sevgili sonuyok , daha önce haziran annelerine yazmışmıydın canım , sanki ordan hatırlıyorum seni..
Ben de son hamileliğim devam etseydi Haziran annesi olacaktım , o yüzden okuyordum..Orada haziran annelerinin listesi yapılıyordu..Birkaç arkadaşın gebeliği sona erdi ve listeden çıkarılmayı istemişlerdi...Benim de çok moralim bozulmuştu , okumayı bırakmıştım..Daha sonra tam da seninle aynı tarihte benim de hamileliğim sona erdi...Ama şimdi toparlanmış durumdayım.. Hayırlısı diyorum napalım..
Canım umarım öncelikle bedensel olarak kendini toparlarsın..Çünkü baya bi sorun yaşamışsın ...Benim de 2. gebeliğimin tahliyesi çok yıpratıcı olmuştu..Kendini iyi hissetsen bile doktor kontrolüne devam et.. Akıntılarınla ilgili doktorun tedavi verdi mi ? Eğer antibiyotik kullanacaksan , kanaman bitse bile sonuna kadar kullanmalısın , ilacını bitirmelisin..Bir de bana tahliyeyi kolaylaştıran ilaç verilmişti..Doktorun vermiş midir bilmiyorum..
Sevgili sonu yok , öncelikle çabucak iyileşmeni diliyorum..Sonra da umutlu ve güçlü bir şekilde devam edeceğiz tamam mı ? Kendine iyi bak ..Sevgiler..
canım iyi dileklerin için sağol bende senin için aynı dileklerde bulunmak istiyorum
bende haziran annesi olacaktım evet devam etseydi eğer kısmet değilmiş şimdi araştırma yapılacak inş fazla sorun çıkmaz allahım kolaylaştırsın inş
senin için de çok üzüldüm canım sende kendine iyi bak