallah senin adına çok sevindim ben 26 haftalık hamileyim iğne kullanıyorum allahım hayırlısıyla nasip ederse bir kızım olacak bu hafta eşim askere gidiyor biraz buruğum. ama senin adına çok sevindim burayı sık sık takip ediyorum pek yazmıyorum ama hepinizi gayet iyi tanıyorum tekrar gözün aydın

tebrikler gelgit inş sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve kucağına alırsın miniğini allah bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inş

sonuyok teşekkür ederim canım inş.kısa zamanda sende hamiş kalırsın.
sevgulcan sanada teşekkürederim kızın olacakmıs hayırlı olsun eşinde askere gidiyor allahım tez zamanda kavustursun.kısa dönem sanırım.askerden döndüğünde kızını kucağına alacak sanırım eşin.

nasılsın gelgit? başladınmı iğnelere? doktora ne zaman gideceksin? 5-6haftalık olunca kese görünür heralde. inşallah sorunsuz bi hamilellik geçirirsin canım

iyiyim lal82 sadece korkularım cok fazla yada kuruntularımmı demeliyim bilmiyorum.dotorumu az sonra arayacağım gel derse bugun giderim ama iğnelerime başladım asğirin ve folikasitde alıyorum sanırım ek olarak vereceği birşey olmayacaktır.zaten suanda 4 haftalık hamile görünüyorum.değerim için sen yuksek demiştin sanırım bugunde 4,5 haftalık hamilenin 272 değerde olduğunu öğrendim bende tam 4 haftalık ve 326.94 değerim.ikiz olabilir diyince bi hoş oldum.

hiç kuruntulara kapılma. bende senin gibiydim her an korku içindeydim. ama biraz fazla stres yaptım galiba. şimdi bütün vücudumda alerji oldu. doktr da stres sıkıntı yaptıkca alerjilerin kaşıntıların artacaktır diyor. biraz kendimi sakinleştirmeye calışıyorum. sana tavsiyem yapabilirsen egeryerimseniben (ben yapamıyorum)sakin olmaya çalış.
senin hcgden sonra biraz internete baktım, laboratuvarın kanı seyreltmesine göre göre hcgnin yogunlugu degişebiliyormuş. aslında ikiz gebelik demek dogru olmayabilirmiş. ama arkadasım bu durumu yaşadı ve de ikiz çıktı. ne bilim işte bende seninkini duyunca heyecanlandım.:dance: neyse önemli olan senin ve bebişinin saglıgı zaten. :içelim:ikiz olursa da hiç fena olmaz:1hug: doktorunla görüşünce bizi de bilgilendir gelgit. a.s.

sağol lal82 az önce doktorumla görüştüm şimdi keseyi göremeyiz zaten bayramdan sonra beni tekrar ara gelmeden önce yönlendireceğim seni dedi sanırım tekrar kan testi isteyecek.değerimi sordu iyi dedi.kullandıklarımın dısında kullanmam gereken ekstra bişey yokmus.iğne+aspirin+folikasit bunlar yeterli dedi.şikayetin olursa ara dedi.o kadar.şuanda şikayetim olmadığı için çağırmaadı.

Gelgitcim çok tebrik ederim..Bayrama sevinçli , heyecanlı girmen ne güzel..Allah tamamına erdirsin hayırlıyısıyla , bir sonraki bayrama da bebeğinle girmeyi nasip etsin inşallah....Darısı da başımıza ...

Bu arada bütün arkadaşların bayramını şimdiden kutlarım..Evde internet kullanmadığım için bayram sonuna kadar mesaj yazamayacağım..Herkese sevdikleriyle huzurlu , mutlu bayramlar diliyorum..Bir dahaki bayrama da bebeğimizle girmeyi nasip eder Allah inşallah..Bebeği olanlara da sevdikleriyle nice bayramlar dilerim..

Herkese sevgiler , görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…